raakakansien koneistus amerikassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Toni.Virta, 15.6.2015.

  1. Toni.Virta

    Toni.Virta 1st gear

    Onko kenelläkään kokemuksia kuka pystyy tekemään raakakansiin venttiilinohjurien reiät ja nimenomaan amerikassa. Kyseessä moparin pikkulohkon kannet. Kysytty Ryan J:ltä/shady dell mutta ei onnistu.
    Googleteltu on mutta ei löydy.
     
  2. Mopar

    Mopar Gearhead

  3. mafo

    mafo 3rd gear

  4. Toni.Virta

    Toni.Virta 1st gear

    Kiitoksia vastauksista, laitetaan illalla puhelimet laulamaan. Näiden lisäksi kuulemma kannattaa kysyä Ray Bartonilta ja Muscle motorsilta.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Melkeen luulen et ei, tai ehkä noi tietävät missä niitä tehdään. Ja sit kantsii istahtaa ennenku kattoo hinnan. Ennemmin jos ei nosita tärppää kannattais ksyellä oikeilta kan sipajoilta. Vaikka tuolta http://www.cferacing.com/
     
  6. Toni.Virta

    Toni.Virta 1st gear

    Jep, toi muscle motors ei pysty tekemään mutta "kuuleman" mukaan tietävät kuka pystyy tekemään.
    Toi Ray Barton mahdollisesti voisi ainakin teetättää, mut tosiaan hinnasta ei tosiaan tietoo.
     
  7. SBM

    SBM 2nd gear

    Oli nimimerkin vaihto edessä kun salasana hukassa, eli minä aloitin tämän topikin ja lisätietoja saatu asiaan.
    Eli noitahan pystyy tekemään ainakin muutama firma. Advanced cylinder heads voi tehdä, Livernois motorsport pystyy tekemään, tosin tekevät niitä harvoin ja haluavat sen lohkon mihin kannet tulee kiinni joten se on pois suljettu. Muscle motorsin ei pitänyt pystyä tohon, mutta tänään laittoivat sähköpostia ja olisikin mahdollista kunhan selvittävät ohjureiden sijainnin. Heillä pitäisi olla tietoa mutta varmistavat asian. Hinnat ilmoittelen myöhemmin kunhan noista nyt valitaan tekijä. Ja suurin osa ei vastannut puheluihin joten heitin vielä sähköpostia ja kahdesta pienemmästä paikasta sanoivat sen olevan mahdollista mutta haiskahti siltä että ei ole halukkuutta tehdä/ kokeilla tehdä. Eli kysytty n. 10:stä firmasta tätä asiaa.
     
  8. SBM

    SBM 2nd gear

    No joo, tämäkin aihe hieman nytkähtänyt eteenpäin, ja paja löytynyt joka teki tarjouksen kansien täydellisestä koneistamisesta raakakansista lähes täydellisiksi, eli vain jouset,lukot retskut ja kumit jää puuttumaan.

    Noi ohjureiden reikien teko ja ohjurien asennus, seetien asennus ja jousitaskujen koneistus, 600 taalaa, eli ei todellakaan kallista, ottaen huomioon että voin valita minkä tahansa kokoiset ohjurit ja seetit laitetaan, ja jos tietäisin jo jouset mitkä tulee niin tekijä vetäisi jousillekkin sopivat montut kansiin.

    Lisäksi kannet portataan cnc:llä, jolloin epämääräisen näköinen palotilakin saa jo muodon. Niin joo, ja tekijä on Modern Cylinder Heads.
     
  9. LPV

    LPV 3rd gear

    Mitkä raakakannet tässä on kyseessä?
    Jotkut erikoiset kilpakannet?
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Oiskohan W8:t. Niihin on jätetty paketista hieman työstövaraa.
     
  11. SBM

    SBM 2nd gear

    Ei kasit vaan vitoset, ei sen kummosemmat. Kuitenkin varmaan parhaat katu/kisa kannet mitä järkirahalla saa pikkumopsiin. w9:jä meinasin ensin mutta 7000euron kohdalla lopetin laskemisen ja valitsin hiukan huokeammat.
     
  12. tapnie

    tapnie 2nd gear

    Ohi otsikon mutta voihan nuo koneistaa suomessakin mahdollisesti jos on vain saatavilla mitat mistä ottaa mallin ellei jo ennestään tiedossa ko. pajalla.
     
  13. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Tuskin tuohon hintaan sisältyy kanavien cnc porttaus
     
  14. SBM

    SBM 2nd gear

    Toki voi, hintalappu takuulla isompi. Kyllähän amerikassakin sanottiin voivan tehdä työn, mutta olisivat halunneet lohkon sinne. Helpompaa on kun valmis ohjelma niin ei tarvii arpoo onko venat 18° kulmassa ja sijainniltaan oikeat.
     
  15. SBM

    SBM 2nd gear

    Ei sisälly, mutta heitin vain,tarkoittaen että noillekkin kansille löytyy muiltakin cnc ohjelma kuin SDSS:lla, ja kansia ei tarvii lähetellä edestakasin eri firmoihin. Noiden(kin) kansien käsinporttaus tulisi kalliimmiksi niin amerikassa kuin kotimaassakin. Otetaan loput sitten täällä kotimaassa kun kannet saapuu ja jos/kun tarvetta ilmenee.
     

Kerro tästä muillekin!