kromimaalit, kokemuksia? KUVIA?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja pete78, 15.3.2015.

  1. pete78

    pete78 Gearhead

    Onko joku maalaillu "isoja" pintoja kotikonstein kromimaaleilla, esim puskurit? Miten on onnistunu?
    Linkittäkää kuvia jos on esimerkkejä maalatuista kohteista
     
  2. makeit

    makeit 3rd gear

    Ei taida olla. Kiinnostaisi itseäkin nähdä.
     
  3. artz

    artz Gearhead

    Eikös nuo "kromi"maalit ole hiukan huijausta? Oman kokemuksen mukaan mitä paukkupullossa joskus ostanut, niin voisi ennemmin kutsua vain hopeanväriseksi maaliksi. Vai onko olemassa jotain oikeasti hyviä kromimaaleja?
     
  4. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Kyllä on olemassa ihan laadukasta ruiskutettavaa kromia,en nyt muista kenen tavaraa on,mutta työkaveri joka on tehny kynäruisku ym.erikoismaalauksia pitkään,puhu tuosta juur muutama päivä sitte,on kuulemma pirun tarkka pohjatöitten suhteen,mutta lopputulosta ei normi kromista erota...

    https://www.youtube.com/watch?v=YkdDB8JzblU
     
  5. RB-440

    RB-440 1st gear

    Aika ajoin noita on tullut kokeiltua, mutta spray pulloissa tulevat maalit on ainakin tähän asti olleet enempi hopeeta ja yleensä tuntuu vielä olevan aika pehmeä pinta.

    Kertaallensa ostin kokeeksi satsin, jossa on musta pohjamaali ja kromipurkki erikseen, mutta annas olla, eräs nimeltä mainitsematon henkilö käytti sen kromipullon traktorin pakoputkeen. Ei muuten pysy noen ja öljyn päällä, eikä pahemmin kiilläkään.

    Noilla ruiskusysteemeillä on jo pitkään saanut hienoa pintaa, jolla lasikuitukin näyttää kromatulta, mutta homma maksaa sen verran, että ainakin meikäläisen kannatti tilata uustuotantopuskurit vanhojen maalaamisen sijasta.

    Tiedä sitten, olisko maalaamisen hinnat viime aikoina laskeneet, taitaa olla ainaskin viitisen vuotta aikaa tostakin jo, kun aihe viimeksi oli akuutti.

    Teippauksia näkee tätä nykyä jos jonkinlaisia ja itsekin sain kromivärisen suikaleen kokeiltavaksi tutulta teippaajalta joskus, mutta sekin tuli käytettyä muuhun askarteluun. Ei sentään tohon traktoriin, mutta kumminkin. Saisikohan siis puskureita teipattua ja mitähän se kustantaa?
     
  6. Pihi

    Pihi 2nd gear

  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Paljos tolla cosmichromaamisella on hintana, kun näky olevan Pärstäkerroin hinnoittelu sivuilla

    Miksei sivuille voi laittaa esim. uudet 18" aluvanteet pohjatyöt ja kromaus XXe, ois paljon helpompi katella, et onko kannatusta
     

Kerro tästä muillekin!