TruckMasters OX eli Toyota Hilux kevytkuorma-autona

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja v80, 15.10.2015.

  1. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Keep your Toyota all Toyota! :soosoo: :rotfl: :poff:
     
  2. klunssila

    klunssila Gearhead

    Itse olen ihmetellyt Autoareenan myymiä RAM 1500 kevytkuorkkeja http://www.autoareena.com/dodgeram, mutta näinköhän tämäkin homma johtaa Arctic Trucksiin? Nimittäin ajoin tänään siitä ohi ja pihalla oli todistetusti 3 kpl 1500 RAM nätisti rivissä. Vieressä taisi olla ainakin saman verran hiluxeita, joten sama käsittely lienee mahdollinen myös Dodgeille???
     
  3. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Kaverilla on Ram 1500 Hemillä, ja kyllä sen kokonaispaino oven välissä oleva tarran mukaan nippa nappa ylittää 3500 kg:n rajan ilman lisäkäsittelyä.
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Vanhvistaahan jenkit hinurikäyttöön jopa 1500 alustalla olevia pickuppeja (ei kait mieluusti kunnei ilmeisesti akselit kestä)

    Rakenneteräs latat runkoon pulttaamalla hytin alta perään asti ja alkaa kestämään, kovemmat sit boksataan sillä rakenne teräksellä


    Ite ajattelin oikasta oudosti jos laki sallii ja I-palkkia etupään noususta takapuskuriin asti tulisi samalla korin korotus :poff:
     
  5. M

    M Gearhead

    Älkää nyt tuota Arctic Trucksia sekoittako näihin. Arctic Trucks on islanninpoikien firma, joka rakentaa autot jäätikkö ym. erikoiskäyttöön.
     
  6. klunssila

    klunssila Gearhead

    En käynyt tänään Islannissa, vaan ihan Helsingissä kävin ja ajoin Sipoonlahden pajan ohi. :rotfl:
     
  7. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Mitä M, mahdoit tarkoittaa kommentillasi? :eek: Kyllä näitä suomessakin on. Itsekin ihan livenä nähnyt. :)
     
  8. M

    M Gearhead

    sitä että autoareenan dodged eikä Truckmasterin hiluxit liity kyseiseen firmaan mitenkään. Arctic trucksilla on kyllä toimintaa härmässäkin. http://www.arctictrucks.fi

    Mäkin olen ihan omin silmin nähnyt Kekkosen Cadillacin, mutta sekään ei kuulu tähän asiayhteyteen...
     
  9. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Minäkin mistään tietämätön, mutta kyllä tulla arctic trucksilla noita 1500 rameja muutetaan kuorkeiksi samoin hilukseja. Muutaman nähnyt tupla taka-akselillakin siellä pihalla. Päivittäin ajan siitä ohi...
     
  10. signet

    signet Gearhead

    En ole vielä yhtään kiinteistöhuoltofirmaa nähnyt joka pick-upilla hiekottaessa ei ottaisi lavalle ylikuormaa...
     
  11. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    :eek: Onpa hyvän näköinen Nissani, kelpais.
     
  12. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Tuli esite Auto-Outletista jossa oli Truckmasters Ox. Mitään valottavaa tekniikka tietoa ei ollut. Ainoastaan että kantavuutta enemmän kuin normi pick-upissa. Paremmin tuotin esiin täyttä alvi etua ja dieselveron pienuutta.
    Jossain mainostettiin että taka-akseli on vaihdettu kestävempään Danan akseliin.
     
  13. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Itseasiassa, vaikuttaa olevan niin, että nuo hiluxit/oxit on Truckmasters Finland firman tuotteita, tehdään Kanadalaisen Truckmastersin lisenssillä ja valmistaja on Arctic Trucks Sipoonlahdessa.

    Ja ihme mainontaa, kun mainitaan kantavuuden olevan jopa 900kg enemmän. No tavallisen pitkähyttisen 3.0 hiluxin kantavuus näkyy olevan 610kg ja oxin se 1320kg eli 710kg ero tuosta minun mielestä tulee. Ja lyhyempihyttiseen 2.5 koneiseen 630kg.
    Mutta ainahan mainosmiehet ovat osanneet mainostaa.
     
  14. pantera

    pantera Double Gearhead

    Toi Truckmasters lisenssi on mielenkiintoinen juttu. Varsinkin kun Canadan Corporation listing ei tunne ko nimista firmaa... mutmut,,
    Mulla on tuttava ankkalinnassa jolla on limofirma eli tekee / jatkaa limoja . Sillä on Florida DMV'n lisenssi tehdä muutokset ja antaa autoille uus GVWR, eli jos tuttavani antais mulle alilisenssin tehdä ajoneuvomuutoksia kekkoslovakiassa hölmölandian markkinoille esim laittamalla smartteihin kaanian taka-akseli niin smartit vois rekata kuorma-autoiks?
    Right?
     
  15. MudMax

    MudMax Gearhead

  16. kupeevoortti

    kupeevoortti Gearhead

    Aika erikoinen juttu koko case......luulis jotta toyota on silti toyota vaikka akselin vaihtaiski ja epäälen jotta tojotalla on asiaan oma mielipide. Oli lisenssit mitä vain niin eikai toisen tekemää voi nuonpienellä operaatiolla väittää omaksi!!! luulenpa jotta tähän tuloo toppi suunnalta tai toiselta??
     
  17. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Onhan brabus

    Tekee woimaa mersuihin ja kun mersu on ilmeisesti ilmoittanut, et heidän takuut ei pelaa noin suurilla hepoilla, niin ne rekisteröidään brabus merkin alle
    Mun käsittääkseni ainoot mitkä koriin vaihdetaan on kone muovi ja ulkoiset merkit
     
  18. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Niin ja onhan vw tarokin volkkari vaikkei siihen hiluxiin ole vaihdettu ku ratti maski ja perälauta ja muut näkyvimmät toyotan lokot korvattu vw tunnuksilla.
     
  19. pantera

    pantera Double Gearhead

    Tossa edellinen episodi..
    http://www.trafi.fi/filebank/a/13224784 ... T52007.pdf
     
  20. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Olikos muuten osa taroista vielä niin, et konepellin alla lukee joka osassa valussa toyota vai onko tää urbaani legenda
    Yhen taron nähnyt ja kun halusin konepellin alle nähdä loppui keskustelu siihen :-?

    Typerintä on, et trafi ei näe taroa ja hilux;ia samaksi autoksi :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!