GM 6.5td Vanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 27.12.2006.

  1. 74

    74 Gearhead

    Osaako joku sanoa pitääkö vaihtaa koko mittaristo vai pimeneekö noissa vaihteenvalitsimen ja matkamittarin näyttö jonkun pienemmän vian takia? Noin niiku yleensä...
     
  2. illli

    illli 2nd gear

    mulla olis siitä samasta 08 duramaxista 3.73ruuvilla oleva jevyjarrullinen akseli. 47tkm ajettu. ja pari muuta 250-270 ajettua 0400-785822 illi
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    http://www.motonet.fi/fi/tuote/500988/H ... -heijastin
     
  4. aaretti

    aaretti 3rd gear

    minkälainen savotta on laitta tuollaiset tarvike valot alkuperäisien paikalle kun näkyy ainakin ebay suoltavan kaiken näköistä kun olisi tarkoitus hieman kanssa päivittää. alle kanssa löytyy vilkun laseja vaaleita mutta kulmiin en löydä mistään joten pieni vinkki olisi kanssa paikallaa mistä löytää vaaleana ne pystyssä olevat :-?
     
  5. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Riippuu vähän, voi nimittäin käydä ihan suoraan tai sitten umpioiden kulmista puuttuu sellaiset korokepalat ja ne joutuu värkkäämään. Itseporautuvalla ruuvilla vetelin kerran sellaiset korokkeet niihin, että istui nätisti. Mutta noissa tarvikkeissa on vähän eroa.
    Jeepissä on tuommoiset kirkaslasiset ja samat myös hiluxissa. Sama koko on myös vanissa ja astrossakin.
     
  6. teemu.laaksonen

    teemu.laaksonen 1st gear

    Jossain varmasti juttua, mutta olisi tarkoitus saada -99 vania madallettua. Käykö jonkun muun mallin madallusvermeet vaniin vaiko miten on homma saatu hoidettua?
     
  7. toony69

    toony69 1st gear

    -99 ois tuulilasin vaihto edessä, onko sitä kellää tietoo mistä vois löytyä kohtuu hintaan tuulilasia?
     
  8. controller

    controller 1st gear

    Kiitos valokeskusteluun osallistuneille! Täytyypä laittaa tuommoset umpiot tilaukseen, luulen että ulkonäkö nuorenee ja valoteho paranee.. Ari kehtaatko laittaa linkkiä niihin kirkkaisiin vilkkuihin?

    Sitten vielä nyt kun tuli pakkaset niin tuonnehan saatana paleltuu. Lämpömittari nousee siihen 85 asteen kohalle (paksumpi viiva 70 ja 90 välissä) mutta ei se kyllä ainakaan hyttiin mitenkään kuumaa puhalla. Ei nouse lämmöt tuon ylemmäs vaikka pakkokolmosella ajasi lapinreissun webasto päällä.
    Mihin nämä kuuluisi lämmetä, vaihdanko termarin vai lämppärin kennon?
     
  9. Panze

    Panze 3rd gear

    Kirkkaita umpioita saa southwest tradesta ainakin.
    Termarit on muistaakseni 88 asteiset ja itse en laittaisi mitään muita kuin ac delco merkkisiä.
    Kennoja noista on jonkin verran mennyt tukkoon ja jos puhallusteho ei riitä niin joskus jopa ilmastoinnin kennoja on ollut niin tukossa ettei siitä oikein ilma tule enää läpi.
     
  10. teemu.laaksonen

    teemu.laaksonen 1st gear

    Itse ostin motonetista 5x7 umpiot. Olisiko ollut Hiacen varaosalistalla 12,90€ kpl.
    Rockautosta tuli kirkkaat vilkut 20€ postilaatikkoon. Onko kukaan löytänyt kirkkaita sivuvilkkuja vaniin? Kokeiltu on joidenkin opelin sekä saabin vilkkuja, mutta ei suoriltaan mene.
     
  11. aaretti

    aaretti 3rd gear

    Nuo kirkkaat sivut on tällä hetkellä se kiven alla oleva asia valopäivityksessä.
    Kusilaituiseen sumareilla olevaan puskimeen meni kuin nyrkki silmään 70mm ledi drl:t
     
  12. controller

    controller 1st gear

    Tuosta kusiuudesta kajjaanin motonetistä kävin hiluxin umpiot tilaamassa, kun ei ollu kirkkaalla lasilla hyllyssä. Rihlattua mallia ois ollu mutta semmosethan mulla jo on.
    Aaretti jos intoudut tilaamaan ne kirkkaat vilkut itellesi, niin nappaatko samalla mulle kans kun samalla kylällä vaikutetaan. :)
     
  13. alssi

    alssi 1st gear

    Hei. Tuli tossa hommattua eka 98 korimallin vani. Huomasin tuossa kaasun kanssa sellaisen seikan, että etenkin kone kylmänä D tai P llä. Pintakaasulla tuntuu kierrokset muuttuvan itsestään. Pientä heilahtelua on havaittavissa ja tuntuu että kaasu olisi välillä herkempi. Onko ominaisuus va epäilettekö, että pitäisi osakaupoille lähteä? :eek:
     
  14. alssi

    alssi 1st gear

    Perimätiedon mukaan vani olisi joskus lastutettu panzella? Valkoinen kanadasta tuotu levikkeillä oleva kaunotar, express vani. Ilman äänenvaimentemia ja turboon laitettu uutta putkea.
     
  15. kojo

    kojo Gearhead

    Voi olla ihan softasta kii..
     
  16. Panze

    Panze 3rd gear

    Välillä herkempi? Tuntuuko että auto menee toisinaan satasta ilman että kaasuun pitää juurikaan koskea?
     
  17. alssi

    alssi 1st gear

    Herkemmällä tarkoitan sitä, että toisinaan tuntuu että joutuu painamaan poljinta syvemmälle, että saavuttaa saman nopeuden samalla matkalla ja pätkällä. Minkä toisena päivänä saavuttaa poljinta "hipaisemalla".
     
  18. Panze

    Panze 3rd gear

    Vaikuttaisi että siellä on siis jokin vika. En lähde autoa näkemättä sen suuremmin arvailemaan. Polttaako vikavaloa?
     
  19. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Kaverin vanissa sama oire, tankkasi kerran teboilin sijaan nesteen prota ja ainakin tilapäisesti ongelma poistui, ainakin niin väitti.
    Voisi viitata ehkä suuttimen tukkeutumiseen tms?
     
  20. aaretti

    aaretti 3rd gear

    Syksyn öljynvaihto edessä ja paljon on aihetta parhaasta öljystä näihin.

    Mikä on mielestäsi paras suomen pakkasiin?
     

Kerro tästä muillekin!