Vaasan Vappucruising 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja zebulus, 3.5.2015.

  1. zebulus

    zebulus 2nd gear

  2. akrapu

    akrapu 1st gear

    Keli oli tosiaan mitä mainioin. Katto alhaalla sai ajella :). Autoja oli todella paljon, liekö ollut jonkin sortin ennätys ? Iso kiitos järjestäjille !

    Ja lopuksi hiukan nurinaa

    - Minkähän takia euroautojen on pakko tunkea ennen klo 15:ta Sundomiin tukkimaan liikennettä, kun jenkit yrittävät järjestäytyä letkaan ?
    - Virkavalta piti keskustassa liikennevalot keltaisella letkan 150:lle ensimmäiselle autolle -> hieno usean sadan auton letka hajosi täydellisesti. Esim. itse ajelin keskustan läpi ja saavuin Kivihakaan 'yksin'. No, ei se mun fiilista pilannut :).

    (Edit: korjattu typot)
     
  3. 5670

    5670 Gearhead

    ensimmäiseksi iso kiitos ja kumarrus talkooporukalle ja paikalle saapuneille autokunnille sekä tietenkin kivihaan citymarketille että saimme käyttää parkkialutta.paria raskasjalkaa ja isolla egolla varustettua kinnerikuskia lukuunottamatta tapahtuma meni hienosti ja jopa luontoäiti malttoi olla räpsimäti vettä sopivasti päivällä.

    virkavallan aivopierujen alla on nyt eletty muutama vuosi ja joka vuosi on menty huonompaan suuntaan.tänäkin vuonna lupa kruisinkiin tuli vasta edellisenä päivänä puoliltapäivin johon oli merkitty selkeästi kahta kaistaa käyttäen yhtenäisenä letkana kaupungin läpi.eli jopa minä osaan laskea 150 autoa x 2 kaistaa on 300 autoa kerralla kaupungin läpi ja jos niitä muutama auto enemmän olisi ollut tuskin maailma siihenolisi kaatunut.
    poliisin ohjeistuksessa oli uutena tuotteena oli ilmestynyt "käytetään puoltatoista kaistaa rinnakkain"????
    mitähän ...ttua se nyt sitten tarkoittaa sekä tosiaan tämä 150 autoa ja parinkymmenen minuutin tauko letkassa
    toki sinänsä hienoa ettei paikalla olleet moottoripyöräpoliisitkaan hurraata huudelleet järjestelyistä

    hatunnoston arvoinen asia on myös että meidän letkan lisäksi saivatten sössittyä mobilistien sekä moottoripyörien letkan tänäkin vuonna.

    ensivuodeksi on hiukan suunnitelmia että hoidetaan toi lupapuoli erilailla
    jos vaikka saataisiin toi meidän murokippoon paskominen loppumaan tai ainakin vähenemään.
    vaihtoehtojahan on :
    -jatketaan samanlailla lottoamista miten tyyny tänävuonna on luvan antajalla yöllä ollut ja onko saanut tänäkään vuonna piparia. :mad: nyt tyyny oli ollut väärinpäin ja piparia ei ollut herunut.

    -käydään poliisilaitoksella keskustelemassa kuinka saadaan kaikkia tyydyttävä toimintamalli mistä pidetään myös kiinni :eek:

    -ei haeta lupia ollenkaan 8)

    -haetaan lupaa mielenosoitukseen jolloin virkavallan pitää saattaa koko mielenosoitus paikasta A paikkaan B :poff:

    on alustavasti sovittu että tällähetkellä aktiivisesti vaasan alueella toimivien auto/moottoripyöräkerhojen kanssa istuttaisiin alas ja katsottaisiin mitä on järkevää tehdä ton vapun suhteen ja muutenkin täälläpäin.

    Lehtinen Juha
    SC
     
  4. Lapuanliike111

    Lapuanliike111 1st gear

    Kyllähän kokemus ajokauden avajaisista oli taas suht` hyvällä ajosäällä ja runsaalla osallistujamäärällä mitattuna kohdillaan.
    Tämä meidän harrastajakuntamme kun sponssaa yhteiskuntaamme moninkertaisella veronmaksuilla mm.polttoaine,ajoneuvovero,alvit vakuutusmaksuista aina joka prikkaan :-? (luetteloa vois toki jatkaa)niin eihän se mielestäni olisi liikaa pyydetty jos Vaasassa kerran kesässä virkavalta myötäeläisi tapahtumaa kun tuntuu että kadunvarren lukuisasta "yleisömäärästäkin"voisi päätellä sen olevan pidetty tapahtuma.
    Eiköhän neuvonpito ko.instanssin kanssa olisi paikallaan.
    Hyvää ajokautta kaikille :D
     

Kerro tästä muillekin!