Chevrolet Trans Sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

  1. RapajalakA

    RapajalakA 1st gear

    Juu jätin nyt leimaamatta ja saa ainakin ootella tuonne huhti - toukokuulle ja alan sitten korkkaan imusarjat irti ja katteleen samalla kaikki mahollinen mitä sinne tarvii tehä. Samalla ajattelin purkaa sisustaa ja laittaa pikkasen äänierisystä lisää ympäriinsä.

    Katotaan mitä kaikkia muuta sitä keksii. Pikkasen on ollu suunnitteilla jos tekis konsolia kuidusta ite kunnon mukitelineillä ja 6" woofreilla höystettynä niin pysyy konttitila, kun se oli yks hankkimis syy :lol:
     
  2. 200kw

    200kw 1st gear

    Moi . Onko niin että polttoainepumpuun pääsee käsiksi vain ottamalla tankin alas? Sellainen ongelma et seisoi yhden päivän parkkisella ja nyt ei lähde käyntiin . Kokeilin käynnistys sumutetta niin sillä hörähtäi . Pumpun sulake kunnossa ja releen vaihdoin uuteen. Kai tollanen pumppu vika hiukan ilmottelisi ?
     
  3. PAPH

    PAPH Gearhead

    Putsaa pohjassa oleva liitin kuskin puolelta toisen penkkirivin kohdalta
     
  4. Joppe

    Joppe Gearhead

    Moi. Osaisiko joku tyhjentäväst kertoa, miten neliveto on näissä toteutettu teknisesti. Olen ymmärtänyt, että takapää vetää vain etupään luistaessa ja muuten menee vain etuvedolla. Onko mitään lukkoja edessä, takana tai keskellä? Onko miten vikaherkkää tekniikkaa nelivedon ympärillä?
     
  5. 200kw

    200kw 1st gear

    Kiitos vinkistä!! Nyt pelittää taas. :D
     
  6. Lahti32

    Lahti32 1st gear

    Tämä liitin oli täynnä vettä. Putsasin ja suihkautin crctä niin kas tankkimittarikin korjautui. Tärkeä liitin, polttoaine pumppu ja tankkimittari... Kumpikin jättää tielle jos liittimeen menee vettä.
     
  7. TransAmSport

    TransAmSport 3rd gear

    Olisko jollain jäänyt ylimääräisiä etujousia nurkkiin? Meni taas 2012 vaihdettu kuskin puolen vieteri poikki...
     
  8. Lahti32

    Lahti32 1st gear

    tilasin koko tolpat rockautosta eikä maksaneet paljon mitään
     
  9. Rick

    Rick Gearhead

    Moni vesivuoto ja lämpöjen seilailu edestakaisin ei ole imukannen tiivistevika vaan jakopäänkopassa on tiiviste joka menee ruumeniksi ja vuotaa sieltä mehut pihalle ja ennen pitkää sitten hajottaa imukannen tiivisteen tai kansipahvit. Tuo on siis alkuperäinen syy ongelmiin joten vaihda tuo tiiviste heti ongelmien ilmaannuttua. Älä ole omatoiminen ja vaihda tiivistettä itse sillä se vaatii paljon osaamista ja erikoistyökaluja ja pahimmassa tapauksessa hajotat alapyöran ja se alkaa siten maksamaan reilusti. Meillä on kokemusta ko autosta joten soittele jos on ongelmia...tai riku@jokimies.fi
     
  10. Spyro

    Spyro 1st gear

    Osaisiko joku kertoa, pystyykö vaihdelaatikon ns. 4-vaihteen kytkeytymis vikaa selvittämään autokorjaamolla luotettavasti, esim. vikaakoodeja lukemalla? Ja osaisiko joku suositella pk-seudulta sellaista yritystä joka voisi todetan vian "paperille"?
     
  11. Webbi

    Webbi 1st gear

    Tuli hommattua tuollainen 1997 malli. Alkujaan saksasta viroon tuotu ja nyt sitten sieltä tänne. Veropäätös tuli 298,35 €, joten taidan jättää hakematta autoveropalautuksen.

    Ensirekisteröinti Saksassa 03/1997, tarvitaanko vastaavaisuustodistusta vai löytyiskö autosta tyyppihyväntyntää tyyppikilvestä? Mistä päin kannattaa etsiä tyyppikilpeä?

    Aikoinaan tein kysesistä mallista koeajojutun ja olin ihastuin autoon, mutta näin vanhemmiten voi olla hieman ongelmallisempi.
     
  12. El C

    El C 3rd gear

    Kolikon heittoa, korjaanko vai myynkö osina?
    2000 malli, ajettu liki 300.000, viat ei oo kovin isoja mutta kiusallisia kyllä eli korjata melkein pitäis, jos myydä aikoo.
    Onko näitten osille tarpeeksi kysyntää, että kannattaa / viitsii ruveta "osakauppiaaksi"?



    Voin tuon nykykunnossakin myydä, jos joku halukas löytyy (vink, vink)
     
  13. PAPH

    PAPH Gearhead

    Mulle jäi kaksi varaosa-autoa kun myin ajoauton pois. Tuskaista saada mitään järkevän kokoista osakasaa menemään kerralla. Kaikenlaista vitosen nippeliä menisi kyllä mutta osan irrottamiseen matkoineen menee vähintää puolitoista tuntia niin aika tuskaista on. Mieluummin hävittäisin kaikki rojut kerralla pilkkahintaan jos vaan eroon pääsisi. Eli jos et korjaa niin myy kokonaisena, hermot säästyy, jos korjaat niin osta multa osat :lol:
     
  14. vemu

    vemu 1st gear

    Jos on ollut viron puolella kilvissä niin eu-tyypitys-numero löytyy Eestiläisestä rekisteriotteesta. Kelpaa suoraan rekisteröinnissä tyyppihyväksynnästä.
     
  15. vemu

    vemu 1st gear

    Löytyisikö keltään ehjää kuskin oven ja kuskin puolen liukuoven oviverhoilua? Väri on sellainen vaalean ruskea. Myös toimiva kompura kiinnostaa.
     
  16. El C

    El C 3rd gear

    Eiköhän me olla puheissa oltu, sulta taisin ikkunaa ja iskariakin kysellä. Vai?
     
  17. PAPH

    PAPH Gearhead

    Multa vois löytyä. Laita viestiä tulemaan, huomenna olisi tarkoitus hakea muitakin osia.
     
  18. PAPH

    PAPH Gearhead

    Juu, ilmeisesti. Huomenna yritän taas päästä osia hakemaan.
     
  19. Webbi

    Webbi 1st gear

    Okei, on vieläkin Viron kilvissä, ilmoitukset tulliin tein heti ja otin vakuutuksen saman tien ... Pari viikkoa meni autoveroilmoituksesta veropäätökseen.
     
  20. Jermo

    Jermo 1st gear

    Pitäisi saada uusi kaukosäädin kun tytär sai rikottua yhden eikä talossa ole enää kuin yksi. Amazonissa noita näyttää olevan suhteellisen edulliseen hintaan mutta eikös se vaadi vielä jonkun koodauksen? Onko kokemuksia moisista?
     

Kerro tästä muillekin!