Econolinen takapuhaltimesta vain kuumaa tai jäätävää?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja PJT, 22.9.2015.

  1. PJT

    PJT 3rd gear

    Kellä olis tietoa, että missä vika? Eli siis jos matkustajat haluavat lämpötilaksi sopivaa niin sitä ei ole tarjolla. Jos on A/C päällä niin tulee täysin kylmää ja jos taas lämmitys, niin tulee täysin kuumaa.
    Otin puhaltimen esiin ja sinne menevään alipaineletkuun tulee alipaine kun on ilmastointi päällä. Muussa tapauksessa ei tule. Se lienee ok, mutta mikä tuota lämpöä sitten varsinaisesti säätää? Olettaisin, että siellä on joku läppä joka pienellä moottorilla liikkuu, mutta eipä siellä sellaista näkynyt..? :-?
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Minkä ikänen econo?
     
  3. PJT

    PJT 3rd gear

    jaa, eipä tuo allekirjoitus näykään..

    Eli -03 on kyse.
     
  4. PJT

    PJT 3rd gear

    Voisikohan tuo olla niin vanhakantainen järjestelmä, että ei lämpötilaa ole tarkoituskaan voida säätää? Kun lämpö- ja kylmäkennot on erillään eri kanavissa, niin eihän se ilmojen sekoitus niin simppeli olekaan..
     
  5. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Onko mitään potikkaa, mistä sitä sitten säätäis? Jos ei ole potikkaa, niin tuskin on läppääkään...
     
  6. PJT

    PJT 3rd gear

    Puhaltimen nopeudelle on oma potikka, mutta lämpötilalle vain yksi. Ja olen olettanut, että siitä säätyisi samaan lämpöön etu ja takaosa. Mutta taitaapa se olla, että tähän on pojilla kehitystyörahat loppuneet..
    Puhallinkokonaisuutta kun katselee ja järkeilee nyt, niin tosiaan näyttää että tällainen aataminaikainen on/off tyyppi tämä on lämmönsäädön osalta..
     

Kerro tästä muillekin!