FORD 427 H/P Isolohko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja BMW2002, 10.11.2014.

  1. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Ymmärsin kyllä, enkä tarkoittanut sinua kannanotollani :odroll:
     
  2. lincci

    lincci Gearhead

    Jahas, on näköjään tullut uudestaan myyntiin, hinta vielä vaivaiset 4500 euroo, vaikka kyllä tuo vielä nousee todennäköisesti. Seuraamme mielenkiinnolla mihinkä hintaan menee ja ennenkaikkea mihinkä se menee ...
    persaukiset seuraa tiukkana tilannetta vierestä...
     
  3. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    HIENOA ! Toivon, että TP löytää arvostavan kodin, tosin, ei niitä kukaan muukaan osta?
     
  4. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Niin ja vielä aiheeseen. Hyväkuntoista 390-mottia saa VAIVOIN myytyä 3500€:lla,joten siinä suhteessa toi TP on halpa !
     
  5. Tämä moottori on nähtävissä keskiviikkona Siuntiossa perikunnan huutokaupassa.
     
  6. Eliminator

    Eliminator 3rd gear

    Kuulemma ei myydä ns alihintaan.. Tavoite ilmeisesti noin 20t€
     
  7. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

  8. peltsi

    peltsi Gearhead

  9. Fastback

    Fastback Gearhead

    20te on mielestäni aika paljon moottorista mistä ei ole juuri mitään tietoa valunut julkisuuteen, vai onko jossain esiintynyt täydellinen luettelo koneen kalikoista, kunnosta, ylikoko porauksesta tai kansista?

    Jos kyseessä olisi numerotarkka out of the factory oem 427 Tunnelport niin hinta olisi +20te takuuvarmasti ja se menisi ruotsiin tai jenkkilään. Nuo ovat vähän kuin graalin maljoja. Tuollaisen 427 TP koneen replikointi maksoi 13.000 USD tuossa pari vuotta sitten orggis Ford rauta TP kansilla ja se oli uudella genesiksen rautalohkolla. Tuossa olisi edelleen reilu peli, että perikunta laittaisi motin esim. HiCariin Ikävalkolle avattavaksi, niin tulisi tieto koneen sielunelämästä. Se myös määrittäisi koneen arvon - ehkä sitä pelätään että kyseessä on parin tonnin romukasa tai sitten jopa soiva laite service lohkolla ja arvo sen mukainen. Meikäläisen kukkarolla ei uhkapeliin ole varaa.
     
  10. peltsi

    peltsi Gearhead

    Noita loppuunajettuja Tunnelportteja on ollut aika-ajoin ebayssa myynnissä 10-13k€ hinnalla ja niistä ei oo mun mielestä ainuttakaan myyty.

    Kompataan fastbackkii
     
  11. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Olen TÄYSIN samaa mieltä Fastback:n kanssa ! Sanoisin, että olen henkilökohtaisesti HYVIN HYVIN yllättynyt, jos toi motti menee edes 10TE hintaan kaupaksi ilman, että siitä vaaditaan irtiotettavaksi kannet ja öljypohja? En toki halua olla mikään "epäilevä Tuomas tai kuolinairut", mut jos ostajaehdokkaan on ostettava hyvän uskon varassa "pintapuolisesti" kunnossa olevana ko. pata, niin tuntuu kyllä aika epärealistiselta odottaa parinkympin suoritusta?
    Minusta Fastback luetteli täysin realistisen kaavion, jolla tota mottia kannattaisi markkinoida vastedes.
     
  12. Eliminator

    Eliminator 3rd gear

    kyllä joo 20te on liika koneesta, jota ei ole avattu ja tarkistettu, olivat myyjät kattonu, ku pari vuotta sitten oli myyty alkuperänen le mans 427 varakone(käyttämätön) yli kahden kympin hintaan, niin haluavat päästä samaan hintaluokkaan.. kait se pelko siitä että sisältä löytyykin yllätyksiä, pitää koneen avaamattomana. sehän piti avata, mutta nyt sitä ei kuitenkaan olla muka tehty?! olis mukava tietää kyllä mitä siellä sisällä on ja varsinkin, että onko ne kannet portatut?! onhan se väärin jos joku laittaa tuohon oikeesti paljon rahaa peliin ja esim kannet onkii sitten pilattu...
     
  13. lincci

    lincci Gearhead

    JOS olis sitä rahhaa ylimääräisenä tuo 20000e niin varmasti menisin paikanpäälle keskiviikkona ja sanoisin että tarjoon sen 20 tonnia sillä ehdolla että saan avata motin ennen tarjouksen antamista ja että motti osoittautuu hyväkuntoiseksi.
    Jos olis hiukankin huonoja pointteja niin alentaisin tarjousta niiden perusteella alemmaksi.....luulis että annettais lupa tarkistamiseen jos kerran haluttu raha olis näkyvissä.... nooh,tää on taas tätä jossittelua,,,jos ja jos...

    Ei se tosiaan paljoa kerro jos on käyntikuntoisena muutama vuoskymmen sitten nostettu pois autosta, käyhän se kuudellakin pytyllä, lohko ja kannnet halkinaisina ja kampiakseli loppuun kuluneena ja yläpää kuivana. Käy käy, vaikkakin huonosti... Varsinkaan kun kaveri kuka oikeesti tietäis motista ei ole enää kertomassa...

    Onhan nuo muutenkin tosi hankalia nuo perikunnan myymät asiat,, perijät luulee aina että nyt on miljoona-omaisuus peritty vaikka todellisuudessa siitä ei kuitenkaan saa kuin murto-osan. kuvitellaan aina liikoja kun "ilmaiseksi" saa.
     
  14. peltsi

    peltsi Gearhead

    No JOS sulla olis tuollainen moottori niin mihin sä sen laittaisit?
     
  15. lincci

    lincci Gearhead

    Jaa että mihinkä laittais, onhan niitä aihioita tuolla pellolla parikin sopivaa... esim. R-koodin -63 ja -66 galaxiet, tai sitten vaan ihan pöydän jalaksi olohuoneeseen... :eek: :eek:
    Noh, sitten minä heräsin ....
    :rotfl:

    Toivottavasti ei tule enää lämpimämpää kun nuo jutut rupee olemaan niin ihmeellisiä.
     
  16. peltsi

    peltsi Gearhead

    Hyvä se on fiilistellä :rotfl:
     
  17. lincci

    lincci Gearhead

    Noniin, oli ollut tänään näyttöpäivänä paikalla henkilöitä jotka tiesivät moottorin lähihistoriasta. Toivottavasti tulee nyt sitten jotain fakta-selkoa asiaan. Kuviakin on tullut lisää ja hinta edelleen alakantissa...
    Oliko tätä palstaa seuranneita paikalla ?
     
  18. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    Mistäs niitä kuvia näkee ?
     
  19. 455STW

    455STW Gearhead

  20. xp

    xp Gearhead

    Siitä kun on pian vuosi kun tämä tuli ensimmäisen kerran myyntiin ja tuolloin kuvia katsoin. Eli muistikuvat on heikot mutta silti vaikutti että kone olisi sama kuin aikoinaan V8:ssa esitellyssä Mustangissa. Ja tämä on vain arvio vanhojen muistiin tallentuneiden kuvien perusteella.
     

Kerro tästä muillekin!