WHRA Summer Meet 15.8.2015 / Vaasa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Jan Richards, 28.7.2015.

  1. Jan Richards

    Jan Richards 3rd gear

    WHRA Summer Meet tapahtuma järjestetään Vaasan Sundomissa, lauantaina elokuun 15 päivä. Tapahtuma avataan kello 12:00 ja suljetaan kello 18:00.
    Samana iltana noin 21:00 on Summer Meet Cruising kaupungilla joten menoa riittää läpi vuorokauden. Kokoontumispaikkana on perinteisesti Wanha Matkahuolto. Jos Ruotsalainen powerpoppi kiinnostaa niin Roxette esiintyy myös illalla Vaasan Hietalahdessa.

    Summer Meetin ohjelma on sama kuin aikaisempina vuosina. Bändi hoitaa musiikkipuolen ja autojen esittely pyörii päivän aikana. Saat tuoda auton yleisön eteen ja juontaja kertoo jotain kivaa autosta. Olet silloin myös mukana Top 10 Best in Show kisassa. Tuomaristo pikkaisen katsoo autoasi samalla kun juontaja puhuu lämpimikseen.
    Tarkennetaan nyt vielä säännöt tässä, olet mukana Top 10 kisassa ainoastaan vain, jos tuot auton esille tuomaristolle. Jos et halua / uskalla tuoda autoa esille, niin silloin et voi myöskään voittaa palkintoa. Aika simppeli sääntö. Viime vuonna oli jokunen pettynyt autonomistaja joka oli sitä mieltä että hänelle olisi pitänyt tulla palkinto. Mutta ei vaan tuonut autoa esille tuomaristolle….

    Viime vuonna oli noin 220 autoa kentällä ja paikka tuli ihan täyteen. Muutama auto jäi ulkopuolelle sen takia. Meillä on mahdollisuus laajentaa ja kasvaa koska pienen vesiojan toisella puolella on saman kokoinen pelto. Omistajien kanssa on keskusteltu ja saisimme vuokrata myös tämän pelto- osuuden rahallista korvausta vastaan. Valitettavasti WHRA on pieni kerho pienillä raharesursseilla ja nyt FHRA sitten on päättänyt siirtää oman tapahtuman Pohjanmaalla samalle viikonlopulle kuin Vaasan tapahtuma. Laajennuskeskustelut jäivät siihen, sillä ei me uskalleta kasvattaa omaa tapahtumaa nyt tämän takia. On erittäin ikävä asia että samalla alueella on taas järjestetty kaksi tapahtumaa yhtäaikaa, nämä kun syövät toisiaan väkisinkin. FHRA voisi pikkuisen katsoa mitä Pohjanmaan alueella järjestetään, eikä väkisin runnoa muitten tapahtumien päälle omia tapahtumiaan.
    Avoin Facebook sivusto mistä löytyy kaikki Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan V8 & V2 Tapahtumat:

    [url=https://www.facebook.com/page...ww.facebook.com/pages/Pohjanma ... =bookmarks
    [/url]
    Tässä vielä sähköpostiosoite ja puhelin numero jos joku haluaa tiedustella jotain 050-5956394 info@whra.net
     
  2. RT 70

    RT 70 2nd gear

    No niin talkoilla on paikka saatu kuntoon ja huomenna sitten taas sankoin joukoin paikalle viihtymään ja tuttuja tapaamaan.
     
  3. RT 70

    RT 70 2nd gear

    Summer Meet oli kaikin puolin onnistunut tapahtuma. Tänä vuonna kaikki autot mahtuivat sisään yhtä pientä odotteluhetkeä lukuunottamatta vaikka autoja oli 235 kpl:tta joka on uusi ennätys. Ilma suosi jälleen kerran tapahtumaa.
    Iso kiitos kaikille talkoolaisille, myyjille ja osanottajille jotka mahdollistivat tämän tapahtuman.
     
  4. Dragoon

    Dragoon Gearhead

    Hyvin järjestetty tapahtuma, kiitokset järjestäjille!
     
  5. SQ

    SQ Gearhead

    Kiitokset WHRA:lle ja koko järjestelyporukalle myös Camino-tyypiltä. Oli mahtava tapahtuma, sää suosi, upeita autoja ja kiva fiilis. Olisin viihtynyt pitempäänkin, mutta piti lähteä valmistautuun sinne Roxetten keikalle, mikä hienosti kruunas päivän. :)

    Ens vuonna saa vuokrata sen toisen pellon vaikka fyyra pistäis oman tapahtumansa ihan viereen. ;) Harrastaja äänestää kumipyörillään.
     
  6. Fc

    Fc 3rd gear

    Loistava tapahtuma jälleen kerran. Huolimatta Powerpark Weekendin päällekkäistapahtumasta paikalla taisikin olla ennätysmäärä autoja. Kiitoksia asiakkaat ja järjestäjät. Ensi vuonna uudelleen!

    FALCONT
     

Kerro tästä muillekin!