Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Eikös tämän palstan tarkoitus ole jakaa tietoa, vinkkejä, kokemuksia, jne. Varsinkin aloittelija kaipaa tietoa, kuten yllä todetaan. Jos joku ottaa herneet nenäänsä tosiasioista, niin ei sille sitten mitään voi. Harvoin täällä henkilökohtaisuuksiin on menty ja kait nekin on ratkaistu kun suurimmat höyryt pääselty pihalle. :D
     
  2. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Mysteerksi jäi oliko kyseessä vain heikko ruostesuojauksen laatu, kun kerta 2008 päivätty Finikor-käsittelykin oli tehty. Vai oliko sitten mällätty joskus, ainoa viittaus siihen oli ettei kyseisen puolen takaoven kohdistus ollut ihan toleransseissa. Ei kuitenkaan kaksikilpinen tms.

    Ehjältä näyttikin päällepäin mutta kopautus helmakoteloon auton ollessa nosturilla oli kuin Biolanin mainoksessa. "Voi mitä haperoa". Selvä peli oli etten lähde edes ruostekorjaamaan, koska se ei todennäköisesti kestä omia ajomääriä (+500 viikko). Sinkitys kun palaa pois rälläköidessä ja hitsatessa eikä niissä korjauspelleissä mitään sinkitystä ole.
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ihan hyvä jos kerrotaan että on justiinsa myynyt rikkinäisen auton ja nyt se on taas myynnissä. Jos viat on korjattu, sehän on vaan plussaa nykyiselle omistajalle. Jos ei (ja myydään ehjänä), paikallaan oleva varoitus ostajaehdokkaille.
     
  4. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Asiaa

    Monta "teippi" Pentin korjausta auki kaivaneena ja saniteettisilikoni kittausta yhdistettynä kaljatölkin peltipaloihin aina naurattanut että mihinköhän kaskaan sitä pitänyt rahalla sotkeutua kun olisi voinut nekin rahat ryypätä ja käyttää :pinup: no nyt iän karttuessa osaa suhtautua skeptisesti "myynti" tuotteisiin ja kuinka kivasti ja nopeasti kursittu leimalle.

    Tarkista ja tarkista ja vielä kerran tarkista ikinä et liikaa tutki ostokohdetta , tuntuu vain nykymeno olevan sitä että takerrutaan toisarvoisiin asioihin jos ei 70-lukuisesta autosta tai asunnosta löydy vikaa ne se vasta olisi ihme :wink:
     
  5. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Emmä tiiä mistä autosta on kyse mut ei se sinkitys mitenkään autuaaksi ruostetta vastaan tee. Kyllä ne helmat sun muut kestää ihan mustastakin tehtynä useemman vuoden vaikkei edes ole panostanu kaikkien taiteenlajien mukaan suojaukseen.
     
  6. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Ei tietenkään tee, yhtälailla joku Mazda 6 on kova ruostumaan sinkkikorista huolimatta. Mutta kyse oli kuitenkin siitä, etten ala 10 vuotta vanhaa autoa, jota kuitenkin tarvitsen työajoon joka päivä, ruostehitsaamaan vaan mieluummin ostan tilalle ehjäpeltisen auton, kuten teinkin.
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Yleensä täällä on lynkattu moiset tiedonjaot. Tai jos viikossa hinta tuplaantunut ja sen menet ääneen sanomaan.
     
  8. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Mä taas mieluummin vähän lyön uutta paikkaa jos on muuten ollu luotettava peli, nykyautoissa kun tuntuu sitä anturin sun muun vaihtoa olevan ihan kiusaksi asti.
     
  9. bblock

    bblock 3rd gear

  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Oon tuon komistuksen livenä nähnyt. Eh.
     
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kyllä se on tiedossa että rakennustarvikkeitten hinnat on noussut viimeisten vuosien aikana helvetisti,mutta ei tossa niin paljoa kakkosnelosta oo käytetty että selittäisi ton hinnan.Naurettava vehje..
    Ja sitten luullaan olevan hauskoja tyyppejä
     
  12. reynolds

    reynolds 3rd gear

  13. Herje

    Herje Double Gearhead

  14. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    En tiedä olenko jotenkin rajoittunut, mutten oikein ymmärrä tämän tason hassuttelua, mikä vain täyttää palstatilaa hinnasta päätellen.
     
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Niinpä!Hieno vehjes. 8)
     
  16. 360fourbarrel

    360fourbarrel 3rd gear

  17. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Perussettiä
     
  18. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Niin ne jotkut harrastaa, isolla draivilla projekti läpi, auto pariin kevään näyttelyyn, lehteen ja sitten myyntiin, että saa hommattua uutta tekemistä. Hyvä tapa, tulee valmiita autoja tarjolle heille, jotka tykkää enempi ajella, mitä rassata.

    Ei muuten paha hinta "lehdestä tutulle" autolle.
     
  19. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

  20. palontie

    palontie Double Gearhead

    No pitääkö ne autot fudii paskaksi ennen kun saa laittaa myyntiin??
    Saatana mitä tsiisustelua...

    Useat noista auton alusta uudelleen rakentaneista haluaa uutta tekemistä ja resurssit ja tilat ja rahat ei vaan riitä pitämään juuri valmiiksi tehtyä autoa.
     

Kerro tästä muillekin!