Se olisi Jokimaan rompetori nyt viikonloppuna

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 12.5.2015.

  1. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

  2. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Ylihuomenna. . .
     
  3. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Vielä yksi yö....
     
  4. E..P.

    E..P. 2nd gear

  5. Esaa

    Esaa Gearhead

    JEP! Hienopäivä taas takana, naaama punottaa ja kirvelee! ottiko kukaan kuvaa ajettavasta ruohonleikkurista perämoottorilla?
     
  6. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Tulihan taasen käytyä tuolla,kelikin oli ihan riittävän hyvä 8) ...Parit löydötkin tarttui mukaan...Pojan mönkkäriin UUSI rengas vanteineen (10€)...Ja Seat Malagaan UUSI vesipumppu (10€)....Ei tullut kuvaa otettua siitä ajettavasta ruohonleikkurista,jossa oli se perämoottori :odroll: ...Mutta mieleen se kyllä jäi :lol: ....Ja toinen vähemmän mukava näky,mikä jäi mieleen yhdeltä myyntipöydältä...Niin siinä oli 2Kpl oikeita ruumisarkkuja,pienikokoisia...Eli vauvoille tarkoitettuja :-? ...Eivät olleet mitään koriste-esineitä,vaan ihan aitoja...Ihmettelen vaan jos joku sellaisen huvikseen ostaa :odroll: ....Mutta kaikenkaikkiaan jäi hyvä mieli tapahtumasta 8)
     
  7. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Mulle tuli niist arkuist samantien mieleen et toivottavasti joku esim 60-luvun käkkylä hauturin omistaja keksis tehä niist vaik sisävalot tms. En kyllä ees tienny et ne oli aitoja
     
  8. reynolds

    reynolds 3rd gear

    No joo...jos niistä valokotelot joku tekis Hearseensa (väkisin joutuisi niitä muokkaamaan),niin siinä ne nyt viel menis....Mutta aitoja ne olivat...Tuollaisissa haudataan esim:Kuolleena syntyneet lapset,tai hyvin pienenä kuolleet lapset :-? ...Minua varmaan senkin takia säväytti ne arkut,kun aina ollut jotenkin hyvin vastenmielinen olo,kun arkun näkee...Oli se sitten ISO tai pieni...Vaikka kyseessähän on loppujen lopuksi vaan puulaatikko...
     
  9. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Joo oli kiva tapahtuma, Tuota ruohonleikkuria perämoottorilla en nähnyt. Arkut näin. Eikös ollut porkkanan vieress..
     
  10. JJ

    JJ Gearhead

    Hetkeen en muista, että olisi ollut näin vähän myyjiä paikalla sunnuntaina.
     
  11. MustangSally

    MustangSally Gearhead

  12. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Järjestävältä taholta kuulin, että lauantaina kävi ennätysmäärä yleisöä. Pääsyliputkin loppuivat kesken, joutuivat myymään parisataa sunnuntain lippua jo lauantaina.
     
  13. poutala

    poutala 1st gear

    Lauantaina tuli hilluttuu paikalla ja matkaan tarttui 2 rengasta sekä kilven tausta tapahtuma mielestäni yhtä hyvä kun on ollut joka kerta.
     
  14. helskutti

    helskutti 3rd gear

    niitä ruumisarkkuja menee kaupaks yllättävän hyvin..
    ovat hautaustoimiston malli arkkuja.
     
  15. poutala

    poutala 1st gear

    Siellä oli myynnissä yhellä hepulla moparin pikkulohkoon alumoparperffin venttiilinkopat onkohan heppu od..llä oisin kiinnostunut ostaan ne jos vielä on jälellä..
     

Kerro tästä muillekin!