vaihteet ei vaihda? 6.5l sube

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja alluni, 15.1.2012.

  1. alluni

    alluni 1st gear

    Viikon seissyt pakkasessa ja nyt kun röjäytyin pelin käyntiin niin ei vaihda d:llä vaihteita? missä vika? pakki toimii mutta vaihde pysyy ykkösellä

    viime viikolla ennen seisomista kyllä toimi loistavasti.
    öljyt kunnossa

    onko pakkanen tehnyt jotain hallaa
    laatikko jäässä?

    olen nyt useamman kilometrin ajellut että jos vähän lämpeäisi mutta ei auta
     
  2. turismo

    turismo 1st gear

    onkos tuossa 4l80e loota? muistelen et eikös toi loota oo jonkinlaisessa vikatilassa sillon kun toimii vaan pakki ja ykkönen?
     
  3. alluni

    alluni 1st gear


    ei mitään hajua mikä loota tässä on. mistä saisin sen selville?
    Mitä tarkoitat vikatilalla?
     
  4. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    Tää on taas niin tätä... Mitä meinasitte muuten äänestää pressanvaaleissa, ihan siis mielenkiinnosta kyselen, että minkälaisen pressan tää maa oikeasti ansaitsee :odroll: ?
     
  5. alluni

    alluni 1st gear


    kunikas tuon vikatilan saa nollattua?

    ottamalla akun johdot irti?
     
  6. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Lootan tyypin saat selville varmuudella kun ryömit alle ja katot millanen öljypohja siinä on, tietysti selvinnee hyvin suurella varmuudella myös kun tutustut hanskalokeron "varustelistaan".. Tietysti kun kertoisit mikä vuosimalli ja Kjotain vai Cjotain niin voitais täällä yhdessä päätellä mikä olis kyseessä. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä siellä on juurikin se 4L80 loota...

    Vikatila on juurikin tehty suojelemaan loota/moottoria isommilta vaurioilta. Käytössä on kakkonen ja pakki jotta saa kuitenkin siirrettyä. Ite oon ajellu vikatilapäällä pari-kolme viikkoa :rotfl:. Johtu silloin huonoista akuista, hädintuskin lähti aamulla käyntiin (ja välillä mentiinkin sitten taksilla) ja meni aina vikatilaan. En pitäny kiirettä akkujen uusimisen suhteen, töihin ja takas tartti vaan päästä (4km suuntaansa) eikä kyllä ehtiny akkukauppaan noitten 18h työpäivien takia. Uudet akut kiinni ja vika poistu.
     
  7. alluni

    alluni 1st gear


    Akut on todellakin huonossa kunnosa. -10 Astetta pakkasta niin johan joutuu antaa seuraavana päivänä virtaa.

    95 vuoden suburban
    6,5l Diesel

    Auto on muuten pelittänyt tähän asti hienosti mutta nyt kun se sitten seisoi sen viikon niin ei vaihdetta halua enään vaihtaa.
    Tuli tossa mieleen kun kelejä on ollut melkein plussaa ja yöllä pakkasta niin olisiko siellä koneistossa jäätymää?

    Nyt on akuissa virtaa, tullu ajeltua pitkin poikin ja sulakkeet käyty läpi mutta ei pelaa.

    Mitään merkkivaloa ei anna ja nopeusmittarikin toimii.
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Olisko pyörintänopeusanturit tsököt, piuhat irti tms. Eli tietsikka ei tiedä että pitäis vaihtaa kun ei tule tietoa että vaunu liikkuu.
     
  9. savoa

    savoa Gearhead

    mullakin akut heikolla hapella mut lähtee käyntiin voisko siinä olla vika kun ei vaihda mitään muuta vika valoja ei pala kuin abs ja sitäkään en saanut hyppyjohdolla selvitettyä onko anturi vika vai johto vaan poikki
     
  10. Timmo

    Timmo 1st gear

    Toimiiko nopeusmittari?
     
  11. savoa

    savoa Gearhead

    mulla ainakin toimii ja kaikki muukin toimii täytyy varmaan puhdistella anturit ensin ja toivoo et rupeis pelaamaan
     
  12. Timmo

    Timmo 1st gear

    Tuskin on ainakaan nopeusanturivika, jos nopeusmittari pelaa. Sieltä tulee signaali sekä mittarille, että lootan ohjaukselle.
     
  13. savoa

    savoa Gearhead

    eli vaihdanko akut suoraan (on aika surkeet) vai saako jollain luettua koodit kun ei mikään vika valo pala muu kuin abs??
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Aloita akuista,ja muista että molemmat akut pitää vaihtaa!
     
  15. savoa

    savoa Gearhead

    molemmat akut vaihettu nyt lähtee käyntiin hyvin mut vaihteet ei toimi silti ei anna mitään vikakoodeja muuten kuin abs valopalaa
     
  16. kojo

    kojo Gearhead

    No minkä koodin se abs antaa? siellä on varmasti joku koodi kun valokin palaa.
     
  17. savoa

    savoa Gearhead

    en saanu hyppylangalla mitään koodia..?? taijan käyvä tuossa pajalla luettamassa oikeella lukijalla mikä vikana..
     
  18. savoa

    savoa Gearhead

    nyt sain hyppylangalla koodin 22 oikealla vika käytin samalla katsastuksessa alapallo ja raidetangon pää vaihtoon pikkuvikoja mut suurin vika päästö arvot yli 4 ei menny läpi mikähän sotkee nyt mootorin ja ehkä laatikon toimintaa kun jonkinlainen vikatila päällä.. luettiin lukijalla ei vikoja laatikossa talvella suutimet vaihettu sillon pelas vielä hyvin nyt seisonnassa kevään joku liitos tietysti hapetunnu..vai mistä ehtis vikaa..
     
  19. Timmo

    Timmo 1st gear

    Mulla oli semmoinen vika, että kakkonen ja pakki toimi ainoastaan ja nopeusmittari ei pelannut. Kolme kuukautta ne rassas sitä jenkkiautoihin erikoistuneella pajalla kuntoon ja sen jälkeen se toimi 20 km ja vika uusi - silloin jo uudella omistajalla. Sinne uusittiin nopeusanturia ja koitettiin toisella nopeusboksilla jne. En tiedä menikö koko pirssi paaliin, kun asiaan perehtyneetkään ei saaneet kuntoon.
     
  20. savoa

    savoa Gearhead

    sähköviat maalikolle mystisiä oisko joku anturi egr cps map..??? seonnu kaikki liittimet näyttäis olevan paikoillaan vittu kun tietäis mistä ehtis vikaa...oliko cps missä kohtaa moottoria.?? täytyy huomenna jatkaa remonttia.. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!