Takavalojen sulake palaa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja HenkkaS77, 10.9.2004.

  1. HenkkaS77

    HenkkaS77 1st gear

    Mistähän päin lähtis hakemaa vikaa, kun -86 STW Capricen takavalojen sulake räpsähtää hajalle samantien ku valot laittaa päälle? Polttimot vaihdettu, joten vika ei siellä. Voiko katkaisija olla hajalla? Onko miten tyypillistä? Ei oo koukkua, ym. mikä vois aiheuttaa moista.
    Jarruvalot ja vilkut kyllä toimii.
     
  2. KajS

    KajS Gearhead

    Oletko asentanut viime aikoina poppilaitteita? Kaikki mustat tai mustakeltaiset johdot ei amerikan ja kanadan ihmeissä aina ole maata. Eli jos on tullut maadoitettua radio johtoon, joka syöttää virtaa esim radion valoille.

    Voihan se valokytkin olla kyllästynyt elämäänsä. En ole mikään luojanluoma troubleshoottaaja, mutta palaako sulake, jos otat ensin esim. takavalopolttimot pois? Onko autossa "omatekemiä" parkkivirityksiä?

    No, sähkömiehet saa jatkaa.
     
  3. HenkkaS77

    HenkkaS77 1st gear

    Siinäpä se kummastus piilee kun mitään ihmeitä en autolle oo tehny. Ihan ykskaks yllättäen alko polttelemaa sulakkeita ku mummo marihuanaa..
    Katkasijaa epäilen itekin, mutta jos se on tosiaa kyllästyny elämäänsä, niin eikös sen luulis lämpiävän tai jotain...? Sähkömiehet vastatkee, poliisisetä ei välttämättä tykkää pimeästä autosta näin syyspimeillä. :mad:
     
  4. Hanxi

    Hanxi Gearhead

    Niinkuin KajS tuossa kirjoitti: jos sulla on yleismittari niin mittaile esim. polttimo kerrallaan vikapaikan löytämiseksi. En muista ulkoa Capricen parkkivalopiirejä, mutta tod.näk. sulla ei toimi etuparkitkaan eikä sivuvalot sikäli kun ne on saman sulakkeen takana!? Jos vika ei ala löytymään, voisin huomenna vilkaista autoasi koska näköjään olet Mikkelistä.
     
  5. mjo33400

    mjo33400 Gearhead

    Onko ollut jossain vaiheessa peräkoukku? Ettei vaan johdot ole työnnetty palkkiin sisään. Tyypillistä jenkeistä uitetuissa autoissa. :lol:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    meneeko mittarivalot samalla pimeeks . Voi olla vika kummassakin jutussa epäilen että ei katkaisijassa kuitenkaan . meen kohta ite åpimeeks
     
  7. mjo33400

    mjo33400 Gearhead

    Tarkista lamppujen kannat.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja tarkasta piruuttas sitä johtohelvettiä kojelaudan alla. Mulla oli myös 86 missä ihan sama vika. Sieltä oli johdon muovikuori (en muista väriä) rispaantunu ja ite johto otti koriin kiinni. Sähköteippiä ja ei napsunu sulake enää. Ja kyllä perkele etittiin vikaa!!!
     

Kerro tästä muillekin!