rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Minua ei tuokaan asia ole haitannut.Tilaan mitä tarvitsen ja vaikka sitten useammalla kerralla.Loppusummat jääneet reilusti alle kotimaan hintojen joka tapauksessa.
     
    HadeRodder tykkää tästä.
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Rockauto toimii vieläkin, mut nyt osat ollut tullissa jo viikon!,
     
  3. kippis

    kippis Gearhead

    taas tuli viikossa paketti. magneettia ei pirulaiset laittaneet...
     
  4. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Mullakin nuo magneetit puuttunu jo kahdesta paketista?!? Harmi..
     
  5. t8

    t8 Gearhead

    pari kuukautta sitten olin tilaamassa turn signal camia kunnes huomasin että postikulut olisi lähes 30€, osa itsessäänhän ei paina juuri mitään. Laitoin aspaan kyselyä ja kuulemma postikulut on oikein joten jätin tietysti tilaamatta. Viime viikolla jostain syystä koitin uudelleen ja postikulut oli nyt 7,65€ ja paketissa tulee vielä lehtijousien takapään puslatkin.

    edit. nyt tuo tarjoaa international economya ja postikulut taas vajaat 30€. Oma paketti tulee economy maililla jota nyt ei voi valita. :poff:
     
  6. ViLU

    ViLU Gearhead

    Ne varastopaikat kyllä vaihtuu aika huolelle ja sen mukaan myös postikulut. Välillä tosiaan helpottaa, kun laittaa pakettiin jotain muutakin ja välillä taas voi nostaa hintaa ihan tuhottomasti. Kannattaa nähdä vaivaa ja kokeilla eri variaatioita :D
     
  7. moottori-hannu

    moottori-hannu 3rd gear

    Ma tilaus ja to aamuna paketti kotona ja myöskin magneetti mukana, yes ,yes(californiasta lähti)
     
  8. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Jotkut vielä saaneet noita magneetteja? Mulla on nyt tullut jo kolme tilausta ilman.. :-(
     
  9. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Itselle 2 magneettia tullut, toisessa tosin VW!! On kyllä jäänyt tulemattakin. Osat on tullut aina parissa päivässä suomeen, mutta yhdessä tapauksessa emännän ilmastointi rojut reissas sit muutaman viikon ympäri suomea :rotfl:
     
  10. Otto

    Otto Gearhead

    Mites kun nykyään on toi rockauto.co.uk, lähteekö rojut oikeesti Britanniasta? Välttäis tullit...
     
  11. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Osa lähtee, tuotteen kohdalta löytyy silloin Union Jack. Kannattaa varmistaa, että hinta on verollinen. Rockauto.comista tilatessa ja tavaran löytyessä Briteistä, hintaan tulee VAT eli brittien alv. Omalla kohtaa on käynyt niin, että vastaava tavara on löytynyt Suomesta käytännössä samaan hintaan...

    Ja tuo tullin osuus on loppujen lopuksi aika merkityksetön...
     
  12. z 28 jari

    z 28 jari Gearhead

    Ja tuolta englannista tilatessa se alv tulee näkyviin vasta kun siirtyy maksamaan.Ite ihmettelin kun käyttökikottimen osien hinta pomppas reilusta 80£:sta yli sataanpuntaan.
     
  13. MKultala

    MKultala 3rd gear

    Pääseehän siinä joka tapauksessa halvemmalla, jos maksaa Alvin Englantiin eikä Suomeen. 20% vs 24%.
     
  14. dart -66

    dart -66 Gearhead

    No, esimerkkinä jos osa maksoi Suomessa 430€ ja sama osa Rockautosta tilattuna 420€ rahteineen, niin eipä viitsinyt tilata...
     
  15. MKultala

    MKultala 3rd gear

    Tarkoitin vain, että jos rahti ja tuotteen hinta on samat Usasta ja Briteistä, niin Britteihin maksaa sen 20% alvia ja Usasta tuleviin Suomessa 24%. Tällöin Briteistä halvempi. Siihen en ota sen enempää kantaa jos jostain muusta puljusta Suomessa tai jossain muualla saa halvemmalla.
     
  16. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Rahtikin taitaa olla Briteistä halvempi kuin Usasta samalla osalla...
     
  17. palontie

    palontie Double Gearhead

    Voi kili viddu.tuli maksettua tullille alvit pari päivää myöhässä niin paketti lähti takas jenkkeihin:(Onkos muille sattunut vastaavaa ja onko kova duuni saada paketti takaisin suomeen.Paketti ilmeisesti vielä matkalla kun rock auto ei ainakaan ole ottanuy yht,jos sitten ottaiskaan.
     
  18. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Onko Fedex paketti? Mulla tais tulla tänään eka ja vika tolla rahdilla. 2 päivää ja alkaa mennä varastovuokraa 5€ per paketti, ja 5 päivää ja sit lähtee paketti takas jenkkilään. Järjetöntä. Sattuu tulli tahtomaan jotain lisätietoa ja sit joku pyhäpäivä väliin niin et ehdi pakettiasi saada.
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    en mmuista,pitää huomenna kattoo lähetyslistat ja lähetysmeilit.
     
  20. Munamankelimies

    Munamankelimies 1st gear

    Toi Fedex on se amerikkalainen kuljetusfirma, suomessa se tekee yhteistyötä tän meiän saatanan postin kanssa...siinä yks saatanan palvelutalo kanssa! mulla tuli kanssa tavaraa, ni ei viittinyt kantaa vaan tavaraa 2 kerrokseen , ni heitti kuski vaan lapun mistä voi ite käyä hakemassa...ei ees ovikelloa soittanu... arvaa pidinkö meteliä...se pitäis olla se aika 2 viikkoa, ennen kuin ne lähettää takasin...eihän nuo enää muuta kana kotia ku mainoksia...
     

Kerro tästä muillekin!