ÅkermanH7

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja TeeÄm, 11.9.2015.

  1. TeeÄm

    TeeÄm 1st gear

    Onko kellään kokemusta kun ei toimi ala vaunu ollenkaan kuskin penkin viereisestä vivusta? Pumppu vika vai ohjaus pöydässä?
     
  2. GBS

    GBS 2nd gear

    Yrittääkö se edes?
     
  3. TeeÄm

    TeeÄm 1st gear

    Ei se yritäkkään. Suoraan kyllä kulkee polkimista
     
  4. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    Veikkaisin, että penkin viereisestä vivusta on jotain irti.
     
  5. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Ei se pumpusta ainakaan kiinni ole jos polkimista liikkuu. En tunne kyseistä konetta, mutta siinä on siis alavaunulle polkimet ja lisäks vielä vivut? Ja varmaan on hydrauli toimiset et jos ei vuotoa näy, niin seuraisin letkuja venttiili pöytään, ja katsoisin toimiiko venttiilit. Mutta onko siellä siis vedetty myös useampikin venttiili alavaunulle kun on ne vivut?
     
  6. mafo

    mafo 3rd gear

  7. case

    case 3rd gear

    pane hidas kaivuu päälle, nopealla ajolla kahden pumpun tuotto on kytketty sarjaan ei mahdollista kääntää, hidas kaivu päällä on kytketty rinnan voi ohjata teloilla ajoa eri suuntiin tai pyörimään telat eri nopeudella. esiohjaus öljy kulkee ajo polkimilta teloilla ajon hallinta vivun kautta teloilla ajon suuntaventtiiliä ohjaamaan.
     
  8. TeeÄm

    TeeÄm 1st gear

    Joo täytyy tutkia tarkemmin konetta. Vuotoa ei ole ulos. Veto taitaa muutenkin tuntua aika heikko tehoiselta, mutta kaivaa kyllä jaksaa erinomaisesti.
     
  9. case

    case 3rd gear

    käännön läpiviennin pohjaan on pultattu se sarjaan kytkentä venttiili ja perusasennossa pitäisi olla hidas ajo päällä, sen toimintaa ohjataan magneetti venttiilillä. siitä on 19vuotta kun viimeksi Åkerman konetta kaivanu niin ei nyt millään jaksa muistaa että oliko ajo hitaalla kun kaivuu nopealla vaiko kumpikin ajo ja kaivu yhtäaikaa hidas tai nopea.
     
  10. fo30

    fo30 3rd gear

    Siinä pitäisi olla ajon lohkon kyljessä kummallakin puolella takaiskuventtiilit,2-kpl tulitikkulaatikon näköisiä vähän suurempia per puoli.Niistä jousi jostain poikki,jumissa tai laatikko/laatikot väärinpäin. Alavaunun kääntö toimii vain hidas ajo päällä.
     

Kerro tästä muillekin!