Täälläkin vanhoja kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja SamiL, 31.1.2013.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Näykyi joidenkin autojen alapuolella olevan linkki vehkeiden nykykuosiin. Osahan näytti olevan ihan kondiksessa. Yks punainen '59 bel Air jäi mietityttämään kun näytti, jotta on keulaa muokattu uuteen uskooon mielenkiintoisen näköisesti.
     
  2. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Moni auto saanut kovan kohtelun.
     
  3. jarkko359

    jarkko359 3rd gear

    Mahtava galleria , vaan kyllä hämmästyin kun oma eka Jenkki oli kuvissa mukana . Chrysler Newporth 1966 , kuvassa Suomen kilvissä KNP-57 . Oliko kuvanottoaikoina vielä " Valtion käytössä " ja jollain vierailulla idässä ? . Itse ostin auton 1974 lokakuussa , legendaarisesta USA - Autoliikkeestä ( oliko sillä oikein nimeä ? ) , mutta osoite oli : Hyttitie 10 Tattariharju .
    :)
     
  4. Ebody and irony

    Ebody and irony Gearhead

  5. 1320

    1320 Gearhead

    Näköjään, ikävää katsottavaa! Etenkin '59 Letukkaa rapistumassa teki pahaa katsoa.

    ...Mutta mitähän tässä on tapahtunut :eek: .

    [​IMG]
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!