uus avuttomuus kuminpoltossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottorinlohko, 1.7.2015.

  1. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

    Pikku savusteluun ei ole vielä kukaan kuollut, joten huoli on liioiteltua.
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    NIIN ETTÄ OOTETAAN ETTÄ JOKU KUOLEE!!??
     
  3. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Mä olen joskus asioita miettinyt tuoltakin kannalta ja se on täysin turhaa, jos voin omalla toiminnalla asiaan vaikuttaa.
    Pikkuisina en niitä noihin karkeloihin edes vienyt örvellystä katsomaan ja kun myöhemmin vein, niin ei ne siinä kuminpolttosuoralla hyppineet, tosin nyt nuorempikin on kohta jo aikuinen.

    Jos taas ei oo puolisoa, lastenhoitajaa, sukulaista tai vastaavaa, niin sitten jäät itse niitä sinne himaan hoitamaan. Niin mäkin siinä asiassa yksinhuoltajana tein enkä vaatinut koko muuta maailmaa mukautumaan omaan ja lasteni tarpeeseen.

    Puuhamaat ja lintsit on perheille suunniteltuja ja pitäytykää niissä, jos tuntuu että meno on liian rajua.
    Ei karkaile autot lapasesta tai tuu muutakaan mielipahaa.

    Jos joku tykkää rantua vetää, niin antaa mennä vaan, se on hienoa ja jos joku vie pentunsa siihen viereen vaara-alueelle katsomaan, niin nallin napsahtaessa se vika ei kyllä ole välttämättä pelkästään sen kuminpolttajan vaan ensisijaisesti sen vastuuttoman vanhemman.
    Sä pentuas minnekään armeijan ampuma-alueellekaan telttailemaan raahaa siloin kun siellä on tykistöammunnat päällä.

    Mutta vanhemmathan on ulkoistaneet pentujensa hoidon ja kasvatuksen jo aikaa sitten sivullisille ja viranomaisille. Ainut mitä osataan, on vaatimukset muille ja muiden toiminnalle. Joutavaa kitinää ja tuosta Heurekan touhustakin saa maakuntien miehet ihan liian rajun kuvan. Se poikkea maakuntien pillurallista mitenkään muuten kuin että autot seisoo 98% ajasta parkkipaikalla, josta sitten joku lähtiessään hieman takarenkaalla sutaisee.
     
  4. multsi

    multsi 2nd gear

    En niinkään pelkäisi itse lapasesta lähtemistä, mutta en haluaisi todellakaan olla takana seuraamassa kyseistä toimintaa. Mikä tahansa lasinsiru, sora tms. osuessaan silmään voi aiheuttaa pahaa jälkeä jos sattuu sopivassa kulmassa yleisöön lentämään kumin ja asvaltin välistä.
     
  5. rb

    rb Double Gearhead

    Tai sitten meteoriitti voi pudota niskaan...
     
  6. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No kukaan ei varmaan pakota seuraamaan kuminpolttoa takaapäin, jos et halua niin tehdä. Mut jos pakottaa niin oodeelle vaan raporttia, niin kyl se varmaan siitä sit selkenee mikä on käytäntö kuminpolton vahtaamisen pakottamiseen.

    Suojalasit sit mukaan kaikille kruisinkiin, niinhän ne pitää nykyään olla uutenavuonnakin et saa ampuu ja kattoo raketei ja papatei.
     
  7. peltsi

    peltsi Gearhead

    Vittu et vois laittaa asiat hiukan oikeisiin mittasuhteisiin ennen ku ruvetaan vetämään kuolleita lapsia tähän topikkiin.

    Itse en kumia polttele yleisön edessä mutta en sitä lähtis niiltä kieltämään kuka niin haluaa tehdä.

    Ja tarviiko helvetti mennä sinne missä tapahtuu ja sit ollaan naama norsunvitulla ja todistellaan et mul on niin iso muna ettei tarvii autolla ryöpii.

    Alottakaa se maailmanparannus sieltä missä siitä oikeesti olis hyötyy.
     
  8. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Se on harmi, jos paras cruising suljetaan kuminpolton takia. :(

    Ihan kiva sitä on välillä seurata, mutta paikka on kyllä väärä.
    Siinä on aika paljon liikennettä cruising-iltaisin. lähiasukkaat, bussit, tontille saapuvat ja lähtevät.

    Olisiko siinä ideaa, että siirrettäisiin kuminpoltto vaikka takariviin?
    Esim. takarivin keskialue kuminpolttoon.
    Ei häiritsisi ainakaan liikennettä, ja poliisitkin voisivat olla tyytyväisempiä, kun ei tapahdu "yleisellä tiellä".
     
  9. DX

    DX Double Gearhead

    taidan sutasta huomisessa ruisinkissa, toivokaa että jotain sattuu, edes muhkee sakkolappu jotta on jotain mitä ivata ja taivastella.

    kuolinilimootusta tai vielä jotain kauhiampaa orotellessa voitta harjootella hyperventilaatiota allekirotuksen perseilyvideonpätkän parissa.

    PS: jarrua vasten tapahtuva kuminpoltto on mielestäni pöljä laji
     
  10. palontie

    palontie Double Gearhead

    No vedä ihmeessä ja ihan kiva kun toinen hyväkäs tuo äiskän ja iskän kuminpolttohistorian esille:)Hienoahan se burnis on ei siinä mitään mutta vituttaa kattoo juuri tollaiseten amatöörien epätoivoista yritystä,lukkopihdit jarruletkuissa roikkuen.
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Enempi häirittee se korviin osuva kirkuva ääni kun kylän pojat yrittää voimattomalla bemarilla kurveista ja milloin mistäkin. Kun ei pyöri niin,ei pyöri.



    En oo kun yhen ulkopuolisen tekemän burniksen nähny ja sekin oli joku bemari lukottomalla perällä, punaisia päin ja yks haljakka viiva jäi. Naurattamaan rupes.
     
  12. Substitute

    Substitute Gearhead

    Säälittävää tai ei se että on lukkopihdit takajarruletkussa, mutta kivaa ja monien mielestä näyttävämpääkin burnista se on kun vauhti ei karkaa ja homma pysyy turvallisempana siinä mielessä myös noissa laillisissa burnistapahtumissa. Niissähän usein yleisö äänestää.

    Suoraan sanoen tuossa Himoksen V8 Summermeetin vauhdikkaimmissa kohdissa meinasi välillä tulla mieleen että mitäs jos jotain vaikka rikkoutuu... no onneksi ei.

    Tuossa Iltalehden videonkin kuskilla olisi pysynyt homma hanskassa lukkopihdeillä tai jos ei olisi edes yrittänyt kadulla.
     
  13. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Toikin on sellainen, et idiotismi sattuu muihin enemmän, nyt ootellaan maasturi puolella kylmärinki perseessä, et mitähänne keksii vai kuivuisko homma kasaan sen kännirinneajon jäljiltä.


    Mitähän tekee moottorivaihdon erikoisluville kun joku sellaisella just just laillisella jenkillä teilaa perheen äidin ja kaks tenavaa

    Ja lehdet hehkuttaa viritetty moottorinvaihto amerikanauto tappoi perheen äidin
    Kuis paljon lupien saaminen helpottuu?



    Ite oon kyl sitä mieltä, et jos jarrua tarttee burnikseen niin sen vois jättää väliin siinä kun jalka lipsahtaa polkimelta ja voima riittää reippaaseen lähtöön muttei siihen, et jauhaa paikallaan voidaan ajatella, et kuin kauas se "viivalta" lähtee ja monta sekuntia kestää ennenkuin kuljettaja saa jalkaa uudelleen polkimelle ja vehkeen seis. Jos 60jalkanen lähtee vaikka 3s niin saa olla melkoiset refleksit kaikilla kun pito renkaille tulee ja auto on 3s sisään 20m päässä yleisössä.
    Ei siihen pahemmin tartte kuin päästää rattipyörähtämään pikkasen sivulle ja auto samaan yleisön suuntaan


    Eli jos pitää kumia ihmisten seassa poltella se pitäisi älytä tehdä turvallisesti ja kunnolla


    Ja kyllä minulla ei ole autoa joka jaksaisi sutia ilman jarrua ja jos olisi niin rengaskone löytyisi tallista :poff:
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Powerstroke sanoi aika hyvin tuosta vanhojen harmaapartojen tuomasta kokemuksesta.
     
  15. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Juuri tästähän se on kyse, eikä maailman parantamisesta. Tai on siinä mielessä, että ainakin itse pidän parempana maailmaa, missä kaikki ei ole kielletty sen takia, että joskus joku tolvana ei vain osannut sen enempää ajatella, kuin mitään muutakaan. Niin kun sattuu käymään, niin iltapäivälehdet osaavat kyllä revitellä sillä ja ohjailla toisten tolvanoiden mielipiteitä.
     
  16. jan13

    jan13 2nd gear

    Mietin itsekkin tota heurekan parkkista että jos jättää sen takarivin tyhjäks ja polttelee siellä kumit?
     
  17. idiot

    idiot Gearhead

    [​IMG]

    Nautin tästä
     
  18. pyllyerkki

    pyllyerkki 1st gear

    Mieki poltan huomenna kumia sortavalassa, meinaan sulttaania.
     
  19. max

    max Double Gearhead

    Heurekan suorahan on kuin amfiteatterin näyttämöltä,leipää ja sirkushuveja kansalle lisättynä vaaran momenttiin virkavallan taholta.
    Mitäs hauskaa siinä on jos joutuu sudittamaan valvotuissa olosuhteissa;eihän siinä voi tapahtua mitään jännää!!
    Ei kannata mennä mennä sellaisiin tapahtumiin,missä tapahtuu itselle epämieluisia asioita tai on lasten silmille sopimatonta.Joku puhui maakuntien miehistä,ja tuntuu kyllä siltä että maaakunnista tullaan heurekalle just sen takia, koska homma on villiä.
     
  20. juhapih

    juhapih Double Gearhead


    Palaa se kummi näköjäänkin ihan normi kadullakin... Silti on näköjään ihan sama jos joku kuolee tai vammautuu. OK sovitaan, että se on hyvä niin...
     

Kerro tästä muillekin!