Chrysler Neon vm.2000 2.0i 16v ei ota kierroksia.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Barracuda-65, 13.8.2015.

  1. Barracuda-65

    Barracuda-65 3rd gear

    ostin talviauton, nyt ihmettelen et kun ei ota kierroksia kuin max.4000 kulkee kyllä yli sata, mut lusikka ei mene pohjaan ajossa, parkissa menee kyllä. Onkohan joku safe mode päällä vai mikäköhän siinä mahtaa olla.
    ei mennyt katsastuksesta läpi kun tyhjäkäynnillä päästöt liialliset(co2 ja hc)
    Vika valo ei pala.
     
  2. vanilla

    vanilla Gearhead

    Kokeile ensin onko siellä joku vikakoodi päällä.Muistaakseni Neonissa oli virrat on/off 5 kertaa sitten jätetään virtalukko on asentoon niin matkamittarin näytössä pitäisi olla koodi , jos siellä on joku vika päällä.
     
  3. Barracuda-65

    Barracuda-65 3rd gear


    Pitää testata.
     
  4. vanilla

    vanilla Gearhead

    Muisti pätki.... on /off tehdään 3 kertaa , sen jälkeen tulee koodi ja lopuksi Done matkamittari näytölle.
     
  5. Barracuda-65

    Barracuda-65 3rd gear

    juu ei toiminu toi 5 kertaa, sain kaverilta lainaks obd2 lukijan. Ei ollut vikoja. Kaasu otti vaan max.70% luulis menevän likemmäs sata tai sit ei. Automaatti on kuulema rajoitettu 4000rmp Parkkipäällä. Pitää ihmetellä vielä sitä.
     

Kerro tästä muillekin!