paimelan paroni

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja anssu, 7.9.2009.

  1. ritarinössö

    ritarinössö 1st gear

    Nyt on kyllä pakko sanoa, että tämän keskustelun palautteiden perusteella uskalsin yhden jenkkiautoistani viedä sinne huoltoon ja olen erittäin pettynyt toimintaan..
    Puolen päivän homma, mutta auto lojui Paronin pellolla lähes 2 kuukautta. Alkoi siinä vaiheessa jo sen verran huolettaa että hain auton pois heti kun sen nyt sai jotenkin kulkemaan.
    Olihan siinä kaikkea sellastakin häslinkiä mikä ei ollut Paronin itsensä vika, mutta kiesus sentään kun hommat hoidetaan verkkaisesti tuolla eikä aikatauluja käytännössä edes ollut.

    Ainut plussa tulee siitä ettei homma maksanut paljon.
     
  2. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Kaveri osti Paronilta V70 Vollen muutama viikko sitten. Muutaman päivän päästä auto oli ruvennu savuttamaan valkosta ja vei helvatun paljon bensaa.
    Paroni oli pistäny auton kuntoon, lasku 0€. Tuosta päätellen ei siis ainakaan pahimmasta päästä ole, useimmiten taitaa tämän kokoluokan liikkeillä olla takavalotakuu myymilleen autoille.
     
  3. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Nostetaan vanhaa juttua, hyvin toimii takuut ainakin.
     

Kerro tästä muillekin!