Team Koskinen – Faktat ja käytöstavat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja KB, 19.8.2015.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

  2. pile

    pile Gearhead

    Onhan se ollut jo kauvan nähtävissä tuo koskisen mustamaalaaminen. Sanoo tai kirjoittaa hän tai hänen teamilaisen mitä vaan niin siihen sotketaan heti Fhra:n puheenjohtajuus. Ilmeisemmin oli jollekin "ryhmittymille" kova paikka kun vihdoin jäsenistö vaihtoi vanhan parkkiintuneen johdon tilalle uutta vireää verta. Muistakaa että Koskisella on myös yksitys elämää ja silloin kun hän on teamin mukana kisoissa hän on nimenomaan yksitys henkilö. Keskustelkaa ja hiillostakaa vaikka noita perussuomalaisia kansanedustajia jotka valheella ja vääryydellä saivat ihmiset äänestämään heidät valtaan.
     
  3. jarpat

    jarpat 3rd gear

    Se on muuten kusta se valkonen...
     
  4. kallekko

    kallekko 1st gear

    Heippa hei,

    pakkohan tänne oli tulla keskusteluun mukaan, muuten elämä olisi toodella tylsää. Olen tässä seuraillut keskusteluja täällä ja tuola fyyran virallisella palastalla, jotenkin selkeästi tulee esille tiettyjen henkilöiden pakkomielle Koskisen mollaamisesta, kaikesta mitä Koskinen julkaisee väännetään jotain ihan ihmeellistä. Onko tässä jonkinlainen valtataistelu "Kalifiksi Kalifin paikalle" vai mistä on kyse? Finaaleihin voisi hyvinkin tilata ison hiekkalaatikon jonne voisi perjantai illan huviksi kutsua tietyt henkilöt hiekkalinnaa rakentamaan, kaikille samanväriset lapiot ja sangot, kontaktit kiellettyjä ja taistelu alkakoon. Yleisö valitsee voittajan ja voittaja saa pitää käyttämänsä työkalut palkintona.
     
  5. Zege

    Zege 3rd gear

    Jep jep. Eilen näitä kirjoituksia lukiessani minäkin harkitsin hetken, että pitäisikö avata uusi nimimerkki ja kirjoittaa tänne ihan-vaan-sivustaseuranneena

    Tulin sitten siihen tulokseen, että en lähde tuohon pelleilyyn vaan kirjoitan kuten ennekin tällä helposti tunnistettavalla nimimerkillä.

    Eikös tässä nyt ihan kaiken kaikkiaan ollut kyse julkisestä facebook kirjoituksesta Team Koskisen toimesta, johon Team Orhanen antoi vastineen. Ja samalla tuli esille ihmettelyt normaalisti hyviin tapoihin kuuluvien (kättelyn) uupumisesta.

    Muutamille niin mielellään suurta salaliittoa taas kerran virittäville kertauksena tämän erän aloitusjärjestys
    #1 Team Koskinen aloitti, #2 Team Orhanen vastasi

    Se, että tämä tapaus on taas lähtemässä ihan omiin ulottuvuuksiin, jossa esim. vaaditaan videota ottanutta esille ja pidetään tätä osoituksesta jostain suuresta valtataistelusta voi yllättää ne, jotka eivät ole ”päässeet” seuraamaan tätä koko vuoden jatkunutta suurta draamaa. Se on ajoittain purkautunut tuolla FHRA:n keskustelufoorumilla ja saanut välillä todella omituisia piirteitä.

    Mutta en varmaan ole ainut joka alkaa olla aika väsynyt tähän.

    Minusta on todella sääli, että tämä kaikki on alkanut myös vaikuttamaan siihen viitsivätkö eräät enää nähdä mitään vaivaa lajin kehittämisen ja eteenpäin viemisen eteen. Samoin kun miten se on alkanut vaikuttamaan yhä useamman ihmisen käyttäytymiseen.

    Ylipäätänsä asiallisen ja monille niin vaikean avoimen keskustelun sijaan tasaisen varmasti käydään näitä huuteluja, joiden ainut lopputulos oikeasti on entistä kärjistyneemmät välit entistä useamman henkilön välillä.

    Se taas tekee lajinkehittämisen ihan helvetin vaikeaksi, kun asioita aletaan vastustamaan vaan sen takia, että "väärä" henkilö jotain ehdottaa. Tai lajia ei haluta kehittää, koska kunnian saavutuksista pelätään menevän väärään osoitteeseen.

    Nyt kun tämä vääntäminen on FHRA:n sivuilta siirtynyt tänne OD:lle, niin vieläkö suuntaa voisi kääntää?

    Vai kehitetäänkö lisää nimimerkkejä, jotka laukovat puskista ”faktaa”?

    Olen aika monen kanssa näistä tunnelmaa kiristäneistä asioista keskustellut, tai oikeastaan kuunnellut heidän näkemyksiään asioista. Kaikilla on omat pointtinsa, mutta kukaan ei myöskään ole viaton tilanteen kärjistymisestä.

    Se, että se nyt ehkä hieman tahattomasti näyttää leviävän myös alaikäisten pariin on kyllä ihan perseestä.

    Timo ja Lasse, mitä luulette onnistuisiko teiltä ”palaveri” Alastarolla perjantaina jossa käytte tämänkin asian läpi? Ei teidän tarvitse ystäviä olla, eikä samaa mieltä, mutta toivottavasti keskustelu edes onnistuu ja saataisiin jotenkin varmistettua, että tämä ei toistu.

    Me muut voitaisiin lakata jauhamasta paskaa tästäkin tapauksesta ja lakata kehittämästä taas niitä salaliittoteorioita joihin ihan oikeasti osa ihmisistä on alkanut uskomaan ikävin seurauksin.
     
  6. ElReino

    ElReino 1st gear

    ...mä taidan lähtee kioskille ostamaan uusimman 7 päivää lehden. Samantasoista jupinaa mutta kuvien kera..rauhoittukaa Gentlemen:)
     
  7. kallekko

    kallekko 1st gear

    Menee aiheen sivusta mutta miten sinusta on lajia viimeaikoina kehitetty ja ketkä sen ovat tehneet?

    Toki ryhmä lajin harrastajia teki töitä ja päällysti Alastaron radan uusiksi, onhan se hyvä alku kehittämiselle mutta siihen on tainnut lajin kehitys suomessa pysähtyä.

    Se onko spekulaatiot salaliittoteoriasta tuulesta temmattuja jää nähtäväksi, monia huhuja liikkuu kentällä eikä kaikki voi olla keksittyjäkään.
     
  8. Rolssi62

    Rolssi62 1st gear

    Kuten nimimerkki "Zege" kirjoittaa, Team Koskinen avasi pelin syyttämällä heidät voittanutta kuskiaan epäreilusta kilpailemisesta. Kyllä Koskisella pitäisi sen verran olla pelisilmää, että ei tuolla tavoin voi käyttäytyä. Olisikohan Lasse raivonnut ja hyökännyt samalla tavalla esimerkiksi Ahosen Jannen Mico-poikaa vastaan?
     
  9. C-barge

    C-barge Gearhead

    Shouldn't beat a dead horse.
    Eihän tos oo enää ku kaks vuotta puheenjohtajavaaliin et silloin on varmaan rauhllisia, viisaita, korrekteja ja pyyteettömiä puheenjohtajaehdokkaita tarjolla.
     
  10. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Aihe on vetänyt puoleensa varsin monta tulokasta, just foorumille rekisteröitynyttä anonyymiä.
     
  11. pile

    pile Gearhead

    Piti oikeen lukia koko ketju uudelleen ku alakaa muisti pätkimään niin että ei muista mistä juttu lähti matkaan.Joo ja aivan turhasta.
    Tuon koskisen tiimin fb purkauksen ku luki niin ei siinä ketään syytetty jossiteltiin vain.
    En haluaisi uskoa Orhasestakaan että koskisen mustamaalaus olis se pääasia tässä mutta siltä se tuntuu . En tierä kuinka suuren synnin itse( ja meidän tiimin jäsenet) olen tehnyt kun en ole ketään maalin päässä kätelly saati lähtöalueella.
    Jos ylläpito olisi ajatasalla niin poistaisi koko tään ketjun.
     
  12. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllähän tossa oli ihan selvä syytös että tahallaan odotutettu ja siitä saa "syytteen" myös lähettäjä joka on antanut toisen tahallisesti haitata kilpailua. No onneksi filminpätkä todistaa syytteen aivan turhaksi.
     
  13. Babylon

    Babylon 1st gear

  14. Babylon

    Babylon 1st gear

  15. pile

    pile Gearhead

    Syytös ja toteamus on aivan eri asia.Ei meinaa sitä että jos on esim fhra:n puheenjohtaja pitäis muu elämä lopettaa.
     
  16. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Hyvä aihe uusia kirjoittajia tulee ku niit sienii. Overdrive voi hyvin. Kaikil meil on joskus hihat palanu eitos senkummepaa omi syytä tai ei. Syytettäispä ja moitittaispa samalla innolla niitä apinoita jotka yrittää pyörittää tätämaata.
     
  17. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tai joitain muita luottamustehtävissä toimivia, nekin paikat ovat kaikkien haettavissa. FHRA:n puheenjohtajakin on äänestetty syyskokouksessa ja jokainen jäsen olis ollut oikeutettu joko asettumaan ehdokkaaksi tai äänestämään hyväks näkemäänsä ehdokasta. Kokous antoi luottamuksensa Lasse Koskiselle ja käsittääkseni FHRA:n suunta on uuden johdon myötä ottanut aimo harppauksen kohti parempaa.
     
  18. pile

    pile Gearhead

    Puhut asiaa.
     
  19. GS

    GS Gearhead

    Nimenomaan juuri näin ja sen vuoksi pitäisi kuitenkin edes hieman suhteuttaa tapahtunutta...tapahtuneeseen.
    Meillä kaikilla on oma luontainen tapamme toimia kilpailuadrenaliinin vaikutuksen alaisina ja se on itsessään inhimillistä.
    Kaikkien ei tarvitsisi ottaa tappiota stoalaisella tyyneydellä vaan siihenkin saisi suomalaisessa muuten niin jäyhässä käytöskulttuurissa antaakkin hieman enemmän tunnetta, kuten voittoihinkin.
    Jos vastaava ”purkaus” olisi tapahtunut jääkiekkokatsomossa, tai jopa junnupelin jääkiekkokatsomossa, vastaavat tunnereaktiot kuuluisi ihan asiaan, nyt ilmeisesti ei?
    Isomman kuvion politikointi junnuja hyväksikäyttäen ei sekään kuitenkaan ole sitä ”herrasmiesurheilua”.
     
  20. eekoo

    eekoo Gearhead

    Julkinen aiheeton henkkoht syytös netissä, näin sen näin. Julkinen anteeksipyyntö samassa mediassa niin eikö se oo siinä, ja elämä jatkuu.
     

Kerro tästä muillekin!