Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    se on se kallis rahti, senkun vähentää niin ei jää raadolle paljoa hintaa...
     
  2. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Lipsahtanut myyjällä kännipäissään ilmoitusta tehdessä kutonen siihen hinnan eteen :lol: .... :wc:
     
  3. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Mua ihmetyttää(ärsyttää) se, miksi useissa pakuiksi rekatun ilmoituksessa erikseen mainitaan "verovapaa". :odroll: :mad: Sillä kun ei ole MITÄÄN merkitystä.
    Monesti tehnyt mieli kysyä, tietääkö myyjä edes, mitä toi tarkottaa siellä rek.otteessa. :argue:
    Olen kyllä tainnut joskus kännipäissäni jotakuta valistaakin. :rotfl:
     
  4. G20

    G20 Gearhead

    ^juuri näin tuon "verovapauden" kanssa. :eek: ..muutenkin melko älykäs myynti ilmoitus..?

    Ja mitä ton mattamustan hintaan tulee niin tolla rahalla saa paaaaaaljon ehjemmänkin, jaa mistäkö TIEDÄN..? :wink:

    Täällähän ei saisi "kehua" toisten järkyttävän hintaisia paskakasoja, kerrankin oikein vaasasta asti soiteltiin ja huudettiin pari minuuttia vittua kun olin pilannut "kaupat" ja oltiin tulossa käymään ja satuttamaan ja ties mitä mutta ei oo ketään näkyny ja täällähän saa vissiin vapaasti ilmaista mielipiteensä. :rotfl:
     
  5. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    ja tuostakin autoverovapaasta pakusta aletaan maksamaan ensivuoden alusta lähtien veroa...
     
  6. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Mitähän sä nyt taas selität? :odroll:
     
  7. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    eikös se autovero siirretty uusilta autoilta kaikkien maksettavaksi? ei vissiin enää ens vuonna lue tuota autoverovapaa pakuna otteessa?
     
  8. tähtinenjoni

    tähtinenjoni Gearhead

  9. jorkki107

    jorkki107 Gearhead


    ei kestä kyllä rahapussi oikasta kaikkia vääryyksiä :lol:
     
  10. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Ei se ole nytkään yhtään sen "vapaampi", kun muutkaan.
     
  11. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    no mitä sä nyt sitten selität?
     
  12. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Vitun trolli, lopeta jo. -> poistuu....
     
  13. kaierkki

    kaierkki Gearhead

  14. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Mitä sä horiset? Noissa vanhoissa pakuissa kummittelee otteessa se "autoverovapaa pakettiauto", koska niistä ei ole maksettu autoveroa maahantuotaessa. Käyttömaksut yms. niistä on pitänyt maksaa tähänkin asti. Ei niistä sitä maahantuontihetken veroa tarvi takautuvasti maksaa. :rotfl:
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  15. tähtinenjoni

    tähtinenjoni Gearhead

  16. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    sanoinko mä jossain vaiheessa käyttömaksusta mitään? ens vuonnahan se vero "lisätään" nykyisen käyttömaksun päälle. en mää mikäänautoveron asiantuntia kyllä ole mutta eiköstuo maahantuontihetken vero juurikin poistu uusilta ens vuonna ja siirry kaikkien maksettavaksi? eli toisin sanoen veroa aletaan periä toiseen kertaan ennen 2016 rekatuista tai tässä pa tapauksesa autoverovapaasta aletaan periä veroa.
     
  17. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Jarikoi, saako kysyä minkä ikäinen olet?
    Oma olettamus on ,että jos et ole trolli, olet teini, tai muuten tietämätön...

    Eikä siinä mitään, jos ei tiedä. Apuja löytyy. Mutta sillon kannattaisi ilmaista, ettei ymmärrä. Eikä väittää vastaan... :odroll:
     
  18. Aako

    Aako 1st gear

    Tämähän menee osittain oikein, osittain väärin: Tätä käyttömaksuahan korotetaan kaikilta ajoneuvoilta kompensointina autoveron alentamiselle. Autovero ei todellakaan ole poistumassa, vaan valtio laskee sitä pikkuisen ja ottaa meiltä kaikilta korvauksena "pikkuisen" lisää käyttömaksussa... taas sitä kansalaista kusetetaan... Verovapaushan ei ole tosiaan koskenut pensapakuja, kuin autoveroa määriteltäessä! Dieslelin käyttövoimaveroonhan sillä on sitten merkitystä.
     
  19. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    OT mutta eikös näistä kaikista alle 3500kg olevista mene päivämaksu painon tai päästöjen mukaan päivittäin ja siihen sitten käyttövoimamaksut Diesel,Sähkö,Kaasu joilla myös valtio muistaa perusveron päälle lisäksi.

    Kuorma-autossahan ei ole sitä päivittäistä käyttömaksua vaan käyttövoimamaksu (Dieselvero) siis.

    Tuo perusvero nousee ihan kivasti esim alle 2001 vuoden pikkuautossa tullut muutaman vuoden sisällä kohta kolminkertaiseksi ja nämä ympäristötietoiset sitten hehkuttaa "romutuspalkkiota" hyvänä.
    (kyllä ihmisiltä on jäänyt suppea matikka edes oppimatta)
     
  20. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    mikä siinä niin vaikeaa on? ny sä herra viikinki saat trafilta ajoneuvovero nimikkeellä laskun joka vuosi joka muodostuu perusverosta ja käyttövoimaverosta, olkoon sen summa nyt tällevuotta 200e.
    ens vuonna se laskun summa on pompannut 300e (200e=ajoneuvovero + 100e=uusilta siirretty autovero) ihan siitä syystä että uusien autojen veroa kevennetään eli siirretään uusilta koslilta vero kaikille eli maksatetaan se uusien vero myös vanhoilta eli sinäkin joudut sitä maksamaan toiseen kertaan ja toiseen kertaan just siksi että siitä sun vanhasta pirssistä on jo autovero maksettu uutena.
    summat tempastu hatusta!

    ja ny se alkuperänen ihmetys, jos paskakasalle on annettu autoverovapaus ja siitä rasitteena esm. 80km/h ynm. ja sä ny joudut siitä maksamaan vuotuista siirrettyä veroa niin eikös nuo rasitteet joutas pois?

    jos viikinki auttas ja kertoilis omin sanoin miten tuo veron siirto sun mielestä tulee menemään niin ei tarttis tietämättömän teini trollin sitä täällä miettiä.

    menee ot ja jos tuntuu että tarttee inttää päivänselvästä asiasta pitempäänkin niin aukastaan oma topikki tai jatkaa paskan lässytystä siellä kansalasialoite topikissa.
     

Kerro tästä muillekin!