Käytöksestä myyntipalstalla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja 1purehell, 3.6.2014.

  1. jrasi

    jrasi Gearhead

    Nyt siellä on taas joku laittanut koko tallinsa irtaimiston myyntiin ja jokaisesta ruuvista oma ilmoitus... Ja joku toinen on ostanut jostain läjän jotain fuel door guardeja ja niistäkin jokaisesta oma ilmo...
     
  2. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Ehdottomasti ilmoituksiin pitää saada hintapyyntö, lopullisen hinnan sitten ostaja ja myyjä keskustelee puhelimessa tai viesteillä. Tai näin ihanteellisessa tapauksessa homma menee. Samokn uppailuun joku roti, viikko tms. rajaksi. Joillain merkkifoorumeilla on rajana kuukausi mutta se on jo liioittelua. Nyt ylläpito toimintaa!!
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Uppaolulla on olemassa viikon sääntö, mutta valvooko sitä loppujen lopuksi kukaan.
     
  4. Zandmann

    Zandmann Gearhead

    Ei. On huomattu turhan monesti.
    Ja oma tarinansa ovat nämä jenkeistä puoliammatikseen tuovat: Olisko kauhean vaikea laittaa ne vekottimet samaan viestiin, päivittää viestiä jos tarpeen on.

    No jaa, nuo vain omia ajatuksiani.
     
  5. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    american cars eli ammatikseen periä ja lootia korjaava äijä osaa ainakin hyvin miinoittaa koko myyntipalstan tukkoon.Lieneekö heillä keskinäinen kilpailu vanne/vani osa kauppiaan galaxie65xl:n kanssa, kumpi saa ladattua yhdellä pamaukselle enemmän ilmoituksia :mad: :x :wc: :wc: :wc:
    Toi on vitun tökeröä käytöstä muita foorumin käyttäjiä kohtaan, ja haisee vankasti siltä, että tuskin osaa reaalielämässäkään ajatella muuta kuin omaa haisevaa persettään.

    Miksi ylläpito ei puutu näihin??
     
  6. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Onko täällä tuolta osin edes ylläpitoa? Noi myyntipalstat on yks vitun iso vitsi;kyllä noissa ilmoissa tulisi olla edes kuvaus mitä ylipäätään myydään,hinta ja asialliset yhteystiedot - ei perkele voi olla noin vaikeeta!!Ja toi perkeleen racinki - osaston jurpolauma näppärine ilmoituksineen,mahdotonta laittaa siihen ilmoonsa ,jossa lukee ainoastaan " kisaaski,soita föge"haluaako sellaisen ostaa vai onko sellainen myytävänä,vai kenties jotain muuta.
    T: " koronetti - hä"?
    Loppuun kilometrin rulla paskapaperia-hymiö!
     
  7. stroker56

    stroker56 Gearhead

    Ei pitäis kommentoida, mut himassa snadisti vaikeeta vissiin. So what, onks se sulta pois?
     
  8. G20

    G20 Gearhead

    Kyllähän nämä samat paskat on myyntipalstan etusivulla päivästä toiseen kun pitää ihan pari kertaa päivässä "uusinta päivittää"..

    Ei tämäkään vaikuta mitenkään elämääni mutta noin yleisesti porukka ei ilmeisesti osaa lukea/ymmärrä myyntipalstan sääntöjä.. :wc:
     
  9. fe390

    fe390 Gearhead

    Minä (valvoja) en ole pitkään aikaan pystynyt poistamaan viestejä. Kyselin tästä muutamaan kertaan ylläpidolta saamatta vastausta. Jos muilla valvojilla sama ongelma, niin ei ihme että homma ei oikein toimi.
     
  10. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Eikö ton Myydään muut (Euro- ja japsiautojen myynti-ilmoitukset) voisi muuttaa ihan siihen Euro- ja japsiautojen myynti-ilmoitukset?

    Nyt tuolla on kaikkea roinaa myynnissä, kun jengi lukee vain isolla kirjoitetun.= Kaikki muu nurkista löytyvä roina.

    Ihan saatanan ärsyttävä etsiä sieltä välistä niitä autoja. :mad:

    Ja noi uppailut... Ziisus :poff: Joillakin on kymmeniä sivuja uppailuja! :eek:
    Voisiko ylläpito valistaa näitä tapa-"uppaajia"?

    Yhdyn myös edellisiin "valittajiin".
    Ja joku ylempänä kysyi,onko se sulta pois? No vittu todellakin on! Jos itse laittaa ilmoituksen, se on hyvässä lykyssä huomenna jossain todella kaukana.

    Ja montako sivua jengi jaksaa selata niitä sivuja, kun samat ilmoitukset nähty kuukausi-tai vuositolkulla? Kun on sattunut näitten herrojen "miljoona-uppaukset" sun ilmoituksen jätön jälkeen.

    Sori vaan avautumisesta, mutta nyt on sellainen vitutus päällä (muusta syystä), että nyt vituttaa eniten kaikki. :mad:
     
  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    No nyt joku kuuno tarttee bootseja ja on varmistanut näkyvyyden laittamalla ostoilmon kolmeen rompetoriosioon.Olishan siellä kyllä ollut vielä kolme osiota lisää.
     

Kerro tästä muillekin!