Renkaiden lähetys, hinta?????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja HeseP, 7.11.2011.

  1. HeseP

    HeseP Gearhead

    Pitäs lähettää 4 kpl 16 tuumasia Firebirdin renkaita Turusta Loviisaan. Onko jollain tuoretta tietoa, mitä lähetys tulee maksamaan, esim Matkahuollon kautta?????? Onko edullisin tapa lähettää ? Lähetys sisältää siis 4kpl 16 tuumasia vanteita renkaineen. Kumien leveys on 245 ja profiili on muistaakseni 50. :pinup:
     
  2. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Just laitoin primeran koko setin matkahuollosta menemään 48e.
     
  3. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  4. tuoppi

    tuoppi 1st gear

    sierran rinkulat 54,86e bussiennakolla
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Painon mukaan toi menee Matkahuollossa ja ykyään pitää olla renkaat pakattuina. Ainakin Järvenpäässä vaativat niin. Pakkausmateriaaliksi kelpaa normaali rengaspussi.
     
  6. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    matkahuolto

    Myyvät matkahuollossa muovisia rengaspusseja...oisko ollu 50cent kipale.
     
  7. AspenMama

    AspenMama 1st gear

    Mulle tuli Vammalan Rengaspalvelusta Matkahuollon kautta 4 rengasta, bussiennakolle hintaa tuli 30 euroa. Ei ollut edes mitenkään pakattu, oli vaan ne seurantatarrat lätkästy renkaan pintaan.
     
  8. raunoh

    raunoh 3rd gear

    Lähti tänään 4 alumiinivannetta (14x7 + 15x7) 3 pahvilaatikossa, painoa yht. 35 kg, Matkahuollon kulut kaikkinensa 32,90 eur. Mielestäni kohtuullista.
     
  9. HT

    HT Gearhead

    Onko joku laittanut viime aikoina renkaita matkahuollolla matkaan, kun rahtilaskuri antaa yhdelle 245/60-15 kokoiselle renkaalle hintaa 35 euroa, kahdelle renkaalle yli 50 ja sitä rataa!
    Voiko pitää paikkansa, tulee neljälle renkaalle hintaa...
     
  10. K_Sa

    K_Sa Gearhead


    Ostin 2 kuukautta sitte renkaat ja niitten rahti 34,63€.
    205/75-14 8,8kg kpl jokainen rengas omaan pussiin.
    Rahti painon mukaan,
    30kg ->32,14€
    40kg ->35,89€
     
  11. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No vasta vähän aikaa sitten katselin matkahuollon laskurilla neljälle renkaalle vanteineen hintaa, niin olisi tullut liki 150€ koko satsille.
    Painoa en laittanut vaan pelkät mitat.
     
  12. HT

    HT Gearhead

    Niin, on se kumma kun ison veden yli merirahtina tulee halvemmaksi kuin pari sataa km suomessa bussilla.
     
  13. supo

    supo Double Gearhead

    Tullut melekein joka kevät ainakin parit slicksit 32/16/15 ja tuli vanteineen pari 33/17/15 slicksiä ja hinta n.30 ekua eli ei kallista.Todennäköisesti tulee pari 33/17,5/15 slicksiä taas keväällä!!
     
  14. HT

    HT Gearhead

    Tarkoitatko supo matkahuollon vai merirahdin hintaa?
     
  15. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Onpa kyllä hinnat noussu, joitakin vuosia sitten tilasin buickiin talvirenkaat (käytetyt, vanteilla) 235/75 R15, niiden lähetys kustansi joku 50e...
     
  16. A.X.U.

    A.X.U. 3rd gear

    Renkaita ei matkahuollossa hinnoitella tilavuuden mukaan. Ne on ihan oma osastonsa. 4 rengasta vanteineen on painosta riippuen 40-60 eur. Ja katso matkahuollon sivuilta pakkausohjeet, varsinkin jos lähetät nastarenkaita.
     
  17. niklas_ve

    niklas_ve 3rd gear

    Kyllä ne renkaat ja/tai vanteet menee suoraan vain painon mukaan. Tilavuudella ei ole merkitystä. Renkaat täytyy olla pussissa/pakattuna muuten ei oteta vastaan. Rahti keskimäärin se 40-80€ kierros.
     
  18. SamiL

    SamiL Gearhead

    Re:

    Matkahuolto on erikseen sopinut määrättyjen rengasmyyjien, minunkin, kanssa, että renkaiden ei tarvitse olla pakattuja, koska ne ovat uusia ja puhtaita. Yksityisten lähettäjien kanssa on eri juttu. Renkaat on pakattava ja vanteiden sekä piikkipyörien pakkaamisesta on vielä lisäohjeita.
     
  19. SamiL

    SamiL Gearhead

    Tilavuusrahdissa sovelletaan kuutiopainoa 250 kg/kuutiometri ja rahti lasketaan sen mukaan.
    150 euron rahti neljältä autonpyörältä ei ole normaalihinta. Siinä lienee klikattu laskuriin joitakin ylimääräisiä palveluita, ei se muuten noin paljoa maksa.
    Näin olen taipuvainen väittämään, koska pyöritän itse paikallista Matkahuoltoa.
     
  20. purkki

    purkki 3rd gear



    Näin on , pelkät kumit tuli ja hintaa toimituksella noin 50 euroo ja tosiaan täytyy olla paketissa , kelmussa oli nämä kumit .

    Niin ja matkahuolto kuljetti ....
     

Kerro tästä muillekin!