Ruisku mopari elintenluovuttajaksi -71 Plymouttiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja hottentotti, 6.10.2015.

  1. hottentotti

    hottentotti 1st gear

    Moron

    Usan puolelta pitäisi uittaa kolari auto. Tarkoitus vaihtaa uudempi 2000 luvun moottori ja vaihdelaatikko Plymariin vm-71 440 ja 727 tilalle.
    Mitä asioita pitää kolariauton valinnassa huomioon. Mikä ruiskukone kannattaisi siis vanhaan B koppaiseen laittaa? Onko näistä kokemuksia?

    Hyvää syksyä sinne kaikille
     
  2. 300

    300 2nd gear

    Ei kai sinne muuta voi kannata vaihtaa kuin Gen III Hemi joko Ramista tai jostain henkilöautosta.
    http://www.hotrod.com/how-to/engine/ccr ... wap-guide/
    Tosin itse laittaisin ton 440 perään joko loikkaritomaatin tai 5-6 vaihteisen manuaalin. Ja 440 remppa + mega ruiskuksi.
     
  3. JariV

    JariV 2nd gear

    Fast'N'Loudin viimeisimmän tuotantokauden eräässä jaksossa laittavat Gen III Hemin uudesta 2015 Challengerista vanhempaan 1971 Challengeriin. Kannattaa katsoa, on ihan opettavainen jakso, B-korisen ja E-korisen konehuoneethan ovat melkein samat oleellisilta kohdiltaan. En tiedä milloin tämä jakso tulee telkkarista Suomessa, taitaa olla kolmanneksi uusin jakso tällä hetkellä. Ehkä netistä löytyy jo.
     
  4. Herje

    Herje Double Gearhead

    Eilen tais tulla. Sunnuntaina uusintana.
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tälläkin palstalla lienee harrastajia jota ovat tuoneet uutta tekniikkaa rapakon takaa. Suurin osa myllyistä lienee ok, mutta joukossa myös noita tulvan kastelemia vehkeitä. Ja sitten kun boksit ovat uineet aikansa niin arvata saattaa toimiiko mikään....
    Selvittelisin tarkemmin miten mahdollista välttää tätä murhetta.
     
  6. mafo

    mafo 3rd gear

Kerro tästä muillekin!