Team Koskinen – Faktat ja käytöstavat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja KB, 19.8.2015.

  1. BBC

    BBC Guest

    EEKOOn kanssa samaa mieltä.

    Kuinkahan huono sisälukutaito joillakin on vai onko perinteistä lipittelyä ettei vaan astu jonkun varpaille? Kehotan joitain henkilöitä vielä lukemaan läpi tekstin.

    Itse en tunne kuningaskunnan miestä henkilökohtaisesti, mutta hyvin tunnetut kisamiehet 3kpl, joista yksi erittäin tunnettu koneiden rakentaja ovat sanoneet ko. herrasta saman suuntaisia juttuja viime syksynä kun kyselin että mikä mies on valittu kalifiksi. Aika perse käytöstä lasten nähden ja kuullen ennemminkin kuulemma ja minä en epäile keski-iän ylittäneiden kisakonkareiden puheita.

    Keskenään saa äijä puhua toisilleen mitä vain, mutta kun pitäs olla laskten nähden kuullen jne lastenkasvatuslinjalla.

    Hyvää on se että kuuleman ja lukeman mukaan FHRAn talous ja tulevaisuus on paremmin kuin ikinä.

    a
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ja samaa mieltä myös tästä, kaikilla meillä on oma persoonansa nahkoineen ja karvoineen, toiset enempi tunneihmisiä ja toiset vähempi. Anteekspyytämällä harkitsemattomuutta tää episodi olis varmasti jo ohitettu.
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Sivusta seurannut myös tätä keskustelua muutaman päivän.

    Ihmiset ilmeisesti olettavat tässä olevan kyse siitä lähtöviivalla tapahtuneesta tunteenpurkauksesta?
    Lasse on aina ollut mukana "täysillä" lähtöviivalla joten moinen teko on ihan odotettua tuossa tilanteessa.

    Jälkikäteen toisen tiimin kuljettajan syyttäminen omasta häviöstä ei taas kuulu hyvään kilpailuhenkeen.
    Voin olla asian suhteen väärässäkin, mutta näin ulkopuolisen silmin tuo kirjoitus ei ole hyvien tapojen mukainen.
    Asiat pitäisi voida sopia keskenään eikä yleisesti palstoilla.

    Ja sille joka alkuun kyseli onko sallittua kuvata tuolta tornin katolla, on sallittua jos siihen on pyydetty lupa. Ja olettaisin kuvaajalla olleen kuvaamiseen lupa.
     
  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Pitäisköhän tässä sen anteeksipyynnön tulla myös toiselta saman tiimin jäseneltä kuin Lasselta...
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Pitäisi kyllä, tää asia vaikuttaa vähän pattitilanteelle nyt.

    Siksi olisi paras sopia asiat alunperin keskenään ilman sen suurempia haloita.
     
  6. pile

    pile Gearhead

    Anteeksipyyntö miksi? No Koskinen itse päättää onko anteeksi pyydettävää. Mielestäni ei ole. Itse en enää ruori tätä juttua.Piste.
     
  7. Zege

    Zege 3rd gear

    Radan päällystäminen joka oli DRF:n porukalta hieno hanke, mutta ennen kaikkea esimerkki siitä mihin tämä porukka halutessaan pystyy. DRF organisoi sen, teki paljon myyntityötä sen eteen, mutta se porukka joka pisti kättä taskuun oli helvetisti isompi, kuin DRF:n hallitus. Eli hyvä me.

    Vaikka tuloksista en vielä tiedä mitään, niin minusta FHRA:n toiminnassa on ollut tiettyä positiivista yrittämistä joka on näkynyt ehkä hieman toisenlaisena "jalkautumisena kentälle" kun mihin on totuttu.

    Sitä ennen on tehty paljon fiksulta vaikuttavia muutoksia, joista Malmin lentoasemalle (halvempiin tiloihin) muuttaminen oli hieno veto. Sitä on hyödynnetty fiksusti tupareissa ja cruising pre-partylla.
    Lajiin suoremmin liittyen oli mediatapahtumaa ennen Nitroja.

    Jotain vallankumouksellista? Jotain joka muuttaa kaiken? Laji pelastuu?
    En tiedä. En tunne yksityiskohtia, enkä istu johtoryhmässä kuulemassa tuloksia.

    Talousmielessä miten on myyntivetänyt, onko tulosta edelleen paranneltu vain säästöillä, siitäkään en tällä hetkellä tiedä. Riippuen syyskokouksen ajankohdasta ehkäpä siellä sitten kuulen.

    Muutamia huhuja (ei tietoa) asioista myös siitä miten toimintaa ehkä jatkossa kehitetään olen jossain vaiheessa kuullut ja ollut hyvin positiivisesti yllättynyt. Toivon että suunnitelmat etenevät.

    Totta siellä on asioita, joiden hoitamistapaa en ymmärrä tai hyväksy.
    Ja varmasti kaikki ei taaskaan mene ihanhienojen visoiden mukaan ja jotkut asiat voi osoittautua flopiksi, niin olisin halunnut uskoa, että tästä vuodesta jää lopulta käteen se, että ainakin on yritetty.


    Siksipä turhauttaa nämä mitä ilmeisemmin jo melko syvälle menneet ongelmat henkilösuhteissa, jotka sitten synnyttävät näitä täysin idioottimaisia eipäs-juupas vääntöjä. Se omituinen piirrehän näissä useimmiten on, että näissä pahimissa julkisuudessa näkyvissä väännöissä harvoin on lopulta itseasiassa mukana shown aloittaneet.

    Jostain kumman syystä joillakin henkilöillä on kauhea tarve voimistaa tätä omituista me-ne ajattelua. Se on se mikä tekee tasaisen varmasti asioita vaikeammaksi. Kaikille.

    Juu, ne kentällä liikkuvat jutut. Ne muuttuu aina vaan omituisemmaksi.


    Kysymykseen siitä ketkä lajin eteen ovat viimeaikoina jotain tehneet tuskin on yhtä henkilöä tai yhdistystä.
    Paljon on tehty paikallistason lehtijuttuja tai koulukäyntejä tms. FHRA:n omalla keskustelukanavalla on hienosti jengi tuonut eri lehtijuttuja esille josta näkee miten lajista tiedottamista on hoidettu tiimien omasta toimesta. Hankittu sitä kautta uusia katsojia jne.

    Mopoilijan Drag Race Uutimet on ihan uskomaton suoritus pitää edes lajia seuraavat paremmin ajantasalla siinä missä mennään.

    Drag Race Life, joka on kaiken kansan nähtävillä YouTuben kautta on myös tuonut ihan toisenlaisen tv-ohjelma formaatin, kun mihin on totuttu.

    Tämän lajin äärellä tapahtuu paljon positiivistakin. Tuntuu vaan, että se jää tämän kaiken kinastelun alle.
     
  8. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Hyvin sanottu ^
     
  9. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    On kyllä taas aivan käsittämättömiä kommentteja näin ulkopuolisen silmin. Koskinen kirjoittaa, että "tällä kertaa toisen tahallinen odotuttaminen sai aikaan lähdön epäonnistumisen". Tälle väitteelle en ole nähnyt vielä yhtään puolustuspuhetta. Orhasen tiimi sen sijaan on tuonut asian esille asiallisesti videoineen, joista kaikki voi todeta, miten lähtö todellisuudessa meni.

    Ei aavistustakaan miten noita Facebook-kirjoituksia pääsee lukemaan, mutta kai tämä nykypäivänä täyttää jo julkisen herjan tunnusmerkit, jos ei ole esittää väitteelle pitäviä faktoja. Jos tällaisia tarinoita voidaan levittää ilman mitään vastuuta, niin mennään kyllä aika vaarallisille vesille.

    Mielestäni tässä nyt vain yksinkertaisesti parempi voitti, asiaa valheellisesti levittämällä ei saada muuta kuin eripuraa kentälle aikaiseksi. Eli jos Koskisella on esittää väitteelleen perusteet, niin tuokoon ne julki. Muuten olisi anteeksipyyntö paikallaan vaikka voi koville ottaakin.
     
  10. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Ilman feisbuuk Plc:n palveluita tämäkin episodi olisi jäänyt näkemättä. On se vaan metka virtuaalinen hiekkalaatikko... Sinänsä tämä asia ei kyllä minua paljon kosketa. Toivon vain että asian oikeat osalliset pääsevät sopimaan tämän jutun vaikka Esson baarissa kahvin merkeissä.
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Joskus vaan ihminen voi joutua sellaiseen asemaan missä olis viisasta pyytää anteeksi vaikkei itse kokiskaan tehneensä mitään väärää. Helpottais ns elämää, ehkä.
     
  12. Rolssi62

    Rolssi62 1st gear

    Nyt on Team Koskinen "joutunut" sellaiseen asemaan, että anteeksipyyntö on paikallaan. Lasse, pää pois pensaasta. :mad:
     
  13. kallekko

    kallekko 1st gear

    Tämä aihe saa samanlaiset mittasuhteet kuin Stubbin ikkunoiden rikkominen, koko valtakunta on ajojahdissa. Joku muu jos olisi noin toiminut ei minkäänlaista haloota olisi syntynyt. Hävetkää aikuiset ihmiset :mad: :mad:
     
  14. Rolssi62

    Rolssi62 1st gear

    Lassestakin Pyhäpietarin-portin Seurakunnan jäsen ? Asiaa!
     

Kerro tästä muillekin!