Reo Speed Wagoon -34 linja-auton pienoismalli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja jalluvaari, 26.3.2009.

  1. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Oon pari vuotta seuraillut Reo Speed Wagoon vm 1934 pienoismallin valmistumista, 1:10. Kaveri käy välillä ottamassa mittoja ja kuvia alkuperäisestä mallista,Hämeen Mobilistien entisöimästä entisestä Vekan linjurista ja kotona taas jatkaa hommia. Nyt työ on edennyt jo siihen vaiheeseen että auton tunnistaa ja työn jälkeäkin voi jo arvioda. Kaikki osat on tehty itse, pois lukien elektroniikkaa, auto on radio-ohjattava ja kaikki toiminnot pelaa, äänimerkkiä ja vilkkuja myöten. En voi kuin ihailla aina kun nään projektin edistyvän. Kuvia; http://kuvablogi.com/blog/2076/15/
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Pitää ihmetellä kuinka joku ylipäänsä voi osata tehdä moisen - hieno!!!
     
  3. M

    M Gearhead

    wow :eek:
     
  4. Lefa

    Lefa 2nd gear

    Mahtavaa työtä! Onpa taitavasti tehty !!!
     
  5. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Mistä tämän REO Linja-auton pienoismallin näkisi?Kun sivu ei näytä?
     
  6. hevimies

    hevimies Gearhead

    [​IMG] tuossa on kuva minun arkistoista kyseisestä reosta. Kuva on otettu 09
     
  7. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Toimiiko Reossa myös ovi,kiinni/ auki sähköllä?
     
  8. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Ovi toimii sähköllä ja kuljettajan käsi "avaa" sen vivusta aivan kuin alkuperäisessäkin. Valitettavasti tuo kuvablogi meni aikanaan kyljelleen ja kuvat katosivat ties minne. Koitan etsiä kuvia ja laittaa näytille.
     
  9. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Kyllä tuosta Reosta pitäisi ottaa yksityiskohtaisia kuvia,ja tehdä filmii You-Tubeen.Moni haluaisi nähdä tuon ihmeen.Kova pitää olla hermo ja pitkäjännitteinen tyyppi,kun tuon rakensit.
     
  10. hevimies

    hevimies Gearhead

    Samalla miehellä on uudempi bussikin valmistunut, luonnollisesti kaikilla herkuilla mitä voi kuvitella :D
     
  11. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Onko tulossa kuvia uudemmasta johonkin osioon?Mikä mahtaisi olla myyntihinta noilla,jos edes myy?Tekeekö kaverisi tilaustöinä myös, jos haluaisin jonkun määrätyn Bussi mallin?
     
  12. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Tämä uudemman mallinen bussi on tekijän aikaisempaa tuotantoa. Reo on tekijän mukaan enempi haastellisempi tehtävä, kuin tuo nykyaikainen bussi. Reossa on myös yksityiskohdat ja toiminnot viety paljon pidemmälle; mm moottori ja vaihteiston äänet on tallennettu alkuperäisestä ja kuuluvat kun pienoismallilla ajetaan, myös torven ääni kuuluu tarvittaessa. Kaikki on itsetehtyä, renkaita myöten. Työ aikaa tuohon on kulunut varmaan yli tuhannen tuntia, eikä ole myytävänä. Tuskimpa tekee kenellekkään tilauksesta.
    :D :D :D
     
  13. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Kaverisi pystyisi varmaan tekemään 40-luvun nokkamallin Sisun,ja siihen oikean pienois diesel moottorin.Olisi näkemisen arvoinen,kun siitä otettaisiin ekat sauhut.
     
  14. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

  15. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Ei voi kuin hämmästellä,miten joku pystyy tuohon?Viimisen päälle hieno Reo.
     

Kerro tästä muillekin!