Hydrauliset vanttiilinnostajat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja BRM49S, 20.1.2015.

  1. BRM49S

    BRM49S 1st gear

    Haluaisin tietoa sellaisesta asiasta että milloin tulivat hydrauliset venttiilinnostajat mm Buickiin, Oldsmobileen, Pontiackiin ja Cadillaciin. Olen pikkuhiljaa hankkimassa vm 47-50 autoa kyseisistä merkeistä ja kiinnostaisi tietää onko esim Buickin Roadmaster vm 1949 Sedanettessa jo hydrauliset nostajat, samoin kuin muitten em merkkien moottoreissa ko vuosimalleissa. Kiitokset jo etukäteen vastaajille.
     
  2. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Ööö. Tuota onko siis auton ostossa kriteerinä, jotta hydynostajat pitää/ei pidä olla?
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Eikös käkkylän koneessa ollu hydyt jo -30luvulla? Noitten merkkien historiaa löytyy taatusti kuukkelilla.
     
  4. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Jep-V16-pattiin ne tuli. Ekat OHV-kasit esitteli Olds ja Cad sitten v -49.
    Noissa puikeissa ja ponuissa oli suorat kasit.
     
  5. BRM49S

    BRM49S 1st gear

    Ei se varsinainen ostokriteeri ole että onko hyd nostajat mutta parempi jos on ja ihan mielenkiinnon vuoksi kyselen kun ei oikein selkeää vastausta googlettamallakaan löytynyt. Esim 49 Buickiin olisi saatavilla sekä hydraulisia että tavallisia nostajia joten onko oletettavissa että niitä on saanut molemmilla? Suora kasi kuitenkin on kriteerinä ja korimalli.
     
  6. GMies

    GMies Gearhead

    Standard Catalog väittää, että -49 kaikissa kaseissa oli mekaaniset nostajat, -50 mekaaniset, mutta Series 70 Roadmaster hydrauliset.
     
  7. ElReino

    ElReino 1st gear

    Manual/automaatti?
    Automaattiin varmastikkin tarjottu kepeämmin hydr?
    263 vm 1953,manual&mekaaniset täällä.
     

Kerro tästä muillekin!