Mistä th700:seen korjaussarja????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja sacarim, 18.7.2009.

  1. Substitute

    Substitute Gearhead

    Ihan vinkkinä, vahvistelut ja korjaamiset on turhaa jos jäähdyttimen putket on taittuneet littanaan ja/tai jäähdyttimessä on tukosta, etenkin em. viasta johtuen. Taas yksi nuori harrastaja tämän opetteli kantapään kautta, vaikka sanoin että tarkasta.
     
  2. Meitsiii

    Meitsiii 3rd gear

    Mul on uus jäähy ja putket ;)
     
  3. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    tilasin, 2viikkoa ei kuulu mitään, kyselin, ei vastausta, tilailin muualta,joku tuli,loppuja vielä muualta, 4 viikkoa osat,illalla nippuun ja ajoon, loppui suomesta ostot,jos tarviit autoa ajoon,älä osta suomesta, jos tulee ajoissa on väärä osa,nyt minäkin jo uskon,30v mennyt ja vissiin sukupolven vaihdos, ei vaan toimi enää.
     
  4. ido59

    ido59 Gearhead

    nobull.fi
     
  5. Substitute

    Substitute Gearhead

    Älä yleistä jos sulla ei ole kokemusta kaikista osafirmoista, ja kuulostaa siltä että ei todellakaan ole jos pidät tuollaisia toimitusaikoja hyväksyttävinä.
    Suomesta saa vaihteisto-osia ainakin näihin harraste-autojen vaihteistoihin todella varmoilla ja nopeilla toimituksilla. Yleensä seuraavalle päivälle.
     
  6. Toope

    Toope 2nd gear

    Mikähän se suomi firma sit on,mistä saa oikeat osat seuraavaks päiväks?
     
  7. Tupperware

    Tupperware 3rd gear

    Powermaticista olen ainakin saanu. Hussolta yleensä samana päivänä hyllystä kun käy hakemassa.
     
  8. anteron talli

    anteron talli 1st gear

    aiheeseen liittyen: mikä hyöty on tulpata 1-2 tai 3-4 akkuja pois käytöstä? näitä kun on aika usein tavannut esim aarons transmissionin lootissa. on lyöty kuula sinne kanavaan tai ruuvattu joku pultti väkisin. eikö noissa sitten kuuluis poistaa joku tietty kuulakin jos näitä tulppailee?
     
  9. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    vai ei ole kokemusta,kesäloma 2 viikoa,tilasin heti pe osat ponuun,purin yläkerran valkmiiksi,meni puoli viikkoa,ei kuulu,kyselin koskiselta missä mennään,joo just lähti,seuraavan viikon alussa ti kyselin missä mennään,vastaus,kohta lähetän vai pitäskö tuoda taksilla,vastasin et ei tarvii,lähetin seuraavan viikon alussa tulleen osat takaisin,loota osat espa ,tilailun jälkeen ei kuulu mitään,2 viikkoa ,sitten hussolta ei vastattu,soinille soittelin tuntu hyvältä,no taas yhteys rupesi pätkimään,eipä kaikkia löytynytkään,no otin pari osaa,vielä yksi huti,sitten se oliko joku jn trans,löytyy ja hyllystä,nopea toimitus 2 kertaa vaan vika satsi ja nuerelta herralta meni vetolevy,aloitin heti 9 soittamaan ,no sw ei vielä kymmenen yli saanut puhelimia päälle,us parts vastasi 7 yli,löytyy tuli joka osaan ,no osat tulemaan et saa auton jouluksi ajoon,jee maanantaina tuli paketti,mutta YLLÄTYS vetolevypuuttuu,taas kysely,ei ollutkaan hyllyssä,VITTU. äläkä selvitä että ei ole kokemusta,ajelen jenkillä yli 30 tkm vuoteen,parhaimmillaan 2 tuplaten,vuodesta 78 alkaen harrastanut,olen kuule tilannut aika perkeleen paljon osia elämäni aikana,itselle ja toisten vehkeisiin ja 2010 jälkeen homma on mennyt aivan pereseeseen,kerro nyt samalla kuinka perkeleesti itse tilailet,ps jos ajat vappuna 10 km saat varmasti osat ajoissa.eilen illalla tilasin usasta,nyt on menossa jo koneeseen.
     
  10. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Just maanantaina ihmeteltiin 700lootaa joka oli tilattu ömeriikasta 800kaakkiseen koneeseen TCI:ltä. Siitä oli noi tulpattu, eikä paljon mitään muuta sitten oltu tehtykkään. Juu ei kestäny kuin pari viikkoa. Tulppaamisella saa "kisa"fiiliksen kun vaihteet menee päälle melko härskisti.
    Ja en ole ostanut enää vuosiin tästä maasta yhtään tomaattiosaa, tilaan kaikki muualta. Saa nopeammin ja just ne mitä on tilannu ja puuttuvia osiakaan ei ole ollut laskussa.
    p.s. ei ole myöskään enää osat hajonnu omia aikojaan kun samalla hinnalla saa laadukkaampaa? Ja täällä niissä "kiinan" osissa ei ole ollut edes takuuta.
     
  11. speedy

    speedy Double Gearhead

    Aikanaan tein kaverille 350 rempan, ja komeasti isolla oli TCI-tarra, pojat oli laittanu varmuudeks ylimääräistä liukua, no siellä oli sorvi laatikom sisässä. Jos nyt tietää sen hyvän paikan, niin siitähän vois vaikka vinkata harrastajille . Suuri ja kaunis parts, tekee just sitä että putteellinen paketti tulee, ja kun kyselet perään, niin sitten kerrotaan että ei ollutkan varastossa, ja tulee joskus sitten!
     
  12. Substitute

    Substitute Gearhead

    Edit (Joulun Kunniaksi): no joo. Kokemuksia on näköjään monenlaisia, onneksi mulla ne olleet on ihan hyviä. OT-osuus:Jenkillä on tullut 2000-luvulla ajeltua sellainen 60 000km vuoteen ja laatikoita korjailtua ehkäpä sadan kappaleen hujakoilla kun sitä yhdessä vaiheessa ihan työksikin tehtiin. Viimeaikoina tosin vaan harrastusmielessä, silti niiden osat on tulleet vanhalla rutiinilla mulle. Mutta sen olen myös huomannut että osien varastointi suomalaisissa jenkkivaraosaputkissa on lähes loppunut viimevuosina kun kaikki tilataan ulkomailta muutaman dollarin säästön takia. Totahan me kuluttajat ostopäätöksillämme ollaan osoitettu arvostavamme.
    Support Your Local Dealer - sanoo ämericcalaiset, ei me.

    Ja kiitokset sille suomalaiselle vaihteisto-osia maahantuovalle ja niitä varastoivalle firmalle hyvästä palvelusta ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle.
     
  13. dallas

    dallas Gearhead

    oregon performance transmission

    tuolta tuli mulle fordiin laatikon osat ja turbiini.
    nopea toimitus ja vastailtiin heti kun kyselin lisätietoja.
     
  14. Substitute

    Substitute Gearhead

    Vertailin ihan mielenkiinnosta.
    Tilasin suomalaiselta vaihteisto-osamaahantuojalta pari viikko sitten TH700 spragin, 3-4 kitkalevyt, 3-4 pellit ja suodattimen. Tilasin ne maanataina noin klo 15.00, ne oli noudettavissa maakunnan keskuskaupungin linja-autoasemalta tiistaina klo 13.15.
    Hinta rahteineen ja matkahuollon maksuineen oli 108 Euroa, ilman mitään korjaamoalennusta.

    Vertasin samaa tilausta tuolta Oregon Performance Transmissionilta - Sain hinnaksi hitaimmalla rahdilla noin 160 USD ja sen päälle tulisi vielä tullaus ja alv 24%.
    Kalleimmalla rahdilla olisi 210 USD plus arvonlisävero 24%.

    Eli tein hyvät ja nopeat kaupat tilatessani osat suomesta.
     
  15. anteron talli

    anteron talli 1st gear

    kuuluuko muuten tossa 3-4 akun pesän pohjalla siinä toisessa kanavassa alunperin olla sellainen kuristusholkki jossa neulan mentävä reikä? vai onko sekin näitä ti-miesten siftkittejä? parista lootasta porasin sen kuulan vierestä öljykanavan uudelleen käyttöön,mutta tarviikohan tolle holkille tehä mitään?
     
  16. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä ne ömeriikan shitkittimyyjät pakkaa noita supistuksia kyytiin ja ohjeissa jopa kerrotaan mihin niitä laitetaan. Mersujen lootat on vissiin kaikki ti-miesten tekemiä kuin noi "acut" puttuu kokonaan :poff: .
     
  17. anteron talli

    anteron talli 1st gear

    olen muutaman shiftkitin asentanu 7-sataseen ,mutta ei ole sattunut tommosta kuristusholkkia vielä kohdalle. toki noita on tullu missä noi akut "kovetetaan" kokonaan. ja viiminen mikä oli joku b&m masterkit missä tuli shiftkit mukana. siitä tuli ainakin 2 vaihatessa ihan liian kova,niskat menee poikki. luulis että riittävän jäykällä jousella ja välyksettömällä männällä päästäis parempaan tulokseen kuin tulppaamalla,mutta en tiiä.,kai ne jenkit tietää paremmin.
     
  18. Substitute

    Substitute Gearhead

    Eikös mersujen lootien kytkinpakkojen kitkojen välissä suorien sijasta olevat aaltopellit korvaa juuri tuon? En kyllä monta ole korjannut, mutta yhden ainakin ja siinä ihmettelin silloin noita aaltopeltejä.
     
  19. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu tuli heti mieleen tuore -50 luvun GM loota jossa on tosiaan jousi kitkojen ulkokehällä.
     
  20. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

Kerro tästä muillekin!