Boxon hylsyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja nuc-64, 16.11.2014.

  1. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Viime aikoina olen koittanut päivittää työkaluja paremmiksi ja nyt olen tuumaisia hylsyjä katsellut. Periaatteessa pelkät hylsyt riittäisivät, räikkiä ja jatkoja jo on, mutta pelkkiä hylsysarjoja aika vähän tarjolla. Tarkoitus olisi hankkia 1/4" ja 3/8" lyhyet ja pitkät hylsyt, ehkä myös myöhemmin 1/2". Boxon satsit, tosin räikkineen ym. on aika kattavia ja edullisia, mutta onko minkä laatuisia ja onkos noilla takuuta? Muutkin vaihtoehdot kiinnostaa, eli ehdottaa saa, asialla ei nyt kovin kiire ole, eli vuoden sisään teen jotain hankintoja. Jos löytyy käytettyjä laatutyökaluja, joista on luopumassa, niin näitäkin voi yv:llä ehdottaa
     
  2. Mr. El Maco

    Mr. El Maco 3rd gear

    Multa ei oo hajonnu vielä ensimmäistäkään boxon hylsyä, räikästä näemmä alkaa kahvan kädensija luistaa irti. Hylsyjä väännetty pariin otteeseen pakon edessä 600mm:n varrella (1/2") ja senkin ovat kestäneet. Samoin panasonicin akkupulttikoneen kanssa tulee käytettyä jatkuvasti, paineilmakoneeseen en niitä oo lykänny.
     
  3. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Vaikuttaisivat siis hintaansa nähden erittäin hyviltä, onko sulla Mr el Maco ollut kauankin nuo käytössä? Mitä verrannut olen, niin boxon työkalut on hinnaltaan melkein markettitasoa, mutta ilmeisesti laadultaan sitten eri luokkaa.
     
  4. Mr. El Maco

    Mr. El Maco 3rd gear

    Nelisen vuotta varmaan, joskus rakentaessa ostin nuo. Eihän noita aivan tolkuttomasti oo käytetty, muttei erityisemmin säälittykään. Näkyy noita vaunuja kaluilla saavan halvemmallakin, reilustikin, mutta kai se tasokin tippuu vähitellen. Ja toisaalta, niin se poksahtaa stahlwillenkin normihylsy halki kun sitä kunnollisella 1/2" pulttikoneella hakkuuttaa aikansa. Tuo tuli töissä todettua.

    Varmaan löytyy suht samaan hintaluokkaan muitakin vastaavia. Muuta valittamista ei ole kuin tuo räikän kahvan irtoaminen.

    No, stahlwillen vaunussa ei aukea enempää kuin yksi loota kerrallaan, joskus hyvä, joskus huono. Boxossa aukeaa vaikka kaikki, eli autossa kuljetellessa kannattaa pitää lootat lukittuna.
     
  5. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Ei ole paljoa kokemusta, sen verran että boxon torx-hylsyt kestää huonommin kuin Am-Pron. Kokemus se on sekin :)
     

Kerro tästä muillekin!