Kierteen korjaus lohkosta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja spede, 2.7.2015.

  1. spede

    spede Gearhead

    Sbc350 mennyt kahdesta kohtaa lohkosta kannenpulttien kierteen huonoksi. Mikähän olisi toimivin ratkaisu näiden korjaukseen. Pinnapulteilla nuo ehkä saisi pelastettua tai sitten helicoilit tai isommat jengat ja paksummat pultit noihin kahteen?
     
  2. 383

    383 Gearhead

    Helicoil ja uudet arp pinnapultit :soosoo:
     
  3. Jülppü

    Jülppü 2nd gear

    Time sert holkit.
     
  4. solar4

    solar4 2nd gear

    Time-serteille ääni. Ja sit pinnapultit, riski että muut kierteet korkkaa on suuri. Ite yhden lohkon pilasin kun koitin vielä pulteilla, vaikka parit kierteet oli jo korjattu. Yks kierre sit korkkas niin läheltä liekkirengasta et lohko oli valmista romurautaa.
     

Kerro tästä muillekin!