chevy sportside 350tbi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja joni äikäs, 29.9.2015.

  1. joni äikäs

    joni äikäs 1st gear

    jos olen ymmärtänyt oikei "tietokone"tarkkailee öljyn painetta,ennen kun antaa luvan käynnistyä.pystyykö sitä "tietikonetta"huijaamaan tai kenties vaihtamaan sellaiseen joka tarkkailee vain ajotusta ja bensan syöttöä.kaasari versio pamahtaa heti tulille.ruiskua joutuu starttaamaan pidempään.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei tarkkaile mutta bensapumpun ohjaus tarvii öljynpaineen.
     
  3. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Ei pitäisi ruiskua joutua sahaamaan jos kaikki kunnossa! Tarkista ettei bensan paine ole pudonnut tai jos vuotaa tai pumppu huono tai eikös siellä pumpun päässä ollut myös se takaisku venttiili.

    Mulla lähti pikkari ja sämpylä käyntiin heti kun vähän avainta näytti. Onkos sytty kohdillaan?
     
  4. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Saman Sportsiden, ja yleensä TBI:n kylmäkäynnistysominaisuuksia taidettiin jo pohtia aiemmin toisessa keskustelussa joten nyt lienee kyse miten systeemiä vois huijata.

    Kun tbi:lle antaa suoraan kurkkuun huikat niin se käynnistyy heti vaikka olis seissy pakkasessa viikon. Itselläni oli tällainen lisähuikkasysteemi etanolin kanssa ja toimi hyvin. Niin herkästi se ei ilman huikkaa lähteny käyntiin vaikka tankissa olis ollu pelkkää bensaakin.

    Polttoainepumpun voi tietysti kytkeä tomimaan aina kun virrat on päällä, jolloin se ei ole riippuvainen öljynpaineesta.
    Asian voi testata helposti yhdistämällä öljynpaineanturin pistokkeelta piuhat yhteen jolloin pumppu pyörii koko ajan, mutta se pyörii tosiaankin koko ajan vaikka avaimet olis taskussa joten sinne ei voi jättää mitään hyppypiuhaa.
     

Kerro tästä muillekin!