Moottoripyörät West Coast Street Cup 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja näillä mennään, 19.2.2015.

  1. No niin, nyt on asiat edennyt siihen malliin, että nostetaanpa kissa pöydälle. Elikkä moottoripyörät WCSC:ssä. Ensin faktat pöytään.
    SML:ton (Suomen Moottoriliiton) kertalisenssi on 60 €, kausilisenssi on 170 €, ennakkoilmoittautuminen kisaan on 35 € ja paikanpäällä ilmoittautuminen 55 €. Nämä on ne maksut mitkä tulee MP kuljettajalle, mikäli haluaa ajaa CUP'a. Lisäksi järjestäjälle jäävä 280 € kilpailulupamaksu, sekä läjä paperitöitä. Elikkä tarvitaan vähintään 10 kpl 18 vuotta tai yli olevaa kuljettajaa joka kisaan (4kpl), että järjestäjän kannattaa harkita järjestävänsä CUP'a. MP Testman kuskit ajaa niin kuin tähänkin asti, ei muutoksia. Vielä selvennykseksi, jos 18 vuotias, tai yli, kuljettaja ilmoittautuu ennakkoon WCSC ja ajaa koko kauden on maksut seuraavat: 170+35*4=310 € kisan hinnaksi tulee silloin 77,50 €. Nyt kaivataan kommentteja, mielipiteitä ja lähinnä se, että onko kiinnostusta ajaa WCSC:tä noilla hinnoilla ja moniko on kiinnostunut. Mikäli homma lähtee rullaamaan, niin ajatetaan mukana JR biket, jos on vähintään viisi kuljettajaa. Tämä on julkaistu facebookissa sekä overdriven sivuilla. Kommentoikaa Sunrice Cruisersin facebook sivuille tai OD sivuille, vaikka jakaisittekin tätä eteenpäin, tällöin kaikkien mielipide tulee meille tietoon, eikä jää matkalle. Ne joilla ei ole facebookkia, eikä tunnuksia OD sivuille niin s-postia voi lähettää osoitteeseen pihlajaniemi.jukka@gmail.com.
    Ai niin JÄRJESTÄJÄ VARAA OIKEUDEN MUUTOKSIIN.
    Sunrise Cruisers Ry.
     
  2. Paimenpelto

    Paimenpelto 3rd gear

    En aio ajaa ko. CUP:issa. J.Tuomari, nro. 517.
     
  3. mc 505

    mc 505 1st gear

    mukana ollaan, toivottavasti toteutuu. nyt kaikki vanhat ja uudet kuskit innolla mukaan :p
     
  4. Kertokaa nyt kaikille mahdollisille kuskeille tästä. Tämän eteen on
    tehty tänä keväänä töitä vähä reippaasti, toivottavasti ei turhaan.
    Kiva kuulla mc 505 että olet mukana. Kyllä toi Tuomariki vielä ajaa ku kevät aurinko rupee lämmittämään.
     

Kerro tästä muillekin!