Duramax Silverado GM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MaxDura, 27.8.2006.

  1. Harbo

    Harbo 1st gear

    No nesteet on kuitenki ny öljyn seassa jostain raostahan ne sinne on työntyny.En lähtis kovin pitkälle ajeleen jos ylävesileku kovana ja paisaristaki työntelee.Tuo ei ainakaan muuten varotellu yhtään!Ei siis vuotanu ulospäin ja liemet pysy omilla puolen mutta ylävesiletkuun teki painetta muutaman viikon..
     
  2. fudge85

    fudge85 Gearhead

    no se on sitte selvä jo vellit ja puurot sekasin..
     
  3. konapu

    konapu 1st gear

    Joku päivä sitten laitettiin lootaan uudet öljytja suodattimet. Hyvännäköset nesteet tuli ulos ja oikea määrä.
    silti tuntuu et jostai luistaa veto päällä ja semmone suhiseva ääni kuuluu. Turbiinilukko kun menee päälle vetää ihan erimalliin. Jokohan alettava varautumaan isompaan remppaan.
     
  4. TVäyrynen

    TVäyrynen 1st gear

    Termos!

    Katsastus lähenee uhkaavasti ja pitäisi saada nopeudenrajoitin ohjelmoitua 90 kmh tietämille,rajoitin kaiketi auton ohjelmistossa. Kukahan tekee näitä Pohjois-Suomessa (lapin lääni)? Autohan on 2007 vuosimallin Silverado. Toinen ongelma ns. nopea vilkku, hätävilkuilla napsuttaa normaaliin tahtiin, mutta normaali vilkulla napsuttaa kun hengen hädässä. Rele?
     
  5. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear

    Suutinremppa olisi lb7:aan edessä. Mitäs kaikkea kivaa siinä pitää ottaa huomioon? Pari kartonkia tupakkia on jo valmiina, mutta onko mimmonen homma muuten?
     
  6. Kuormuri

    Kuormuri Gearhead

    Moro. Seisontajarru vaatisi -06 durassa tiukkaamista. Ei näytä olevan enää vaijerissa säätömahdollisuutta niinkuin aiemmissa Chevyissäni. Eli onkohan säätö tehtävä molemmista pyöristä erikseen vai mitenkä? Ja olisiko mitään muita vinkkejä ensikertalaiselle?


    Kiitos.
     
  7. Apa82

    Apa82 1st gear

    Mikähän mahtaa -01 vuoden silveradoa vaivata, kun kylmänä lähtee käymään ja toimii ihan normaalisti. Auton kun sammuttaa ja koittaa vaikka n.30min päästä käynnistää, niin ei yleensä lähde käyntiin. Jäähdyttyään pidempään lähtee.
     
  8. Ohvi

    Ohvi 1st gear

    pitkäkään starttiko ei auta? Itellä oli tankin lähdöt vuotanhet ja korjaus poisti myös käyn. vaikeudet. esiintyi lämpösellä koneella
     
  9. Apa82

    Apa82 1st gear

    En tiedä auttaako. Olen menossa huomenna tuota autoa katsomaan ja tuollainen vika siinä on. Auto on kaverini ja se sanoi ettei vika esiinny joka kerta kun auton sammuttaa, vaan noin 3-4kertaa kymmenestä.

    Voiko tuo mahdollinen suutinvika oireilla tuollatavoin?
     
  10. Kuormuri

    Kuormuri Gearhead

    APA 82:n käynnistymisongelmiin vois olla yksi vika vaihtoehto hehkun "lämpörele" tai vastaava, eli ei anna hehkua vaikka käynnistyminen sitä vaatisi.
     
  11. Apa82

    Apa82 1st gear

    Ok, kiitos tiedosta.

    Auto on ollut tuon vian takia pöyhittävänä Muscle Motorssilla, mut eivät olleet vikaa löytäneet.

    Edit: Niin ja paljonko tuo suutinremppa maksaa ja mistä kannattaa osat tilailla? Mikä on tyypillisin oire, mistä tuon vian olemassaolon tunnistaa?

    Laatikko remontti tähän on tehty, mut suutinremontista ei ole varmuutta.
    Lähinnä mietityttää kannattaako sen takia hylätä muuten siisti auto..
     
  12. umpio

    umpio 3rd gear

    Jarruputki/-letku ilmeisesti posahti takaa. Jarrunestettä valuu käsijarruvaijerin päälle ja tankin alla olevan suojan reiästä. Ei kai jarruputken vaihdon takia pidä tankkia irrottaa???
     
  13. Ohvi

    Ohvi 1st gear

    no muistaisin ohuesti että putket olis tankin päällä.... sehän ei kovan vaikea ole ottaa remmeistä irti ,, näet samalla lähdöt , onko aika pehmittäny ne..
     
  14. umpio

    umpio 3rd gear

    Kipattiin sitten lava repsikan puolelle puoliksi pystyyn. Parempi vaihtoehto kuin tankin irroitus; on enemmän tilaa touhuta ja näkee paremmin. Putki on 1/4" ja kannattaa vaihtaa suosiolla koko pätkä eikä yrittää mitään jatkoja. ABS -boxin pää on perseestä touhuta mutta kyllä tuostakin selviää. Putki oli suunnilleen lavan puolesta välistä kulahtanut puhki ilman sen kummempaa näkyvää syytä, mutta johonkin tuo on hangannut. Ainoa ongelma lavan kippauksessa on äärivalojen asennus; johdotuksia piti purkaa että sai lavaa pystyyn. Muuten yllättävänkin helppo homma. Tuli mieleen että jos tankin täyttöputken saisi jotenkin fiksusti niin lavan vaihto olisi aikas helppoa...
     
  15. Harbo

    Harbo 1st gear

    Kansipahvithan siellä sitten oli periks antanu.. :mad:
     
  16. Harbo

    Harbo 1st gear

    Reissu Kojolle heitetty.Kulutus laski ja auto muuttu muutenkin parempaan suuntaan.Kiitokset vaan Kojolle!
     
  17. Gallu

    Gallu Gearhead

    Olisko kellään ylimääräsenä -01 kaks oviseen (extracab) pickuppiin kuskin oven ikkunakatkasijaa?
    Tai hanttarin puolen lasin nostimeen moottoria?

    semmosia vois tarjoilla 0400-727361 tai yv
     
  18. umpio

    umpio 3rd gear

    Katsastus edessä ja pitäisi saada nopeudenrajoitin toimimaan. Mitenkäs sen saa taas päälle, kun autossa on Edge Juice? Pitääkö tuo koko mötikkä poistaa, ja saako sellaista edes olla käytössä nykyään?
     
  19. ville400

    ville400 2nd gear

    moro ostin tossa tollasen silveradon ja ois pari kysymystä , savuttaa aika paljon kiihdyttäessä johtuuko tämä huonoista öljyistä tai pitäiskö moottorin ohjaukselle tehdä jotain?
     
  20. Harbo

    Harbo 1st gear

    Jos mustaa tulee ohittaessa,niin eikös sillon ohjaus ole aika hyvin optimoitu.. :D
     

Kerro tästä muillekin!