Manuaaliloota ei heitä OD:ta päälle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja fastback65, 26.4.2015.

  1. fastback65

    fastback65 3rd gear

    -63 fairlane ja kasin perässä 3spd. Manuaali OD:lla, toimii muuten niinkuin pitää, kun pistää OD:n päälle, vapaakytkin toimii mutta ei heitä isompaa pykälää päälle. Ei kakkoselle eikä kolmosella. Tuossahan on Borg&Warnerin loota, sen verran katselin että sähköt menee releelle asti, sulake ok ja johdot "näyttäisi" olevan kunnossa. Käykö tuohon mikä vaan vastaava rele jos se on sökö?

    Onko näitä kukaan rassaillut enempi, sähkövikahan tuo pitäisi olla kerran vapaavaihde toimii. Laatikon kyljessä olevasta solenoidin? kunnosta ei tietoa, ensi viikolla pitänee könytä auton alle ja tutkittava tarkemmin...

    Tuolta löytyi jotain infoa: http://www.fordification.com/tech/overdrive.htm
     
  2. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Tuleeko solenoidille virta ja toimiiko keskipakosäätäjän maadoitus? Siinäpä ne mahdolliset sähköviat :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!