uus avuttomuus kuminpoltossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottorinlohko, 1.7.2015.

  1. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Se pieni palava keko on hieman eri asia kuin sekunnissa tuleen syttyvä rengas.

    Voihan se olla että osan putket on kohti renkaita ja sitä kautta iskee liekkiä.

    Jallu sille joka saa hyllyrenkaan tuleen tuolla tavalla.
     
  2. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Ei voi kenenkään rengas syttyä koskaan ikinä milloinkan kun ei syttyny 1.2l kadetilla amiksen takapihalla kuopiessakaan. Videotodisteet ovat turhia. :rotfl:
     
  3. _MURIKKA_

    _MURIKKA_ 3rd gear

    Paitsi omegalla. Koska se on paras ikinä milloinkaan koskaan.
     
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tosta muuten näkyy hyvin minkälaisella (osa)kaasulla konetta ajetaan. Läpät vain käväsee alussa levällään.
     
  5. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Niinpä....Miksi sitä ei voi antaa niitä kaikkia tehoja sieltä ulos,jos kerran varaa on?....Eikö kantti riitä,vai eikö raaski,vai pelkääkö että kone tai loota tai perä hajoaa,vai mikä siinä mättää??? :odroll: ....Tuossa kohtaa pitäis antaa niin paljon,kun koneesta vaan lähtee....Välittämättä seurauksista :wink: :p
     
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Paljos noilla ausseilla on renkaan kehänopeus läpät auki


    Ketkä muuten yritti sitä kummia polttaa myytinmurtajissa vanhemmat jermut vain ne kolme jotka sit lopuksi räjäytti sen auton kunnei muuten kummi palanut?
    Josko ois ollut, ettei vaan tarpeeksi ollut kierroksia renkaassa?


    Luulisi et sudittamalla saadaan kumi syttymään jos rekassa alle räjähtävä rengas syttyy tuleen,
    siitä ei kait ole varmuutta, et kumpi tulee ensin poks vai liekki
     
  7. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Ihan saman verran kun täällä suomessa läpät auki tehokkaalla autolla :poff: Okei huono provo :rotfl:
     
  8. jan13

    jan13 2nd gear

    Juutuupissa muuten oon nähnyt kotimaista (tahi ruottalaista) bomber tuotantoa olevan videon missä moottoripyörän gummi sytty palamaan kun sitä poltettiin jollain 4-6 vaihteella kierrokset rajottimella. Irtokivet asvaltilla saa kipinöitä aikaan niin eikai tuo mahdottomuus ole että sulanut kumi voi syttyä.
     
  9. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  10. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Lämä tiskissä se motti kiipee rajoittimelle ja siinä ei montaa sekkaa mene kun motti on valmis.
     
  11. 300

    300 2nd gear

    On sitä itekin tullut kohellettua.
    Märkä asfaltti taajamassa. Dart 360cid piristettynä alla. Risteyksestä vasemmalle, ykkösellä nätisti tyhjää lyöden poikittain, kakkonen ja vastakkaiseen suuntaan poikittain.... kolmonen ja prkle nappas pitoja sit oli hytti täys käsiä ja nokka kohti läheistä r-kioskia jonka myyjä hyppäs jo takahuoneeseen piiloon.
    Onneksi sain sen hallintaan ettei ollut ärrän ikkunoista sisällä.... sit olikin aika lähteä kotia xD
     
  12. reynolds

    reynolds 3rd gear

    No mitäs merkitystä sillä rajoittimella sitten on,jos kone pääsee hajoamaan??? :eek: ....Eikös rajoittimen tarkoitus ole se,että kone ei pääse sinne ns:"vaaralliselle" kierrosalueelle... :wink: ....Eli ei muuta kun huuattaa huoletta rajoitinta vasten :p
     
  13. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Oma Cutlassi on kans aika jännittävä välillä ajeltava kosteammalla kelillä, kabiini on silloin tällöin täynnä käsiä, kun tuommonen on vähän erilainen "vietävä" ku joku Sierra talviliukkailla. Ohjaus on niin perkeleen tunnoton :D

    Ei kyl mitään erikoisia läheltä piti tilanteita ole tullut.
     
  14. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Oisit poikennut ärrällä heti tämän jälkeen ostelemassa jotain :lol: ....Ja vaikka samalla heittänyt kysymyksen,että "mihinkäs myyjällä äsken oli kiire???" :rotfl:
     
  15. hantta

    hantta Double Gearhead

    Tai pyytänyt myyjätyttöä ajelulle:)

    Hantta
     
  16. _MURIKKA_

    _MURIKKA_ 3rd gear

    Noi pitkäkatot on ainaki helppoja viedä oven kahvat edellä. Kyllähä se aluks oli vähä erikoista ku se ohjaus aika tunnoton, mutta kyllä sen oppii tuntemaa. Monta talvea tullu noilla ajettua ja aina yhtä hauskaa pudotella tien täydeltä kylkimyyryssä. :lol: Ponu ei tarttenu edes voimaa taivaalta että pääs sladissa. :wink: Tosin kyllä silloin pääsiki poliisiauton takapenkille keskustelemaa liikennekäyttäytymisestä. On kuulemma äärimmäisen laitonta jos auto pyörii ympyrää takapyörät sauhuten ja poistuu sladissa paikalta. :soosoo: :rotfl:

    https://www.youtube.com/watch?v=zWcnXp1vRnE
     
  17. jan13

    jan13 2nd gear

    On tuota märällä asvaltilla sladittelua tullut itekkin nyt aika tiuhaan harrastettua tuolla dually silveraatolla. Hyvin jaksaa mennä poikittain mutta jos joutuu nopeesti tekee korjausliikkeitä niin ei perhanan tehostin ehdi mukaan :rotfl: Pari kertaa oon spinnannu mutkassa/liikenneympyrässä. Oli muuten hankala kääntää ympyrässä keula takasin menosuuntaan kun autolla on se 6.5 metriä pituutta ja maavaraa sen verta ettei kanttareiden yli pääse. Onneks ei ollut muita autoja lähettyvillä.
     
  18. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Kyllä se aussien vehkeissä taitaa olla polttoaine mikä palaa siellä pyöräkoteloissa / auton alla, näin ainakin tuttu austraalialainen höpötteli kun on käyny siellä kuminpolttokisoja kattelemassa. Eivät ilmeisesti bensalla ajele..
     
  19. demented

    demented 3rd gear

    Taitaa olla sama meininki ku suomalaisissa ralleissa. reikä päässä urku auki niin kauan ku vehkeet liikkuu. kattotaa sit kotona mitä korjattavaa tänää tuli.
     
  20. 360fourbarrel

    360fourbarrel 3rd gear

    Täähän on hyvä

    https://www.youtube.com/watch?v=GyzFhUSIpaQ

    Ensin aussit polttaa kunnolla ja sitten tulee kommentti että miksi on olemassa vielä tälläistä paskaa ja seuraavaksi tulee, yllätys yllätys, härmäläistä suorittamista (melko noloa...) :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!