taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

    Pitää niin paikkaansa. Kävin katsomassa jokin aika sitten 25 vuotta sitten "omistajansa unohtamaa" avo E-bodya. Minkään näyttelyn puleerattu yksilö ei pysty luomaan samaa tunnelmaa kuin minkä tuollainen pölypesäke tarjoaa. Eri asia sitten on, että haluavatko omistajat aarteitaan lehtien palstoille.
     
  2. Damned

    Damned Gearhead

    Eikö Mobilistissa ole enää kuvapalstaa jonne voi lähettää omia fotoja?
     
  3. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

    Varmaan voi. Mutta kun kaikki talli/latolöydöt eivät likimainkaan vastaa Mobilistin linjaa. Siellä on nykyään paljon hottentottejakin pölyä keräämässä.
     
  4. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    4/2015 tänään postilaatikossa.
    Ihan monipuolinen numero.
    Onkohan yksittäinen vai pysyvä ratkaisu, että "seuraavassa numerossa" sivua ei ollut ?
    No, säilyyhän jännitys :D
     
  5. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Piti kanssa pari kertaa katsoa mut ei löytynyt "seuraavassa numerossa" sivua. Vai onko kesällä tulossa niin paljon materiaalia ettei pystytty sanomaan mitä on seuraavassa numerossa.
     
  6. bootsi

    bootsi Gearhead

    eipä ole laatikossa näkynyt.... :(
     
  7. impala67

    impala67 Double Gearhead

    posti todellakin on teilläpäin entisensä jos ei vielä ole lehdykkää tullut. jakeluun lähti jo yli viikko sitten.
    Hellyttävin ajoneuvo oli se neliovitolppa malibu, aito katuauto
     
  8. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Eilen postilaatikkoon kolahtaneeseen viitosnumeroon tuo oli näköjään takaisin ilmestynyt.
    Åbo Raggare-juttu oli mukava yllätys, vaikka saattaakin aiheuttaa närästystä "tosiharrastajien" joukossa. Kalustokuvissa kun linttojen lisäksi näkyi euroja sekä jopa itämaisia kulkineita.
    Tapahtumakalenterin osalta semmoinen ehdotus, että voisiko sinne lisätä myös Baltian tapahtumia, nythän niistä löytyi juttua uutispalstalta mutta enempikin takapainotteisesti.
     
  9. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Vertailun vuoksi tupsahti erikoisnumero Wheelsiltä ,83 sivuinen juhlanumero Mustang nimisistä autoista.Juttuja 73 sivua.Koskahan V-8 tekee samanlaisia juttuja merkkivuosina.Tänne ei toimiteta lehtipisteisiin V-8 kun ei enää tunnu kyseinen lehti kiinnostavan.
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Aika paljon lyheni toi Viron teksti uutispalstalle. Alkujaan oli eri jutut BHRA:n kauden avauksesta ja Haapsalun kisasta ja sekä 3+4 kuvaa. Alkuperäisestä tekstistä on jäljellä ehkä noin viidesosa. :rotfl:
     
  11. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Samaa sontaa kun aina ennenkin. Oonkohan nyt 5 vuotta ollu tilaaja niin ei yhtään 3rd gen juttua(paitsi se yks drifteri),ja missä on nelivedot..?? Siitähän oon purnannu aiemminkin.. Jostain syystä pakkohan toi on kuitenkin tilata. Ja oonhan itekkin lopettelemassa suht.pitkäaikaista 3rd gen hommaa ja siirtymässä ykkösharrasteessa vanhempaan mutta silti toivon että tulevaisuudessa olis noistakin juttua,vaikka itte oonkin jo niistä piireistä sillon poistunu. Eli ei siis mistään kotiinpäin vedosta ole kyse. Mut tosiaan,NELIKKOJA,pliis ja terveisiä toimitukseen.
     
  12. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ooboraggareiden meininkin vaikuttaa vilpittömän aidolta, kunnioitusta herättävää harrastushäröilyä. kävipä pitkästä aikaa itsellä niin, että luin kasin ENNEN moblaa joka taas ilmestyi samoihin aikoihin... minä kyllä tykkään nykykasista, sopivasti perinteitä (showtime) ja mielenkiintoisia omituisia rakennelmia, kuten 58-59 sekasikiö räbä kraisu. vaikka se peruspussihousu minää vähän risoikin, pitikö mennä rikkomaan neliovinen JA huono aito räbä... mutta kukin tyylillään ja itselleen tekee. hieno laite.
     
  13. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Näkyy veeåttan toimittajille olevan koneen koon muutos yhtä kuin stroukkaus vaikka se tehtäis poraamalla :rotfl: .
     
  14. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Tuo V8:n suomen kieli alkaa olla yhtä laadukasta, kuin vanhoissa ruotsin kielisistä Wheels magazineista suomen kielelle käännetyissä.
     
  15. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

    joku aika lopetin tilauksen kun vuosihinta nousi 80€ nurkille ja tänään otin sitte uusiksi kun myyjä kauppas lehden 44€ vuosi ja mukaan sai jotain tiimarin ruuvaria ja huomioliivin:D
    kannattaa välillä lopettaa lehti että saa halvemmalla
     
  16. raggare

    raggare Gearhead

    No joo...
    Ihan jees toi uusin numero.
    Oli vaan mun makuun liikaa isoja vanteita.
    Ja jännä huomata että jo pitkään alalla ollut (pienoismalli)toimittajakaan ei tiedä kaikkea.
     
  17. THE61OHV

    THE61OHV Gearhead

    Irtisanoin myös tilaukseni ja heti täti tuli vastaan että tilaisitko vielä halvemmalla hinnalla. Pitäisi varmaan soittaa kerran vuodessa tilaajapalveluun että hinta olisi halvempi.
     
  18. impala67

    impala67 Double Gearhead

    niin kun tarkemmin aattelee, useimmat kilpailuttelee monimutkaisia vakuutuksia tai sähkösopimuksia enempi kuin lehtien kestotilauksia.
    kaikessa voi vähän säästää kun vaan jaksaa nähdä vaivaa. se kuinka arvokkaaksi katsoo menettämänsä vapaa-ajan esim. pankkiehtoja lueskellessa on yksilöllistä.

    samaa mutta isompaa sarjaa on sekin että jotkut ei osta autojaan kuin autoliikkeistä tai tee talokauppaa kuin kiinteistövälittäjien kanssa, niissä sitä rahaa vasta kunnolla menee jonkun muun katteisiin...
     
  19. homer

    homer Double Gearhead

    Paljon kätevämpää käydä lukemassa lehdet kirjastossa kuin kilpailuttaa hinnat.
    Ja onneksi tuo mobilisti ei pelleile tilaushintojen kanssa (mobilisti ja seniori ainoat tilatut lehdet).
     
  20. impala67

    impala67 Double Gearhead

    tulee tässä väkisin mieleen kuinka moblan hinnoista ei kukaan rutise, se kun on yhtä KALLIS jokaiselle.
    mutta auta armias kun joku saa jotain halvemmalla osamme rutista asiasta. perimmäisesti siitähän tässä lehtimyyjistä kiukuttelussa on kyse.
    mutta se ei vähennä lehden luettavuutta tai viihdearvoa.
     

Kerro tästä muillekin!