Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. Tervetuloa huomenna ostamaan support tuotteita ja spekuloimaan Blacklist-osastolle FHRA Swappiin: viewtopic.php?f=1&t=219257&p=2787198#p2787198

    Mm. Blacklist hupparit tarjouksessa tasan 50€ ja t-paidat 20€. Streetmachine DVD:t 10€
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Marko T lupas osallistua, autona joku Vallu tai Bemari.
     
  3. 440

    440 Gearhead

  4. Pientä tilannekatsausta listaa seuraaville!

    Blacklistan porttivahtina toimiva, eli #10 Tuomela Valiantillaan ei ole kuulemma joutunut tekemään Vallulle juuri mitään ihmeellistä ja suunnitelmat viinalla käyväksi motiksi on vieläkin vaiheessa. Omistaja on kuulemma jo juonut viinat ja muutokseen tarvittavat rahat. :lol:
    Laite on joka tapauksessa lähes valmiina viivalle heti keväästä, mutta kuskista ei voida olla ihan varmoja... :rotfl:

    [youtube]rpou4hC2cQc[/youtube]
     
  5. maverick

    maverick Gearhead

    Mun mielestä pitää ajaa ei prepatuilla radalla. Katuautolla ajetaan katuolosuhteissa! Meillä on jo kisoja "katuautoille" liimaradoilla!
     
  6. bootsi

    bootsi Gearhead

    Lämpimät kesäyöt ja hijaiset moottoritiet. ;)
     
  7. Uutta tilannekatsausta listaa seuraaville!

    Blacklistan ainoa avolavallinen auto ja listan #9 Wihinen kertoi kauden päätteksi että 7 sylinterissä oli ohivuotoa 35-40% johtuen vääristä / huonoista männänrenkaista ja mexikon pojan kasaamasta öljypumpusta josta oli päässyt unohtumaan yks välilevy niin yllätys ettei oikein ö-pumppu toiminut kunnolla. Tämä johti totaalliseen koneremonttiin plus uusi nokka-akseli tuli samaan syssyyn vaihdettua.
    Nelilinkkien kiinnitys paikatkin tehtiin uusiksi jotta saatiin IC parempaan paikkaan. Tämän lisäksi jarruvarjon kiinnitys siirrettiin ylemmäksi.
    Sen lisäksi pikappiin tulee suorakytkentä vaihdelaatikko niin ei kuulemma nuo ahtopaineet pääsisi enään tippumaan niin pahasti kun vaihtaa vaihdetta, myös luistokytkin ja uusi bensapumppu tulee autoon.

    [youtube]6PP8JPobzTk[/youtube]
     
  8. 440

    440 Gearhead

  9. homeboy

    homeboy 3rd gear

    voi saamari sentään :D
     
  10. Blacklist uutisointi jatkuu...

    Mustalaislistan #8 Åke pumppu Dusterillaan joutui myös laittamaan moottorin sekä ahtimen levälleen ja samaan syssyyn tulee mahdollisesti auton polttoainepuoli kokemaan ihmeitä, sillä tulevaisuudessa sunnuntaisin on mahdollista että kuskilla ja autolla on krapula? :D
    Viimeiset kymmenykset lähtee ajoista pois kuulemma pro-ukkojen avulla kytkimen kautta ja Nykäselle lähti Åkelta terveiset, että takatukka saa tällä kaudella kyytiä...

    [youtube]DNbE4veqgLE[/youtube]
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Blacklistin yliammuntaosasto vaviskaa! Hermunaattorin vapari 318 alkaa pikkuhiljaa kasautumaan! "Ei se koko, näkö tai voima, pääasia et tikkaa varvia vikkelään!"
    [​IMG]
     
  12. Tästä päästäänkin hienolla sillalla Blacklist #7 Hermusen Valianttiin, johon myös tehdään "pientä" koneremonttia "pieneen" pikkulohkoon...
    Valiantti tulee saamaan myös pientä teippauspäivitystä ulkoasuun ja jos motti saadaan ajoissa nippuun niin auto saattaa jopa olla FHRA:n näyttelyssä Blacklist-osastolla näytillä.






    [youtube]hDW01JZVZ1k[/youtube]
     
  13. 440

    440 Gearhead

  14. Ck

    Ck Gearhead

    Tutun näköinen lohko, moparilla loppunu valuaikana numerot kesken kun X blokiin laitettu 318 :D
     
  15. aik-gm

    aik-gm 1st gear

    mulla löytys blacklistalle himoitsevalle/harrastajalle sopiva auto kesän tuleviin kahinoihin.chevrolet monte carlo ss 1987 terhakka 454+aut lukko perä.musta päältä punainen sisältä,hytissä lisä mittareita.thorgue thurst 15" vanteet. hurst sifter.katsatettu ja moottorin koko otteessa 7,4 litraa.vero paperit vetämässä.eli myydään kilvissä. puh:0503360929 tai anttiilmari@suomi24.fi
     
  16. nikkezz

    nikkezz 1st gear

  17. 440

    440 Gearhead

  18. 440

    440 Gearhead

  19. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead


    Tämäkö?
    [​IMG]
     
  20. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    :lol: :rotfl: :lol:

    Harvemmin näissä piireissä tulee nähtyä mitään ylilyöntejä. :D
     

Kerro tästä muillekin!