99 chevy vani

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja ooppelitepi, 14.7.2015.

  1. ooppelitepi

    ooppelitepi 1st gear

    Osaisko kukaan kertoa kun omistan 99 vanin ja lämppäri puhaltaa vaan kylmää. Auton lämmöt ok. Onko vikaehkä katkasijassa, tai venttiilissä joka jumittaa eikä päästä lämmintä hyttiin. On kysytty neuvoa alan pajoista ja muilta alan harrastajilta. Kukaan ei ole kyseiseen aiemmin törmännyt :cry: Pitäs lähteä reissuun mutta toi vika haittaa aikalailla näissä suomen helteissä :mad:
     
  2. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Toimiiko alipainepumppu/onko yleensäkkään alipainetta? Suuntausläpät toimii meinaan alipaineella... jos ei ole alipainetta niin ei toimi myöskään turbon hukkaportin ohjaus eli kulku tahmeaa...
     
  3. aesvi

    aesvi Gearhead

    Juurikin samasta syystä huomasin omassa Vanissa, että alipainepumppu oli tullut tiensä päähän.

    Tilasin uuden Rockauto.com'sta ja vaihdoin. Pikkaisen on ahtaassa paikassa siinä paisuntasäiliön ja laturin alapuolella, mutta kyllä sen sieltä kokonaisena sai 'pyöriteltyä' pois.
     

Kerro tästä muillekin!