Dragracing televisiointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja 1/4mile, 22.10.2014.

  1. BBC

    BBC Guest

    jååpa jåå.

    Tekis mieli sanoa, mutta en sano mitään.

    Aulis
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Se oli sitten siinä.
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Onko prätkien ajattaminen em-kisoissa jotenkin aivan erityisen kallista? Harmi sinänsä kun kotimaassa kuitenkin on aika paljon nitropyöriä ja pro stockissakin lajin ehdoton huippunimi.
    Omalta kohdalta tuo pyörien puuttuminen pistää miettimään koko reissua ja tätä myötä myös jäsenmaksun maksamista tulevalle vuodelle.
     
  4. KJG

    KJG 3rd gear

    Älä nyt Supo heitä hanskoja tiskiin. Käy ihmeessä avoimet keskustelut sponssien kanssa, kyllä hekin ymmärtävät nämä taloustilanteiden vaatimat toiminnan supistamiset. Uskon että useampi sponssi on kuitenkin valmis jatkamaan tukemista, kun tilanteen heille avoimesti kertoo. Nyt sitä talvisotahenkeä tarvitaan, ei luovuttamista.
     
  5. ST71

    ST71 1st gear

    EDRS PRO pyörät on tulossa Alastarolle ja enemmän mitä on ollut pitkään aikaan! Nittiksiä yli 20 ja prostock pyöriä yli 10 alustavan arvion mukaan. Myös nittiksien SM-sarja ajetaan joten pyöriä näkyy aivan varmasti enemmän kisoissa kuin aikaisemmin

    Vesa Lipponen ST71
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Ei sotketa tähän säästöhommaan tuota talvisotahenkeä kun se on miesten juttuja.Joo katsellaan porukalla rauhassa nyt mitä ajetaan eli ainakin finaalikisa ajetaan mutta nyt on kaikki muu auki eli voi olla että säästetään koko kesä.Ps.sen verran ikää jo että tiedän että pitää kertoa tilanne.
     
  7. kuula

    kuula Gearhead

    Ei sotketa tähän säästöhommaan tuota talvisotahenkeä kun se on miesten juttuja.


    Nyt sano Supo hyvin!
     
  8. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eli onko drag racing ämmien hommaa?
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Mikkis,oli puhetta säästöhommasta ei drag racingistä ja enhän minä tiedä mitään drag racingistä kun ajanut aina bracket racingiä.
     
  10. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Tere
    Supo on kyllä siinä oikeassa että TV menettäminen on
    merkki siirtymisestä taakse päin Mutta ei vielä luovuteta
    tänään on kieltämättä puhelin käynyt kuumana.Säästäminen
    on viisasta mutta liika voi aiheuttaa isoja tulomenetyksiä
    ja vahingoittaa laijia!!!Tämä vaati nyt avointa keskustelua
    myös FHRA n suunalta .
    NIXXON
    P.S Supo iän tuoma viisaus ja realistinen näkemys ovat hyvästä
    ai niin mehän olimmekin samanikäisiä
     
  11. pile

    pile Gearhead

    Ennen oltiin nuoria ja kauniita. Enää ei olla ku kauniita.
     
  12. OL 533

    OL 533 1st gear

    No nyt on tiedotettu, KIITOS siitä!

    Säästän rahan lisäksi myöskin sanoja enkä kirjoita enempää.

    t.ero
     
  13. kapav

    kapav 3rd gear


    Näinhän se menee.
     
  14. GS

    GS Gearhead

    No, näinhän siinä sitten kävi ja mikäli tämä olisi tuotu mm.kilpailijoille tietoon jo vaikkapa yhden kilpailukauden varoitusajalla, ei päätöksestä voisi olla kuin tyytyväinen, nykylähetysten tason tuntien.
    Tällaisella aikataulutuksella alas ajo tulee kostautumaan nyt liikaa kilpailijoille ja jotain korvaavaa...edes ”jalkapuolta” pitää löytää nopeasti tilalle.
    Siitä me emme pääse mihinkään että ko.laji niin monella tasolla TARVITSEE myös TV-lähetyksen, HYVÄN
    TV-lähetyksen, että nyt pitää vain etsiä vaihtoehtoiset tavat/mahdollisuudet tuottaa niitä.
    Säästää osaa punakynän omistava apinakin ja nyt pitää vain pistää isopyörä pyörimään miten tulevaisuudessa laji saadaan markkinoitua edelleenkin myös TV-lajina.
     
  15. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Tere
    Nythän me valitsimme itse uuden johtokunnan ja kyllhän tämä taloustilanne oli jo
    Olemassa ennen näitä vaaleja.P...A olikin jo housuissa me ei vaan sitä tiedetty.Kova
    on taakka mitä poijilla ja tytöillä hinattavana.luulen ja uskon että vuosi 2015 tulee olemaan
    käänekohta nyt toivotaan avoimuutta ja loogisiä selvityksiä tehdyistä säästöistä ja niiden
    tarpeelisuudesta.Joku saa ainasäästötalkoissa enemmän turpaan kun joku toinen.Toivon
    kuitenkin kaikkia hyvää tähän projekiin
    Hyvää joulua ja NÄKYVÄÄ uutta vuotta
    Nixxon :D
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Toimitiloissa haetaann myös säästöjä, kun varasto muuttaa Masalasta Klaukkalaan ja uutta, halvempaa toimistotilaa etsitään eli muutoksia tulee paljon. Toivottavasti nämä kaikki muutokset johtavat positiiviseen tulokseen.
     
  17. pontso

    pontso Gearhead

    eikös kokouksessa esitetty että televisiointi laskut olivat maksamatta pitkältä ajalta , vai ymmärsinkö väärin . tajuan että laskut pitää maksaa , mutta en minä ainakaan pystyisi tekemään vuodesta toiseen saamatta korvauksia mistä on etukäteen sovittu, siksi ymmärrän että tv lähetykset lopetetiin . suurelta osaltahan siitä jäi mieleen volkkari tätä ja tota sekä toimitsijat eestä ja takaa , supo ja vilahti siellä joitakin muitakin kisa miehiä ja naisia. oletan että aika raskas taakka on johtokunnalla selvitä tästä sotkusta tässä taloudellisessa tilanteessa . hyvää joulua ja parempaa tulevaa uuttavuotta.
    pontso
     
  18. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    gopro kamerat laulamaan ens kesänä, niistä joku vois sitten koostaa jotain kisakoosteita. koosteille vois olla joku yhteinen paikka esim YouTubessa. mun pitää opetella ekana käyttämään tota, ja sitten harjoitella editointia.
     
  19. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    Turha kai se on uudelle johtokunnalle kiukutella jos tilanne on hissukseen päästetty siihen että rahaa ei ole yhtään ja maksamattomia laskuja aikojen takaa tippuu postilaatikkoon. Se vaatinee aika ikäviä ja nopeita toimenpiteitä että asiat saadaan korjattua raiteilleen. Todellinen taloudellinen tilanne tuli vissiin aika yllätyksenä kaikille, paitsi edelliselle hallinnolle joka niitä lupauksia tv-näkyvyydestä antoi.
    Ja kaiketi sitä rahaa tv-näkyvyyden saamiseksi saa pankista jos sellaista halutaan, mutta se vaatii jonkunlaisia positiivisia numeroita firmalta se lainansaaminen, taikka hyviä takaajia.
    Kuka haluaa lähteä takaamaan fyyran lainoja tv-ohjelman ostoa varten? :D
     
  20. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Ei kai fyyran taloudellinen tilanne voinut tulla yllätyksenä kun eletään aikaa jolloin kaikilla on talous kuralla miksei siis myös fyyralla. Hauskaa Joulua kaikille ja parempaa uutta vuotta 2015 t: Pate
     

Kerro tästä muillekin!