Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. SamiL

    SamiL Gearhead

    Meille soitti UPS:n alihankkijan kuski ja kysyi, eikö voitaisi tulla hakemaan paketti toisen asiakkaan luota 16 km päästä, ettei tarvitsisi ajaa tänne asti...
     
  2. Campala

    Campala Gearhead

    Kun minulle tuli viime viikolla Upsin kautta paketti niin kuski soitti jo edellisenä päivänä ja kyseli että mahtaako olla huomenna ketään kotosalla? Hyvää palvelua!
     
  3. eno

    eno Gearhead

    Omat kokemukset UPSista aika surkeita.Tavarat makaa terminaalissa vaikka kaikki on maksettu, soittorumban jälkeen laittavat sitten liikkeelle.

    Ensin soitti joku mamu, ei löyta sinu talo. Seuraava toimitus oli ryssä kuskin harteilla (aksentista päätellen) mutta sama brobleema.

    Fedex saa multa täydet pisteet. Jos tarvii tullata, kyselyt toimintatavoista todella ajoissa. Toimitukset ainakin meilläpäin tosi nopeita,(eli hyvä alihankkija) kuski soittaa ja jättää pyydettäessä kamat johonkin sovittuun paikkaan pihalla jos en oo kotona.
     
  4. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Onko joku muuten todistetusti päässyt läpi Itellan asiakaspalveluun? Eilen tein netin kautta paketeille noutopistemuutoksen, mutta eihän se kerennyt jo lähetettyyn ja nyt se on mun virallisessa (1.4. lopetettiin meidän asiamiesposti) uudessa konttorissa 18km tuonne korpeenpäin. Olisin ottanut kotiinkuljetuksen kun sen saisin ilmaiseksi, mutta maksaa pian puhelu enemmän kuin paketin haku, tuon saa tilattua vain asiakaspalvelusta.

    Valitteli tässä eräs Smart-automaatin tyhjentäjäkin, että jos heille tulee ongelma eikä jokin viivakoodi toimi, niin joutuvat jonottamaan samaan asiakaspalveluun mitä asiakkaatkin käyttää, että avaavat lokeron sieltä etänä. Kertoo varmaan jotain asiakaspalvelun toimivuudesta, liekö siellä töissä 3 eläkeläistä Espanjassa.
     
  5. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    tämähän on oikeasti Postin parhaita!

    Joulutarjous!
    Lähetä joulupaketit edullisesti vain 5€/kpl ajalla 24.11. - 8.12.2014. Tarjous koskee posteista lähetettäviä postipaketteja 10 kg asti sekä Postin pakettiautomaateista ja uuden verkkopalvelun kautta lähetettyjä S-, M - ja L-kokoisia paketteja. Tarjous koskee vain kotimaan paketteja.
     
  6. moottori-hannu

    moottori-hannu 3rd gear

    Viime viikolla Jyväskylässä paketti hukassa Itellalla viikon, ei kuulunut soittoa/viestiä.....monipakettilähetyksestä yks paketti tuli kyllä ajallaan ja loppu vaati sitkeyttä hoitaa homma kotiin- miten voi vuonna 2014 olla asiakaspalvelu tätä luokkaa :wc: (ois edes kunnon numero mihin soittaa)
     
  7. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    menee samaan katekoriaan ku ilmotin viime viikolla soneralle et netti 1.12 alkaen siiheja siihen osotteeseen. tuli ilmotus et kytkeevät 4.12 klo 8-20 välillä.
     
  8. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  9. AVRO

    AVRO Gearhead

    Yleisesti lähettelyt ja tilailut menneet ihan ok. Matkista käyttänyt tänä vuonna enemmän kuin ikinä, pari purkuautoa purkaantunut ympäri maata ja Matkis on hoitanut homman kiitettävästi.

    Ulkomailtakin tilaillut osia ja ne ovat tulleet ihan asiallisesti, viimeisin paketti Briteistä kesti viikon tulla jostain syystä. DHL + Itella/Posti.
    Epäilen että Itella oli tähän viivästykseen sotkeutunut koskapa se oli myös ketjun viimeinen lenkki, trackinki loppui Köpikseen ke ja pe paketti oli kuitenkin jo mulla.
    Muuten ok mutta kun Itella oli lopputoimittaja niin eivät viitsineet soittaa kun paketti oli tulossa vaan olivat tietysti juuri silloin käyneet kun olin tunnin pois himasta.
    Postilaatikossa oli lappu jossa kerrottiin toimitusyrityksestä, ei muuta.
    Soittelin sitten DHL:n asiakaspalveluun josta selvisi että paketti on viety lähimpään Postin pisteeseen.
    Vähän turhaa kiemuraa tommonen kun UPS ja TNT soittavat, ja jättävät paketin kuistille pyydettäessä. Jompikumpi oli sen tehnyt ihan oma-aloitteisestikin kun sama kuski oli tuonut aiemminkin paketteja mulle.
     
  10. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Itella tsemppaili reilu viikko sitten, tilasin paketin Englannista, Parcelforce toimi kuriirina, mutta missään ei taas käynyt ilmi jotta GLS ja Itella Suomen päässä hoitavat jakelun, ensimmäinen päivä meni ihmetellessä kun seurannassa lukee "toimitettu" ja toisena päivänä sain selviteltyä kuriirin.
    Postiin mars ja totean että on taas muuttanut, kolmannen kerran kuuteen vuoteen.
    Uusimmalle paikalle ja siellä pieni kysely miksei viestiä ole laitettu, ei kuulemma ole paketissa numeroa, no ei olekaan koska Itellan lappu on liimattu numeron päälle.
    Eikä heillä ole aikaa etsiä paketeista numeroita, niitä kuulemma on miljoonia. No paljonkos on UPSilla tai FedExilla?
     
  11. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    .....
     
  12. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ups/fedEx;n väeltä lie velvoitetaan lukutaito, mut suomessa sitä ei saa edes kysyä kun rasismi ja työmoraali kun on vituttavan ja ulosteen välissä niin ei kauheen suurta toivoa älyllisyydestä ole :odroll:
     
  13. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Olihan jollekkin (useammalle?) tullut lappu, et koitettu toimittaa ja olleet kotosalla, eikä ovikello oo soinut :odroll:


    Meillä naapurin tätilehmä kävi kattelemassa mitä postia oli kuistille jätetty, kun posti pete oli ne kuistille jättänyt, onnek ei ollut silloin väärät ihmisen pihanpoikki oikaissut :soosoo:
     
  14. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead


    Ihan kotimainen täti-ihminen se tiskin takana oli.

    Mitä meinaat ulosteen ja vituttavan välillä? Meni vähän ohi.
     
  15. qaw

    qaw 2nd gear

    Juu onhan noita useastikin "yritetty toimittaa" vaikka on kotona oltu. Kerran nähtiin jopa ikkunasta kun auto kävi pihalla ihan oven edessä, mutta ei jaksanut kuski nousta autosta. Liekö joku gps-seuranta, että voivat todentaa missä on liikuttu. Muilla isoilla firmoilla näitä ainakin on. Eniten ketutti kun tilasin kahdet renkaat pienin väliajoin ja molemmat sai noutaa postista, vaikka oli kotiin tilattu ja koko päivät oltiin kotona. Soitettu ei kuulemma siitä syystä, kun ei ollut sellaista palvelua maksettu.

    Yhden kerran kyselin Itellalta missä paketti. Katsoivat ensin vaan seurannasta, että johan se on jaettu. Kun riittävästi kyseenalaistin asiaa, niin väittivät että on minun kuittaus. Kun pyysin kuittausta itselleni, niin ensin sitä piti päivätolkulla odottaa siirtyväksi heidän järjestelmään ja sitten se olikin yhtäkkiä kadonnut. Paketti löytyi lopulta naapurista ja Itella pulitti 100e korvausta, kun aikani rähisin aspan päällikölle mm. valehtelusta.

    Paska putiikki.
     
  16. Godmother

    Godmother 1st gear

    Ulkomaan paketin toimitus ei onnistunu kotio eilen ko olin vielä töissä. No paketti kortti jätetty. Ilmoitus oli et paketti on pääpostissa. Sinne laukkasin ja siellä totesivat koneelta et paketti onkin miun lähipostissa. No sinnehän mie sit seuraavaksi laukkasin. Ja mitä sanoo tää asiakaspalvelun hiomaton timantti:" Sun paketti on pääpostissa!" Mie jo hermostuin ja tuumasin et just kuule tuun pääpostista ja sanovat et täällä on paketti, voitko kattoa koneelta nyt! Kappas paketti olikii heillä.... Silleen taas...
     
  17. dart -66

    dart -66 Gearhead

    ^ tuttua itsellekin...
     
  18. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Sitä et se joka liimaa ne pakettilaput suomen jakeluun sitä ei kiinnosta saatko sen paketin vai, et ja vielä sopivasti saattaa kateus olla mukana, niin tahallaan se lappu siihen puh.numeron päälle osuu :odroll:
    Tai sit lukutaito on niin kateissa ettei tajuta missä kohdassa se numero on vaan lätkäistää johonkin se lappunen, näitäkin kuulemma on :eek:
     
  19. rb

    rb Double Gearhead

    Kehutaan välillä.

    Me otetaan jokunen isompi paketti keskieuroopasta vuodessa ja tähän asti olen saanut myyjän nakitettua hoitamaan rahtauksen.

    Tälläkertaa myyjä oli pieni toimija joka ei ollut lähetellyt ulkomaan paketteja, joten otin yhteyttä DHL:ään ja kysyin miten rahti onnistuisi eteläisestä Saksasta kotipihaan.

    Tarjous tuli saman tien, se hyväksyttiin ja viikon päästä kuski soitti että voiko hän jättää paketin pihaan, vaikka ketään ei olekkaan kotosalla.

    Loistavaa palvelua.
     
  20. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Suomen DHL:aanko otit yhteyttä? Jos on sellainen teoreettinen tilanne että itse on Berliinissä lentokoneella ja rullakollinen (helposti särkyvää) matkatavaraa :eek: pitäisi saada kotiin niin olisi kiva tietää joku rahtifirma josta kysyä.
     

Kerro tästä muillekin!