Mitä maksoit ekasta amerikanautostasi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kalu, 8.3.2015.

  1. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Olisko ollu -94? -64 V100 Valdo Äijän kanssa peräseinäjoelta puomilla Carina II perässä Havuskylään kotiutui. On toki vieläki. 3500 markkaa silloon köyhdyin.... enkä kadu pätkääkään.
    Toki 2001 kun kortin sain, niin hätä oli kova. 64 edelleen kesken, Bascoona kesken(piti olla valamis määräaikaan mennessä).
    Hädissäni -83 Ratsun pikapin pihasta kilvitin (oli oikeen 1600 kuutioonen japanialaanen kopio austinin moottorilla). Pari kuukautta itsetunto kesti sillä( kevät alako kuumotella kovasti) ja hain sitten -68 Valdon naapuri kylästä neljään tuhanteen markkaan.
    Pikainen kilvitys ja värin vaihto, A VOT. Ja ensimmäänen kortillinen kesä oli pelastettu, omaa slanttia käskyttäessä. HÄN on myös edelleen tontilla.

    PS. En muuten ollut minä kuitenkaan siellä puomin toisessa päässä -64:sta hakiessa sentään. Vanha perhetuttu jolla oli myös suuri osa ko. auton ostoon.
    RIP J Korpatsov.
     

Kerro tästä muillekin!