Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. dodge2500

    dodge2500 1st gear

    Heippa. Oiskos mielipiteitä mille alettas etukardaanin kans kun viikonloppuna laioin 3geniin 5" jousikorotuksen. Nyt tuntuu se etu kardaani kolkattavan aika pahasti.
     
  2. kvt

    kvt Gearhead

    Mistäs edullisimmalla sais 37/12.5 R20 tai vastaavan kokoiset renkaat. Ei oikein missään tunnu olevan 20" vanteelle ton kokoluokan renkaita, paitsi Jenkeissä, mutta ei niin kaukaa taida kannattaa hommata.
     
  3. M_S

    M_S 1st gear

    Soita gearman 0445394117 Pitäisi löytyä noita jakoaskin kellotusrenkaita...
     
  4. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Kato jos tuolta vaikka löytyis
    1001renkaat.com
     
  5. jumi70

    jumi70 1st gear

    Nyt loppui omat konstit!! auto kolkuttaa ajaessa?? Kaikki ristikot vaihdettu toisenpuolen ala ja yläpallo vaihdettu. Ääni tulee etupäästä ja moottorin kierrokset ei vaikuta ääneen vaan nopeus vetopäällä ei kolkota tai sit vaan ei kuulu. Onko ehdotuksia???
     
  6. smgt

    smgt 3rd gear

    ääntääkö takavedollaki? vai nelivedolla?
    kartaanin liuku on mikä väljänä pitää melkosta kolkatusta mutta sen ei pitäs takaveto päällä pyöriä
     
  7. Ck

    Ck Gearhead

    Onko kakkos vai kolmoskoppanen? 3genissä pyörii aina etukardaani. Ota etukardaani pois niin saat sen vian paikallistettua paremmin
     
  8. 66monaco

    66monaco Gearhead

  9. jumi70

    jumi70 1st gear

    Kyseessä 3g auto. Autolla kaiketikin voi ajella ilman etu kartaania huoletta lähtee meinaan tänään irti??? KIITOS ehdotuksesta
     
  10. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Voi ajaa.
     
  11. pete380

    pete380 1st gear

    Moi. Missäs on kosketus häikkää kun välillä mittariston vaihdekaaviosta P ja R puuttuu se neliö ympäriltä kun valitsee kyseiset vaihteet.. Välillä pelaa normaalisti.. Kaikki vaihteet ja laatikko toimii hyvin.. Vm.03
     
  12. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Itellä tekee samaa. Vaihde vivun liikuttelu on auttanut. Kaiketi siel jossain on joku kytkin. Eipä ole isommin häirinnyt.
     
  13. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Mutu sanoo että dodgen laatikossa(kin) on jonkunlainen asentotunnistin vaihteenvalitsijan akselin ympärillä mistä vaihekepukka saa tietonsa...

    Itellä oli aikanaan Duramaxissa samaa vaivaa, alkuun ei muuta vikaa kun näyttötaulussa ei näkynyt neliötä D ja N kohalla. Sitten se jossain kohtaa rupes kadottamaan vaihteita, keppiä heiluttelemalla taas löyty kaikki pykälät. Loppu sille tunnistimelle tuli Forssan Aakkoset-aseman pihassa, loota vika tilaan ja käytössä 3 ja pakki paineiden oleessa tapissa. Oli muutes pitkä matka Lahteen ajella, tuskin pääs karstottumaan...
     
  14. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Pyrkii nyt vieläkin tuo ohjaus pilluilemaan. Suoraan ajettaessa ja rattia keskiasennossaan heilutellen on niin saatanan raskas. Kyllä sitä nyt yhdellä kädellä kääntää mutta ei se tollanen kuuluis olla. Tuntuu että maantie nopeuksissa toi on vielä vittumaisempi. Järjestelmässä on uudet liemet ja säädeltykin on useampaankin otteeseen saamatta silti juuri mitään eroa. Nivelet katteltu läpi ja rasvailtu. Ohjaus iskarinkin otin irti kun aattelin että jos se ahistaa, alkuperäinen kun on. Ei vaikutusta. Toi ilmeni sillai että jostain olin kotia ajelemassa ja jossain vaiheessa pistin merkille et mites tää tällanen on..
    Onkos tuolla jotain suodatinta missään välissä mikä vois mennä tukkeeseen? Vai oisko pumppu tullu tiensä päähän?
     
  15. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Tai joku akseliston nivel saanut siipeensä ja pyörän kulmat vatukkee?..
     
  16. SuperR

    SuperR 2nd gear

    Auto nipussa, koeajossa auto voblasi muutaman kerran ihan perkeleesti.. Yli 70 ei voi ajaa. Autossa siis kori+alusta korotus 8 tai 10 tuumaa ja 40tuumaset maxxis trepadorit. T-mallin ohjaus tulossa jo, onko muuta mitä kannattaa suoraan päivittää? Pallot laakerit ym tuntuu ehyiltä..
     
  17. smgt

    smgt 3rd gear

    Tommosilla renkailla pieninki vika voi aiheuttaa woblausta.
    Ootko aurausta mitannu?
     
  18. SuperR

    SuperR 2nd gear

    Auraus on säädetty kyllä mutta täytyy käydä varmaan tarkastamassa sekä katsomassa renkaiden puntitukset kuntoon. Suosituksia etelästä et mihin viedä?
     
  19. Antti M.

    Antti M. 3rd gear

    Pyöränlaakeri tai joku perän laakeri tullut tiensä päähän?
     
  20. superbird

    superbird Gearhead

    2009 kadotti vasemman etuvilkun. Sitkeassa on vian loytyminen. Johto poikki vai jostain muusta kyse?
     

Kerro tästä muillekin!