Makuasia,vanin penkit!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja mikalindgren, 2.1.2015.

  1. mikalindgren

    mikalindgren 2nd gear

    Jeps että näin. Mietin tuossa että kun ei löydy vaniin harmaita kapteenin jakkaroita myytäväksi niin mitkä tilalle.
    Mitkä ei mielestäsi käy silmään?
    Mietin että Pontiac trans portissa ihan jees penkit käsinojilla mutta ei yhtä amerikkalaiset kuin starren omat. Ford mondeon nahkaiset ihan jees mutta tulee nousu kynnystä kun vähän kuppimaiset.autossa tällä hetkellä todella rumat ruskeat "kapun penkit" mutta verhoilukin niin kallista että ei kannata kun en mikään vannarikaan ole joten tyyliin käyvät penkit olis kuitenkin mukava olla. tuleeko kenelläkään ehdotukstia.Tumman harmaat ensi sijaisesti pitäis olla. Nämä siis maku asioita mutta jos ei ole joku malli itselle mieleen ole tullut, niin kerro mikä mielestäsi voisi chevy vaniin käydä. Tarkoitus olisi kuitenkin pyrkiä siihen että olisi yhtenäisen näköinen
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ruottissa näkyny vaneissa 9000 saabin penkkejä ja niitä löytyy harmaana.
     
  3. Kosusenpertti

    Kosusenpertti 1st gear

    Hirveen mukavia penkkejä ei taida eurooppalaisista löytyä harmaana. Nimittäin monesti tuon värin sai juuri siihen karvalakki corollaan. Ameriikkalaisista tulis mieleen 90-luvun Suburban. Tosin ei välttämättä mitää halpoja.
     
  4. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Meillä on jotkut japsi penkit vanis. Ehkä jonkun Mazdan tai jonkun mutta ihan istuttavat jakkarat. Ei väsy pitkilläkään siirtymillä.
     
  5. Toke

    Toke Gearhead

    Volvon tai voyagerin penkit, mukavat ja löytyy harmaanaki
     
  6. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

  7. mikalindgren

    mikalindgren 2nd gear

    Juu nettivaraosat on selattu. Tällä hetkellä näyttäis et voitsun penkit ois helpoimmat ja löytyis nuo käsinojat molemminpuolin. Jotku pyytelee törkeitä hintoja niistä ja toiset antais ku hakis mut ei viittis lähteä niiden perässä kovin kauas kalaa.
     
  8. janiluo

    janiluo Gearhead

    Kaveri pisti reilu vuosi sitten tummanharmaat vaninpenkit romuttamolle... Mietin silloin että olisko pitänyt ottaa talteen mutta vaikea niitä on myydä kun ostajia on ehkä yksi kahdessa vuodessa.

    Tuolla olis tumman harmaat amerikanpenkit tosin käsinojat puuttuu mutta ne taitaa puuttua useimmista europenkeistäkin...
    viewtopic.php?f=18&t=278115

    - Jani -
     
  9. mikalindgren

    mikalindgren 2nd gear

    No nyt kävin sitten hakee voitstun erilliset keskipenkit. Ei muutakuin sorvaa vaniin käypäseksi.
     

Kerro tästä muillekin!