6,2 diesel pumpusta ja tyhjäkäynnistä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Chevy-A, 29.1.2013.

  1. BioFreak

    BioFreak 1st gear

    Toissa päivänä vähä tutkailin tuota siirtopumppua. Ihan ekaksi koitin suoralla virralla pumpulle ja se lähtikin pyörimään, sen jälkeen yleismittarilla johtoja ihmettelee. Ei siinä mitään selvinnyt kun ei mihinkään tuntunut tulevan virtaa. Ongelman ratkaisin laittamalla normi releen, herätteen nykäisin tupakinsytyttimen kaapelista ja nyt rokkaa. (toistaiseksi)
     
  2. Blaaseri

    Blaaseri 1st gear

    Itellä oli Blazerissä vastaavia ongelmia, eli tyhjäkäynti rallatteli, auto ryntäili tasakaasulla ja sammahteli. Kaks kertaa vaihdoin siirtopumpun alkuperäiseen mekaaniseen, toimi hetken ja samat viat uusiutu.
    Sit sähkönen fasetti tilalle ja sille jatkuva virta virtalukolta stumpparin piuhasta, uutta letkua siirtopumppu -> suodatin -> syöttöpumppu sekä polttoainelinjaan rungon keskivaiheille. Armoton ilmaus ensin suodattimelta ja sitten suutinputkesta niin alko toimimaan melko oireettomasti.
    Vielä on ongelmana se, että pitempään parkissa ollessaan laskee linjan tyhjäksi, eli olisko tankkilaitteessa vuoto?
     
  3. Kosusenpertti

    Kosusenpertti 1st gear

    Jotenkin tuntuu että noiden facettien kanssa on aina sama jumppa. Vika monesti jossain muualla kun uudessa mekaanisessa siirtopumpussa. Jos se Facetti pitää sinne laittaa ,niin älkää sitä mekaanista sinne väliin tai kiinni muutenkaan jättäkö.
     
  4. speedy

    speedy Double Gearhead

    Minä ratkaisin ongelman sillä, että myin auton helvetin kauas kotoa,ja tein itselleni lupauksen, että nuita laiskoja haisevia ongelmaisia kalkattajia ei koskaan tähän taloon tule :rotfl: (Sorri ohtopikki)
     

Kerro tästä muillekin!