Weatherstrip liimoja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja ViLU, 7.7.2015.

  1. ViLU

    ViLU Gearhead

    Tuntuu olevan kotimaassa kiven alla esim. 3M Super weatherstrip adhesive 08008 mitä mulla oli muutama tuubi. Oli nyt vaan viiminen tuubi päässy kuivumaan ja pitäis Impalaan saada uudet tiivisteet liimattua.

    Noita vastaavia liimoja on, mutta missä ja mitä? Kävin tossa paikallisessa Etrassa kysymässä tota 3M tököttiä, mutta myyjä oli todella huuli pyöreenä et mitä vittuu se on, yritin kyllä selittää et liimataan tiivisteitä. Siihen jäi sit se asiakaspalvelu, ei ehdottanut edes mitään vastaavaa...

    Ja ei, normi sikaflex ei kelpaa vaikka se tiivisteen "liimaa". Noi tiivarithan on EPDM-kumia, joten asiasta tietävät tietää ettei sitä millään perusliimoilla oikeen kunnolla LIIMATA :poff:
     
  2. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Toi on kyllä hyvää tavaraa. Oitracon tais olla se firman nimi josta sitä olen ostanut kun tiivisteitäkin sieltä hommannut, josko sieltä sitä edelleen löytys?
     
  3. ViLU

    ViLU Gearhead

    Pistin kyselyn sinnepäin kuten myös Tradepartsiin.
     
  4. KRantanen

    KRantanen 1st gear

    Tmi Seppo Niemensivu
    Ojantie 24,28130 Pori
    Puh. 0400 591428

    sieltä löytyy liima hyllystä. ja tiivisteitäkin moneen peliin
     
  5. ViLU

    ViLU Gearhead

    Jep, kysytään sieltä. Tradepartsiin tulee syyskuussa :poff:
     
  6. Siltalankulma

    Siltalankulma 1st gear

    Entisöinti.com
     
  7. ViLU

    ViLU Gearhead

    Tuolta tilasin viimeks. Nyt jäi kysymättä ku sivut oli vuodelta 2006 tai jotain...

    Niemensivulla tosiaan oli hyllyssä ja huomenna pitäis olla 3M tuubi kourassa :)
     

Kerro tästä muillekin!