Vajaalla käynti!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jaloter, 19.5.2015.

  1. jaloter

    jaloter 1st gear

    Onko selvä ero jos käy esim.7-pytyllä?kuuleeko tyhjäkäynnistä jos ei käy kaikilla? 8)
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kyllä jos on korvaa. Kaasullahan tosiaan voi lähteä peliin mukaan pyttyjä.

    Seittemällä/kuudella voi vielä suht hyvin käydä varsinkin jos muutenkin ränttätänttäkone?
     
  3. RB-440

    RB-440 1st gear

    Kuulee ja ehkä näkeekin, jos vaan bensaa palaa tarpeeksi reippaasti pakoputken puolella. Yleensä tommosta ei huomaa, vaan helpommin hoksaa ylimääräisen tärinän ja puhdin puutteen ajossa.

    "Pienen" haaverin seurauksena Chevyn pikkulohko öljysi kahta tulppaa peräkkäisissä sylintereissä. Eipä siitäkään mitään erikoisempaa ääntä kuulunut, vaikka välillä kone kävi epäsymmetrisenä 4+2 kuutosena. Tiedä sitten, olisiko tuplaputkilla saanut jotain efektejä irti.
     
  4. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Nää on kyllä hyviä vehkeitä, jotain remonttia kun oldsiinkin tein jäi toisen puolen kaikki tulpanjohdot irti. Kyllä se käyntiin lähti mut kävi vähän heikonlaisesti :D Ei oikein vastannut kaasuun...
     
  5. jaloter

    jaloter 1st gear

    Tarkoitatko RB-440,että tulee raakana putkesta?
     
  6. RB-440

    RB-440 1st gear

    Pakoputkeenhan se bensa menee, joka ei sylinterissä palamaan syty. Mutta ei sitä niin paljon sylinteriin saa mitenkään järjellisesti menemään, että putken päästä nesteenä ulos valuisi. Ja sitten kun pakosarjat ja -putket on kuumat, niin siellähän ne loput bensat palaa.

    Katalysaattoriautossa tuo jälkipoltto on isompi ongelma kuin näissä vanhan ajan moottoreissa. Vaikka onhan sitä joskus saatu äänenvaimentaja poksahtaan, vaan mätähän se purkki oli jo valmiiksi :lol:

    Mutta jos epäilee, että pelissä on pimeitä pyttyjä, kannattaa ottaa tulpat pois, niistähän sen helpoiten näkee, eikä tarvi enempää arvailla.
     

Kerro tästä muillekin!