caprice stw vm90 kipinähukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Rampe92, 4.1.2015.

  1. Rampe92

    Rampe92 2nd gear

    Hei ois tollanen caprice 307 koneella ja kärjettömällä sytkällä. Autoon vaihdettu uusi sytkämoduuli, piitahnat , puola ja mitattu pick up coili että on ehjä myös sytkälle tulee virta virratpäällä 12v ja startatessa 9v. Myös tarkistettu että jakaja pyörii normaalisti. Eikä vieläkään tule kipinää.
    Oisko jollain sitten vielä muita ideoita mitä kannattais kokeilla
     
  2. Rampe92

    Rampe92 2nd gear

    Ja lisäyksenä. Vika ilmeni kun lähdin kaupasta niin auto kävi silleen kuin yksi tulppa ois pimeenä ja lopuksi sammui kesken ajon
     
  3. mb508

    mb508 Gearhead

    Napsiiko puolan körkeajännitekaapeli maata vasten kipunaa? Jos näin on, niin sillonhan vois epäillä jakajan kantta.
     
  4. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

    Onko se jakajan pyörintä tarkistettu autossa kiinni ollessa,vai irtaallaan?
     
  5. Qjet

    Qjet 1st gear

    Tuon paketin vahvin häiriön ja harmituksen aihe on tuo pick up coil. Vaikka olisikin mitattu ja hyväksi havaittu, niin on varsinainen pranksteri mystisten häiriöiden suhteen.
    Tarkista myös jakajan kansi (halkeamat) ja hiili.
     
  6. Rampe92

    Rampe92 2nd gear

    Noniin vika korjaantui jakajankannen vaihdolla vaikka en tuosta kannesta mitään näkyvää vikaa löytänyt. Pääasia että toimii jälleen kiitos vinkeistä
     

Kerro tästä muillekin!