Rauma rock,n,roll cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja fury poika, 26.1.2015.

  1. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Täytyy maalata tuo reitti asfalttiin enskerralla. Ja johtoautoa työnnetään koko reitti. Tyhjäkäynnillä ajo tuntuu olevan aivan liian kovaa vauhtia. Poroholmassa joku pässi oli tukkinut sen portin läven mis piti mennä sisään ja siel toisella puolelta ulos, eli jos joku jäi siitä paitsi niin harmi. Meillä oli lupa ajaa sieltä tuo lenkki. Tatulle kiitos kun haki eksyneen letkan oikeaale reitille. Tämmöstä tällä kertaa, täytyy alkaa kattoo maalitarjouksia ;) Silmäterälle onnea ajeluihin ja kaikille hyvää kesää. Ai niin nää ikuiset lämpöongelmat unohtakaa niistä puhumiset. Autossa on joku vika jos liikaa lämpee. NE on jenkkeihin suunniteltu siellä niil on ajettu, et ei meil niin lämmin viel ole eikä tuu. tv. johtoautoa ajanut.
     
  2. samuR

    samuR 1st gear

    Njoo kaikkia ei vaan voi miellyttää :) tärkeintä on että pojat viihtyy! Vai miten se oli.. :poff:
     
  3. letkume

    letkume 3rd gear

  4. Lunatic

    Lunatic 3rd gear

    ^^ :rotfl:


    No juu. Mukavaa oli ja väkeä liikkeellä. Eikä kukaan enää taida letkaa etsiä mistään sivuteiltä :D Laskiko kukaan autojen määrää?
     
  5. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Kuten jo sanoinkin,en ollu yksin mielipiteeni kanssa tosta "letkan" nopeudesta,vaan jokainen jonka kanssa olin jutuissa päätepysäkillä,oli samaa mieltä.

    Mutta jos järjestävä taho ottaa palautteen vittuiluna,niin sillehän mä en voi mitään,kannataa kuitenkin muistaa,että rauma ei ole kaikille tuttu,ja edellä ajavan kadottaminen näköpiiristä tarkoittaa automaattisesti reitiltä eksymistä.
     
  6. fury poika

    fury poika 3rd gear

    On totta, et oudolle voi tulla ongelmia jos edessä ajavaa ei näy. Juurikin tän takii niis lehtisis on se reitti mitä ajetaan ja se reitti näkyy netissäkin. Sellainen joka tietää ja tuntee reitin voi ajaa sellast vauhtii, et takana tuleva pysyy myös mukana, koska se voi ol just se joka ei osaa reittiä. Järjenkäyttö on sallittua tässäkin asiassa. Vituiluna minä en tuota palautetta ota ja täs on nyt kaks jotka ruikuttaa ei paha siihen nähden mitä porukkaa oli. Määki sanoin yhel neekeril, et eikö me ajettu liian hiljaa se sano et joo.
     
  7. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    Oisko mitään kuvamateriaalia cruisailusta jollakin?
     
  8. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    No mitäpä arvon fury poika meinaa tapahtuvan,jos rauman ulkopuolelta tulevat rupee lukemaan karttaa kesken ajon,ja ettimään suuntia mihin mennä...

    Ja kyllä niitä vauhdista valittajia oli paikalla paljon enemmän ku kaks.
     
  9. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    se nopeusrajoitushan on minimi mitä saa ajaa. Mielummin 10pros yli. :lol:
     
  10. Lunatic

    Lunatic 3rd gear

  11. letkume

    letkume 3rd gear

  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  13. Elrando

    Elrando 1st gear

    Valitettavasti karjalankadun risteykseen taisi tulla vähän myöhään tuo liikenteen ohjaaja paikalle. Pääsivät valot pätkimään letkaa ja oikealla kaistalla kun oltiin, niin automaattisesti tynnyritehtaan ympyrästä ampaisi letka oikealle ja niin edelleen Hakunin tielle. Muutaman auton sain Syväraumasta kiinni ja pelastettua oikealle reitille:)

    Kiitos järkkääjille. Hienoa, että voi joskus cruisalla kotonakin..
     

Kerro tästä muillekin!