Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Olin kouluaikana tet-harjottelussa viikon verran tuossa lähistöllä olleessa autokorjaamossa. Yks homma oli hitsata semmosen pikkusen etuveto-ryslerin lattiaa (joo, kauheeta, sataa tulityö-hitsaus-yms kurssia käymätön koulupoika se vaan hitsas pohjan...) Ryslerin omistaja oli vanha ukko mikä poltti kunnon sikaareja ja kuletti aina koiraa mukanaan. Se haju siellä autossa oli aika mieleenpainuva, märkä koira ja tuhti sikaari.
     
  2. Rantti78

    Rantti78 1st gear

    Mua kyllä ihmetyttää tuo ihmisten karva yms. muu kammo, suorastaan huvittaa. Auto on tehty kulkemista ja kuljettamista varten ja Stw vielä nimenomaan sitävarten että koko "perhe" mahtuu mukaan. Jos esim. koiria ei märkänä laita autoon ja pitää niitä vaan takapaksissa, kuten kyseisestä autosta ymmärsin että on tehty, niin mitään hajuja ei kyllä autoon jää. Se paksi on näes tehty juurikin eri materiaalista kun penkit johon en itsekään koiriani päästä. Ja ikkunat nyt saa puhtaaksi kun vaan vähän rättiä näyttää :D . Tämän ketjun aloittaja taitaa vaan olla joku epätoivoinen poikamies jolla ei ole elämässään mitään muuta kuin se ihana rakas auto, luultavasti Christine yms. sääliksi käy :(
     
  3. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    Olkoonkin niin, että auto on tehty kuljettamista varten. Olen kuitenkin olosuhteiden pakosta kahdesti istunut autossa, jota omistaja piti eräänlaisena koirankoppina. Liikkui isäntä missä hyvänsä, kaksi isoa koiraa kulki mukana. Nämä Cujot sitten huohottivat autossa, oli sitten keli mikä hyvänsä (kesällä toki ikkunat raollaan ja varjoon pysäköitynä). Koiran uloshengitys kuitenkin lemusi autossa siihen malliin, ettei siellä lyhyttä sukellusta pidempiä aikoja viitsinyt olla. Hienoja eläimiä, mutta väärä säilytystapa. Auto joka tapauksessa lemusi kuitenkin enemmän koirankopilta kuin kulkuneuvolta. Myös penkkien siisteys oli sitä tasoa, että kemikaalisuoja-asu olisi ollut tarpeen. Kyseistä ajoneuvoa en itselleni olisi ottanut edes normaalia halvempaan hintaan. Allergiselle tuo kyseinen ajoneuvo olisi ollut lähes kuolemanloukku.....
     
  4. M

    M Gearhead

    onko tän ketjun tarkoitus jeesustella, kuinka "jotkut käsittämättömät tollot" kuljettaa autollaan koiria??? millä helvetillä esmes metsästyskoira saadaan metsään, juokseeko se auton vieressä???

    älkööt nämä siunailijat missään vaiheessa osta vanhaa ruumisautoa, siellähän voi haista kalma... älkää myöskään ostako autoa maalta, se voi haista lehmänpaskalle...
     
  5. Rantti78

    Rantti78 1st gear



    Oikeaa puhetta "M" :lol:
     
  6. Rantti78

    Rantti78 1st gear


    "Myös penkkien siisteys oli sitä tasoa...". Elikkä kyseisessä autossa koirat ovat saaneet olla penkeillä, eikä niinkuin aiemmin kyseessä olevassa autossa takapaksissa, verkon takana. Asioihin hieman tarkkuutta ihmiset! Ja allergia nyt sitten taas on aivan eri asia, kuten myös asunnoissa joissa on asunyt "löyhkääviä kammottavia kuolaavia Cujoja!", ne talothan pitäisi kieltää lailla ja purkaa. :)
     
  7. sirppi&vasara

    sirppi&vasara 2nd gear

    taannoin oli myytävänä 2 kpl 1960 Plymouth furyä, toinen joensuussa ja toinen Ylöjärvellä.hukkasin omistajien yhteystiedot löytyisiköhän tätä kautta??
     
  8. Herje

    Herje Double Gearhead

    Ei se koiran haju ole mitään verrattuna kunnon lauluauton hajuun :poff:
     
  9. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Kesähelteellä oikein ku on porottanu arska nisit avaa oven, ja jos sieltä oikeen lauluauton haju tulee niin pyörtyy heikommat ;) Avoissa tietty tuuletus ;)
     
  10. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    Kyseisessä autossa oli varmasti oltu ihan joka paikassa, laamasta hilleriin :rotfl: Karvainen, tunkkainen, kostea, eläimellisen hajuinen ja rusehtava penkki ei kutsu istumaan. Itse pidän siististä autosta, mutta kukin makunsa mukaan. Jos jotakuta ei häiritse, niin ei se minulta ole poissa. Lisää paskaa housuun vaan.... :poff:
     
  11. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    jos perheessä on koira, niin tottakai se tulee joskus autoonkin.Eriasia on koirien rääkkääjät joidenka piskit on vuodenajasta riippumatta jossain pihan takanurkassa 2x2m aitauksessa ulvomassa.

    Jos se seuraavaa ostajaa harmittaa(tämä kai oli nettiautosta bongattua -topik, ei koirat autossa-topik?), niin hinta neuvotellaan sen mukaiseksi, tai jos liikaa häiritsee niin sitten jää ostamatta. Mikä siinä nyt hlvetin vaikeeta jollekulle on?
    Ei mua ainakaan kiinnosta paskan vertaa toisten mielipiteet siitä, otanko mä autooni koiran vai en. Autot on mun ja koirakin.(just tällä hetkellä ei kyllä koiraa ole).

    ps. maailmassa on paljon enemmän ihmisiä joita en autooni ottaisi.
     
  12. Herje

    Herje Double Gearhead

    Erittäin hyvin sanottu :wink:
     
  13. bblock

    bblock 3rd gear

    Kyllä meillä koira kulkee paljon autossa mukana(jos sää sallii) jopa kauppareissuilla...ei ole tarvinnut vielä ovia parkkipaikalla lukkoon laittaa, voisi vak. yhtiö antaa alennusta kun kerran saa hälyttimestäkin tosin koira ottaa rosmon(luvattoman lainaajan) vielä kiinnikkin...
     
  14. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    No jo on ongelmat.
    Mielestäni erittäin helppo ratkaisu on laittaa takapenkille tarkoitusta varten myytävä suojus, jos siellä koiraa kuljettaa.

    Vaikka tuollainen:

    [​IMG]
     
  15. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Niin ja mitä siisteyteen tulee, niin jäi yksi muuten hyvä käyttöauto vuosia sitten ostamatta, vain sen vuoksi kun oli myyjä röökannut autossa kymmenen vuotta, ja tuhkis oli täynnä tumppeja. Muutenkin haisi lähinnä spurgun autolle.
     
  16. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Miltähän luulette että hevosharrastajan kulkuneuvo haisee? Eipä nekään millekkään ruusuille tuoksi.
     
  17. JS78

    JS78 3rd gear

    Toi on jo "mennyt". Oli viime syksynä nettoautossa jollain 1200 €:lla myynnissä..

    Edit. TURVALLISUUS:

    Jarrut kaikissa pyörissä
    :lol: :poff:
     
  18. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  19. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  20. WBBC

    WBBC Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!