Street Race Rambler

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Tero2, 27.5.2013.

  1. samuR

    samuR 1st gear

    kivasti näyttää liikehtivän :) mitäs tuo koppa painaa?
     
  2. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    1540kg katsastukses ku punnittiva...vähä raskaalt tuntuu et tartteis jossai käyrä tarkistaas... etu 820kg taka 720kg.. mut joo äkkii se huiput kelaa
     
  3. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Olis tänää tarkotus tota ölivuotoo tutkia / korjata jaa netistä löysin sellasen et siihe reikälevyyn ku suodattimen alla ni kannattais lisä reikiä porata? Onkos tämmönen juttu mistää kotosin???
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    No ei se kyllä öljyvuotoon mitenkään varmaan liity. Mut ei öljyvirtaaman helpottaminen keltään pois oo.
     
  5. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Vastava vika ollu jollai jenkki joella ja oli tuon tehny ja jotai muuta ni oli alkanu pitää...noo avetaa ja tutkitaa
     
  6. mopster

    mopster Gearhead

    Joo ei se varmaan siihen vuotoon mitään vaikuta, mut kannataa reikiä lisätä kumminkin samalla kun avaat, mä oon aina toiset neljä reikää porannu.
     
  7. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Do diih...nyty tehtii 4 lisä reikää ja vähä sitä levyä oikastii.. ainaki toistaseks näytti pitävän...Sunnuntaina turkuun Auto-saloon tapahtumaan jos kestää sinne saakka ajaa
     
  8. F-body

    F-body Gearhead

    Mulla on ollut samat ongelmat. Öljy hommiin autto max 10-40 öljyt ja iso hp/race suodatin. Tarvikesuodatin venahtaa kierteeltä kun paksuilla öljyillä antaa liian aikaisin kunnolla keliä. Paineet yli 7 kg ja öljyt peltisarjalle.
    Tuulettajanremmi alkoi pysymään kun vaihdoin alumiinisen kevyen tuulettajan siiven ja tein kiristyssysteemin m10 kierretangosta. Vieläkin menee remmi kesässä, kun luistaa vieläkin vesipumpun siivapyörästä. Toivottavasti auttaa.
     
  9. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Juu hihna ongelmat katos ku otettii laturia vähä taaksepäi ei ollu oikei linjas...öljy ongelma näyttäis kans loppuneen...
     
  10. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    [​IMG]

    Hianost kest n.100km ajomatka...vähä tiätty toi 80km/h matkanopeus ja 3000rpm alko pääkopas tuntuma :D
     
  11. tooke

    tooke Gearhead

    Komia Coronetti tuossa vieressä.(muns entinen)
     
  12. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Jassoo... tossa muutama harjotusveto katurenkail ja ajanottona kännykkään ladattava sovellus ni paras 12.2sec 402meetril....jos tohon vähänkää luottamist ni slikseil vois alle 12 päästä...Noh 9.5 räyskälään kokeilemaan jos kelit sallii.

    60" 1.61 / 46km/h
    330" 4,89/104km/h
    1/8 7,65/136km/h
    1000" 10,06 / 157km/h
    1/4 12,21 / 164km/h

    Toi 60 jalkane ny heti ottaa silmään ainaki...mene ja tiädä no näyttää ainaki nopeelle :D
     
  13. peltsi

    peltsi Gearhead

    aika hätänen laite kiihtymään... meinaan toi loppunopeus vastaa 14 sekan aikaa eli viivalta auto irtoo tulisesti... tai sit kännykkä arpo pari sekkaa liian hyvän ajan. Yleensä noi kännykät kyllä antaa pessimistisiä arvoja johtuen hitaasta päivityksestä.
    Se kännykkä pitää olla siten että satelliitit näkyy suoraan luuriin ettei tuu signaali heijastuneena antenniin, sillon tulee useamman kymmenen metrin virhe mittausmatkaan. toi loppunopeus on yleensä aika tarkka luku.
     
  14. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    No 60 jalkane o todellisuudes päälle 2 ellei jopa 3...ei pitoa siks tota koko aikaaki vähä epäilen... laite kerää 200-300metris huiput...noo sliksit o 8cm korkeemmat ni se vähä parantaa loppunopeutta kait...mut eiks nyy voi esson-baariin mennä elvistelee et on 12secan auto?
     
  15. F-body

    F-body Gearhead

    Tuolla kannataa mennä Raumalle 6.6 ajaa 1/8 mailia! Jos arvot pitävät paikkansa olis aika pitelemätön. Omalla on puolsekkaa hitaampi vartilla, mutta loppunopeutta toistakymppiä enemmän.
     
  16. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Raumalle tulossa ollaan jos pysyy nipussa...ellei viikon pääst tule pettymystä vartilla :D
     
  17. F-body

    F-body Gearhead

    Pitäis olla kanssa viivalla Raumalla ja Porissa 23.5. uusin palikoin.
     
  18. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Juu poriin ehk itekki koittaa...
     
  19. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Raumalle
     
  20. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    [​IMG] Huome näke mitä kulkee...Millais muute tommosia Mikki Tomssonin street radiaaleja kannattaa lämmitellä? Painetta vissii 0.8-1.2...mitä noita tänää koitin ni en ainakaa mitää erikoista lähtöö saanu :D et driftaillaa sit vaikka 402meetrii
     

Kerro tästä muillekin!